Daha önce birçok otele gitmiştik ama titanic kadar ferah bir odeye denk gelmedik Çocuklarımız için tercih Etmiştik iyi ki de gelmişiz çocuklarımız çok eğlendi çok kaliteli zaman geçirdi .Çocuklar için burada iki katlı ve kocaman uyku odaları PlayStation odaları Lego odaları iki tane ailesine masa olmak üzere çok güzel bir maliyet sahip çocukları cezbeden her şey var orada çocuklarınız da orada o kadar eğlendiği için bizimle zaman geçirmek istemediler . Orada kalıp ablalarla zaman geçirmeyi tercih ettiler ayrıca yetişkinler için her gün çok farklılar gözleri var canlı müzik olmak gerekiyor çok aktivite var oyun salonu diğer otel otel otelleri çok farklı ve eğlenceli ayrıca bütün oyunlar ücretsiz oyun salonundaki gurbet hanımına mini club şefi serhat beye çok teşekkür ederiz
Genel Müdür Titanic Deluxe - Titanic Deluxe Golf Belek, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 12 Tem 2024
Değerli Misafirimiz Burcin T,
Öncelikle vakit ayırıp, bizim için son derece önemli olan görüşlerinizi bu Web site üzerinden paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Konaklamanız sürecinde tesisimizde sunulan hizmetlerden, hizmet kalitemizden ve genel olarak tatilinizden memnun kaldığınıza çok sevindik. Personellerimiz sizlere en iyi hizmeti vermek için çalışmaktadır bu anlamda yorumlarınız çalışma arkadaşlarımız ve departman müdürleri ile mutlaka paylaşılacaktır.
Sizleri her daim aramızda görmekten zevk duyarız, En yakın zamanda tekrardan görüşmek dileği ile,
Saygılarımızla, CRM Management
Haziran ayında ailemizle birlikte geldik ve çok memnun kaldık. 🥰Özellikle mini club çalışanları ve etkinlikleri müthişti. 😍Mini club da Sümeyye ve Tuğçe ablalarımıza çoook teşekkür ederiz.❤️Çok güleryüzle ve ilgiyle yardımcı oldular.
Değer
Yer
Uyku Kalitesi
Odalar
Temizlik
Hizmet
Seriiii777 adlı kullanıcıdan Titanic Deluxe Golf Belek hakkında bilgi alın
Teşekkürler Seriiii777
Genel Müdür Titanic Deluxe - Titanic Deluxe Golf Belek, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 10 Temmuz 2024
Değerli Misafirimiz Şeriiii777,
Titanic Deluxe Golf ailesi olarak kıymetli vaktinizi ayırarak geri bildiriminizi tarafımıza ilettiğiniz için çok teşekkür ederiz.
Düşüncelerinizi ve değerlendirmenizi kıymetli zamanınızı ayırarak bizlerle paylaştığınız bu güzel yorum bizlere gurur ve motivasyon vermektedir.
Sizleri Titanic Deluxe Golf Belek Ailesinin değerli birer üyesi olarak tekrar tesisimizde ağırlamaktan her zaman büyük mutluluk duyarız.
Saygılarımızla, CRM Management
Yanıtı uygunsuz olarak bildirinTeşekkür ederiz. Gönderiniz için teşekkür ederiz.
Summerguyinturkey
9 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Otel tam bır eğlence mekanı hem huzurlu hem keyifli zaman gecırebiliceginiz bir çok yer var çocuklar için tini kids clup diye çocuklarımız için çok güzel renkli bir dünya var . Workshoplar danslar çocuk showları her bebek uyku odalarıyla istedıgınız herseyi bir arada bulabiliyorsunuz . Bize yardımları için gurbet hanıma ve uğur beye de teşekkür ederiz.
Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Summerguyinturkey adlı kullanıcıdan Titanic Deluxe Golf Belek hakkında bilgi alın
Teşekkürler Summerguyinturkey
Değerli Misafirimiz Summerguyinturkey,
Değerli yorumlarınızı bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Hizmet kalitemizden memnun kalmanız personeli ve otel yönetimini mutlu etmiştir
Sizleri tekrar aramızda görmek ve hizmet etmek bizim için keyif olacaktır.
Konaklamanızdan önce bizimle iletişim kurmaktan lütfen çekinmeyiniz.
Saygılarımızla, CRM Management
çocuk klübünü çok beğendim. yıllardır bu otele geliyorum en memnun olduğum yer orası. çalışan kızların ilgisi çok iyiydi. mutlaka geri geleceğiz. Tuğçe ve melisa hanımdan çok memnun kaldık. çok güler yüzlü ve ilgililerdi. genel olarak her şey harikaydı
ilknur ö adlı kullanıcıdan Titanic Deluxe Golf Belek hakkında bilgi alın
Teşekkürler ilknur ö
Değerli Misafirimiz İlknur Ö,
Öncelikle vakit ayırıp, bizi yüksek puan ile değerlendirdiğiniz için teşekkür ederiz.
Konaklamanız boyunca tesisimizde sunulan hizmetlerden memnun kaldığınıza çok sevindik.
Sizleri her daim aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
En yakın zamanda tekrardan görüşmek dileği ile,
Saygılarımızla, CRM MANAGEMENT
Yiyecek : et ve pizzalar lezzetli - bolca ciğer çeşiti var- köfte ve makarnalar kötü- kahvaltı çeşit az pişi gözleme pankek olarak ilerliyor- öğlen yemekleri çok vasat- sebze çeşit çok az - pastalar lezzetsiz baklavalar ve bal kabağı şahane odalar: çok geniş ferah - klima çok kullanışlı havuzlar : çok büyük Aqua fazlasıyla yeterli hizmet ama şezlong bulmak büyük sorum : bence çok kötü garsona söylemenle gelmesi arası içeceğin 15 dakika sen gidip alamıyorsun garsonda iste diyorlar kat görevlisi velime hanım çoooookk tatlı teşekkürü ekstra hak ediyor sahil çakıllı ama denizi çok güzel sadece çok çabuk derinleşiyor kutu içecek yok Algida yok bir daha gitmem fiyat performans açısı dan kötü
Oda ipucu: Fiyat performans kesinlikle etmez 5 hün 120 verdik 80 e de aynı tatil başka otelde yapılırdı
Değer
Yer
Uyku Kalitesi
Odalar
Temizlik
Hizmet
mehtap k adlı kullanıcıdan Titanic Deluxe Golf Belek hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler mehtap k
Genel Müdür Titanic Deluxe - Titanic Deluxe Golf Belek, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 21 Temmuz 2024
Değerli 454mehtapk,
Öncelikle otelimizle ilgili güzel düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Özellikle Velime Hanım’a güler yüzlü hizmetinden memnun kalmanız bizi çok mutlu etti. Öğle yemeğinde çeşitliliğin az olma nedeni ,öğle saatlerinde bir çok snack restoranların da aynı anda açık olmasından dolayı misafir sayısına göre hazırlandığını bildirmek isteriz. Aynı zamanda servis ve hizmet kalitesi konusunda gerekli iyileştirmeleri yapmak adına geri bildiriminizi dikkate alacağız. Sizi tekrar ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız.
Saygılarımızla, CRM MANAGEMENT
Herşey çok güzeldi çalışanlar ilğili temizlik gayet yerinde plaj azcık uzak ama ulaşimi çok rahat sağlıyorlar bidaha olsa bidaha gelirim problemli bişey arıyorum yok sanırım belki temmuz yerine haziranda gelmek daha iyi olabilir malum antalya
Hsynkndmr adlı kullanıcıdan Titanic Deluxe Golf Belek hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler Hsynkndmr
Genel Müdür Titanic Deluxe - Titanic Deluxe Golf Belek, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 8 Temmuz 2024
Değerli Misafirimiz Hsynkndmr, Tesisimiz için yaptığınız nazik değerlendirmeniz için teşekkür ederiz. Yapmış olduğunuz her görüş bizim için çok önem arz etmektedir. Sizlerin memnuniyetini kazanmış olmaktan dolayı çok mutluyuz. Memnuniyetiniz tüm ekibimizi motive etmekle beraber daha iyisini sunmak adına teşvik etmektedir. Sizleri tekrar aramızda görmek ve hizmet etmek bizim için keyif olacaktır. Saygılarımızla, CRM Management