Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Güzel aile oteli yiyecek ve içecekler kaliteli animasyon ekibi Nazlı Hanım ve leon bey çok ilgili ve alakalı güleryüzle genel olarak kaliteli ve güzel bir otel aile olarak rahat edebileceğiniz bir otel misafirim geldi dışarıdan çok rahat bir şekilde ağırladım otel yönetimine teşekkürederim
Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Çalışanları samimi ,cana yakın ,evimde gibi hissettim. Zengin menü ,çok seçenekli yemek çeşitleri temiz ortam bütün alanlarda güler yüzle karşılanmak multu hissettiriyor. kesinlikle gelinmesi gereken bir yer .tavsiye ediyorum memnun kalırsınız…
Yonca Y adlı kullanıcıdan Green Max Hotel Managed By Fm hakkında bilgi alın
Teşekkürler Yonca Y
Otele girdiğimiz ilk andan itibaren resepsiyondan itibaren bütün personeller güler yüzle karşıladı bizleri. Yemekler çeşit çeşit ve lezzetli. Gündüz ayrı gece ayrı yaptırılan aktiviteler animasyon ekibi ile gerçekten inanılmaz eğlenceli geçiyor. Her gün birbirinden farklı etkinlikler ile biz her anımızı dolu dolu geçirdik. Her şey için teşekkürler green max. Yolumuzun tekrar düşmesini isteyeceğimiz bir deneyim oldu.
Şenay A adlı kullanıcıdan Green Max Hotel Managed By Fm hakkında bilgi alın
Teşekkürler Şenay A
Aqua Park'ta bulunan su kaydıraklarının sadece bir adedi çalışmaktadır. Diğer ikisinin arızalı olduğunu ve uzun zamandır yaptırılmadığını öğrendim. Kaydırağı kullanmak için yaklaşık 10 kişilik sıraya girmeniz gerekiyor. Bu şekilde olduğunu bilseydim tercihim bu yönde olmazdı. Bunun haricinde diğer olanakları güzel çalışanları ilgili ve samimi. Animasyonları ve aktiviteleri çok güzel, kendimizi hiç yabancı hissetmedik. Kenny bu otelin simgesi, buradan selamlarımı iletiyorum.
Değer
Yer
Uyku Kalitesi
Odalar
Temizlik
Hizmet
Emre A adlı kullanıcıdan Green Max Hotel Managed By Fm hakkında bilgi alın
Teşekkürler Emre A
Çalışanların güler yüzlülüğü, yemeklerin çeşitliliği ve kalitesi, odaların temizliği her şeyden çok memnun kaldık. Beach bar, pool bar havuz ve deniz anlarımızı buz gibi içecekleriyle keyiflendirdi. Tekrar tercih edebileceğim bir otel oldu. Aile ile de çok rahat gelinebilecek bir otel kesinlikle çok tavsiye ederim.
Konaklama tarihi: Temmuz 2024
sila t adlı kullanıcıdan Green Max Hotel Managed By Fm hakkında bilgi alın
Teşekkürler sila t
Harika bir tatil geçirdik. Gerek yemekleri gerek animasyonları gerek içecekleri ile her şeyiyle kusursuz bir tatil yaşadık. Animasyon ekibinde bulunan herkese ayrı ayrı teşekür ederiz sayelerinde güzel bir tatil yaşadık. Kesinlikle tavsiye ederim
Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Temizlik
Hizmet
Ayşe A adlı kullanıcıdan Green Max Hotel Managed By Fm hakkında bilgi alın
Teşekkürler Ayşe A
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro GUEST-RELATIONS TEAM - Green Max Hotel Managed By Fm, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 31 Temmuz 2024
Değerli misafirimiz, Gönderdiğiniz olumlu geri bildirim için teşekkür ederiz! Sizin memnuniyetiniz, çalışmalarımızın en büyük motivasyon kaynağıdır. Yönetim, hizmeti iyileştirmek için çaba göstermekte ve misafirlerin tüm yorumlarını dikkate almaktadır. Sizi yeniden görmeyi umuyoruz. Saygılarımla,
Yanıtı uygunsuz olarak bildirinTeşekkür ederiz. Gönderiniz için teşekkür ederiz.