Temmuz sonu yaptığımız 3 günlük gezimizde Kalemi apart-pansiyonda kaldık. Buranuysı gerçekten adanın en iyi konumuna sahip bir yer bence. Odaların konumu bir sürü ağaçların arasında, yazın sıcağına iyi gelen bi serinlik yaratıyor bu ortam. Her odanın önünde ayrı ayrı hamak ve oturma alanı var. İçeride mınık bır mutfak ve temel ıhtıyaclarınız da bulunuyor. Mınık tup, çatal bıçak vs. Su ısıtıcısı ve havlu yok. Bunlar aklınızda olsun.Temiz çarşafları olan, isteğe göre akşamları mangal servisi sunuyorlar. Ada zaten küçük ve sınırlı yemek yerlerı yüzünden marketten alacağınız ürünlerle yemeğı kendı odanızda rahatlıkla hazırlayabılırsınız. Odalar tipik bi köy evi gibi duşakabınsız banyoya sahip ve tek katlı. Denize sıfır, kendılerine ait içki ve diğer içecekler de çok uygun fıyatlara satılıyor. işletme sahıbı Yusuf bey çok nazik ve yardımsever bırıydı. Apartman tarzı otellere benzemeyen, doğası güzel, gürülüden uzak bır tatıl ıstıyorsanız burası ıyı bır fırsat.
Konaklama tarihi: Temmuz 2018
Temizlik