Hüseyin

Memnun kaldık

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 26 Haz 2019
GAP otelde çok kez kaldım çok temiz personel Güleryüzlü yeni dekorasyon imajıda güzel gayet hep memnun kaldım ama oto park sıkıntısı var cadde üzerinde arabalar park ediliyor onun dışında dört dörtlük
Konaklama tarihi: Haziran 2019
Satış Müdürü MidyatGapo - Midyat Gap Hotel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 27 Haz 2019
Otelimiz merkezde ve üç tarafı cadde olduğu için otel müşterisi dışında araç park edilmiyor ayrıca 24 saat güvenlik kameralarıyla izleniyor. Otelimiz açıldığı günden beri otopark ile ilgili bir sıkıntı yaşanmamış. ilginiz için teşşekür ederiz.
Midyat Gap Hotel noktasına 0.3 km mesafede
Midyat Gap Hotel noktasına 3.2 km mesafede
    Midyat Gap Hotel noktasına 0.5 km mesafede
    Midyat Gap Hotel noktasına 1163.4 km mesafede
    Midyat Gap Hotel noktasına 6.3 km mesafede
    Midyat bölgesindeki diğer otellere bakın
    2-7/18 yorum
    30 Ocak 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Yeni imajı güzel Midyat özgü Ne varsa lobide taşlara işlenmiş kahvaltı gayet doyurucu. 2015 e göre muazzam değişikliler yapılmış tarihi oda dan yer ayırttırsanız tamamıyla taş bir odada göreceksiniz makyaj aynası ve masasını gördüğümde çok şaşırdım işlemeli taş.

Konaklama tarihi: Ocak 2019
    Teşekkürler Cilkaten
    30 Eylül 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Odaları resimdeki gibi yani temiz. Yalniz banyo felaket,duş aldıktan sonra su gitmiyor. Banyo bildiğin göl oluyor. kahvaltı bence başarı. personelde iyi niyetli ama profesyonellikten biraz uzak...Mardinin çok kalabalık olduğu düşünülürse 1 gece için kalınabilir.

Konaklama tarihi: Eylül 2018
    Teşekkürler neslihann8
    5 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otelin konumu çok iyi.eski Midyat ve otogara 5 dk yürüme mesafesinde.Otel çalışanları başta müdür Hasan Bey olmak üzere hepsine çok teşekkür ederim.Kendimi evimde gibi rahat ve güvende hissettim.Bir sonraki Midyat ziyaretimde yine Midyat GAP Otel ini tercih edeceğim.Herşey için teşekkürler.

Konaklama tarihi: Ağustos 2018
    2  Teşekkürler 458_ener_
    23 Mart 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

berbat bi otel müşteriyle komuşma şekilleri çok yanlış otel temiz diyebilirdim ama banyodaki böceği görene kadar evli değilseniz asla tercih etmeyin (almıyorlarmış)ama bunuda otele geldiğimizde öğrendik kimseyi bundan dolayı yargılayamam ama önceden bilgilendirilmeli.Oda yetmezmiş gibi ayrı odaları kabul etmemize rağmen resepsiyonda bayan arkadaş sağolsun bana personelin kaldığı odanın anahtarını vermiş odaya bi girdim leş gibi heryer kıyafet içerde biride olabilirdi tabi hata üstüne hata otel tam bir fiyasko 👎

Konaklama tarihi: Mart 2018
    2  Teşekkürler omer612019
    Sahibi MidyatGapo - Midyat Gap Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 25 Haziran 2019

evli olmadığınız için otele alınmadığınız doğru ve kalmadığınız bir otelde yorum yapmanız doğru değil sizi evli olarak veya tek başınıza ağırlayarak otelimizin kalitesini göstermek isteriz.

2 Mayıs 2017 tarihinde yorum yapıldı

Otel midyatın hemen girişinde, ailemle beraber yaptığımız seyahatte tercih ettik.Kaldığımız oda yola bakıyordu ve sessizdi, odalar gayet temiz ve klimalı, ailenizle beraber rahatça kalabileceğiniz bir otel, kahvaltısı standartlarda,

Konaklama tarihi: Mayıs 2017
    Teşekkürler slm g