Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Eşyaları eskimiş standart şartları sağlayan kahvaltı çeşidi düzenli ve güzel zeytin çeşitleri ayrıca övgü hat eden. Terasında yüzme havuzu bulunan, özel parkı bulunan ve şehir merkezine yakın ayrıca iskeleye trafiği yoğunlu olan bir otel
Konaklama tarihi: Temmuz 2018
Yer
Temizlik
Hizmet
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
İş amaçlı Bandırma da bulundum, bir gece için uygun bir otel, odalar temiz, çalışanları güler yüzlü, kahvaltısı ideal ve güzel ama biraz eski bir otel. Tatil için uygun olmayabilir ama iş seyahatleri uygun bir otel, fiyat performans açısından ideal.
Konaklama tarihi: Eylül 2018
Gökhan I adlı kullanıcıdan Otel Eken hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler Gökhan I
Huriye K
7 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Ben bir arkadaşımı ziyaret amacıyla Bandırma’ya gittiğimde konakladım. Otel konumu itibariyle çok tercih edilebilir bir yerde. Fiyatları gayet uygundu. Biraz eski ama hijyen konusunda gayet tercih edilebilir.
Konaklama tarihi: Ağustos 2018
Huriye K adlı kullanıcıdan Otel Eken hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler Huriye K
EmrahGunturkun
İzmir, Türkiye
22 Mart 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
İş için konakladığım bir otel ve ilk kez kaliyorum.Öncelikle otelin konumu,manzarası ve yapısı çok güzel.Odalar geniş ve kullanışlı.Kanımca ince nüanslarla Bandırma'da rakibi olması imkansız.Birincisi koridorlarda olan rutubet veya anlayamadığım bir koku var ve bu koku rahatsız edici.Profesyonel koku giderici cihazlarla buna son verilebilir.Îkincisi minibar fiyatları;Otelin konaklama ücretine oranla minibar fiyatları yüksek.Biraz düzenleme istiyor kanımca.Onun dışında ufak tadilatlarla mükemmelliği hakediyor.Son olarak ben tekrar tercih edebilirim.
Konaklama tarihi: Mart 2018
EmrahGunturkun adlı kullanıcıdan Otel Eken hakkında bilgi alın
3 Teşekkürler EmrahGunturkun
izmir35
İzmir, Türkiye
10 Ocak 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Tek gecelik konaklamalarda kullanilabilecek eski bir sehir oteli. Personel yardimci ve kibar. Odalar temiz, yataklar rahat.konum merkezi. Banyoda sabun-sampuan kalitesini yukseltmeleri gerekiyor. Mecburi durumlar disinda tercih edebilecegim bir otel degil. Yenilenmeye ihtiyaci olan kisimlari var.
Konaklama tarihi: Ocak 2018
izmir35 adlı kullanıcıdan Otel Eken hakkında bilgi alın
Teşekkürler izmir35
meraly2017
Ankara, Türkiye
15 Eylül 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
otel çalışanları güleryüzlü ve ilgili.ancak odadaki eşyalar çok eski ve odalar çok havasız. sabaha kadar camları açık bıraktık ama o kolu bir türlü çıkmadı. biz bir gece kaldık.idare ettik onun için. bu arada fiyatları çok makul.birde otelin çok güzel bir manzarası var.
Konaklama tarihi: Eylül 2017
meraly2017 adlı kullanıcıdan Otel Eken hakkında bilgi alın