keremino48
Antakya, Türkiye

Keyif

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 15 May 2023mobil cihaz aracılığıyla
Askerimizin yemin töreni nedeniyle Tokat iline ilk gelişimizdi. Otel temiz, odalar ferah özellikle mutfak personeli bayanlar çok ilgili kendimizi evimizde gibi hissettik, kahvaltı bu ayarda otel için oldukça iyi ve lezzetli :)
Her şey için teşekkürler...
Konaklama tarihi: Nisan 2023
RMS Atlas Otel noktasına 1.2 km mesafede
RMS Atlas Otel noktasına 3.7 km mesafede
Hoteleingang
RMS Atlas Otel noktasına 1.0 km mesafede
Tokat bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/18 yorum
7 Ekim 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Aslen Tokatlıyım ama İstanbuldayım ikamet ediyorum iş nedeniyle çok gezerim tokata iş için geldim bu oteli bir arkadaşım tavsiye etti iyikide tavsiye etmiş girişten cikasa kadar çok ilgili ve alakaliydilar her şey için çok teşekkürler odalar süper çarşaflar çok temiz

Konaklama tarihi: Ekim 2022
Teşekkürler Kenan O
29 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Karadeniz gezimiz sırasında kaldık. Çok memnun ayrıldık. Beklentimizin çok üstündeydi. Otel temiz ve çalışanlar çok ilgililer. Kahvaltı fiyata göre çok iyi birçok beş yıldızlı otelden mutsuz ayrıldık ama bu otel onlara taş çıkarttı.

Konaklama tarihi: Temmuz 2021
Teşekkürler gülnur s
9 Ekim 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kalitesi ve güzel Türk sanat müziği dinleyebileceğiniz tek yer... çalışanların ilgisi özellikle Bekir Deniz beyin ilgi ve alakası geceye ayrı bir muhabbet katıyor hafta sonlarının benim için değişmez adresi😊 Teşekkürler..

Konaklama tarihi: Ekim 2020
Teşekkürler 172abdullahi
9 Haziran 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Cidden ben bi turizm ci olaran dun kaldim tokatta kalma fikrimizde yoktu ama otele girisden badladik cok saglam bir ekip odanin temizligi sehir merkezinde olusu herseyiyle on numaraydiki hele sabah bir kahvaltisi var mutfakda neler oldugunu acikta goruyorsun 2 olgun bayan ablalarimiz calisiyor patates bile haxir degil kendileri soyup pisirmis sicacik hersey onnumara kesinlikle tavsiye ederim bir rizrli olarak on nunarada agirlandik

Konaklama tarihi: Haziran 2019
Teşekkürler mustafa kadir b
Yönetici atlasotel60 - RMS Atlas Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 13 Eylül 2019

Sayın Misafirimiz, Değerli vaktiniz ve övgü dolu cümleleriniz için öncelikle teşekkür ederiz. Siz değerli misafirlerimizin kusursuz bir hizmet ve güzel bir atmosfer içerisinde unutulmaz bir tatil geçirmelerini sağlamak bizim en önemli önceliğimizdir. Sizleri tekrar aramızda görmekten memnuniyet duyacağımızı belirtir güzel günler dileriz. Saygılarımızla, RMS ATLAS OTEL

Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir.
2 Haziran 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Lobiden girişten itibaren insana güven veren bir otel odalar geniş ve temiz daha önceki Tokat deneyimimiz çok kötü olduğu için buraya tereddüt ederek girmiştim ama çok memnun kaldım. Biz ramazanın son günlerinde gitmiştik sahur için telefonda kahvaltı tabağı veriyoruz demelerine rağmen açık büfe kahvaltı verdiler yöresel reçeller ve herşey çok güzeldi buraya geleceklere tavsiye ederim.

Konaklama tarihi: Haziran 2019
Teşekkürler serapk

Sayın Misafirimiz, Tesisimizde yapmış olduğunuz tatil neticesinde sizlerin ve ailenizin memnun olmasından büyük gurur duyarız.Sizleri tekrar aramızda görmekten memnuniyet duyacağımızı belirtir güzel günler dileriz. Saygılarımızla,RMS ATLAS OTEL Yönetimi.