Seher sevgi E

Green max otel gerçekten mükemmel bir deneyim oldu

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 26 Nis 2024mobil cihaz aracılığıyla
Otelde bugün 2. Günüm çalışanlar çok ilgili ve güler yüzlü her konuda yardımcı oluyorlar 😊 yemek ve içecek çeşitliliğinin bulunması çok güzel ve yemekler gerçekten çok lezzetli seneye mutlaka tercih edeceğim bir otel deneyimi oldu. Teşekkürler greenmax ailesi 🙏🏻
Yanıtlanma zamanı: 1 May 2024
Değerli misafirimiz,
Gönderdiğiniz güzel sözler için içten teşekkürler! Sunduğumuz hizmetten memnun kalmanız bizim için çok önemli ve sizin desteğiniz bizim motivasyonumu arttırıyor. Gelecekte de aynı kalitede hizmet sunmaya devam edeceğiz.
Green Max Hotel Managed By Fm noktasına 0.7 km mesafede
Green Max Hotel Managed By Fm noktasına 3.2 km mesafede
Green Max Hotel Managed By Fm noktasına 3.3 km mesafede
Green Max Hotel Managed By Fm noktasına 3.0 km mesafede
Green Max Hotel Managed By Fm noktasına 4.0 km mesafede
Kadriye bölgesindeki diğer otellere bakın
64-69/224 yorum
25 Nisan 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Yemekler, konum, personel, ilgi hepsi çok güzeldi. Ayrı ayrı teşekkürler... Tavsiye ederim. Doğru seçim yapmışız. Aklımda kalan isimler restorandan Seda hanım, havuz bardan Oğuz bey, paten grubundan Üzeyir, Batuhan ve diğer tüm arkadaşlara çok teşekkürler

1  Teşekkürler Aynur T
Guest Services / Front Office ELENA DAĞLAR - Green Max Hotel Managed By Fm, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 26 Nisan 2024

Değerli misafirimiz,
Gönderdiğiniz olumlu geri bildirim için teşekkür ederiz! Sizin memnuniyetiniz, çalışmalarımızın en büyük motivasyon kaynağıdır. Sizi yeniden görmeyi umuyoruz.
İyi günler dileriz,

25 Nisan 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Eşimle 3 gün tatilde çok güzel karşılandık personel çok ilgili ve güleryüzlü. Özellikler Batuhan ve Üzeir Seda paten grubunda resepsiyon departmanda Nazım bey ve tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. Kemal animasyon şefi candan teşekkür ediyorum. İyi ki green max tanadım çok hoş bir otel

1  Teşekkürler Omer t

İyi günler dileriz,

24 Nisan 2024 tarihinde yorum yapıldı

Havuz tarafında çok eğlendik 3 arkadaş geldik, Patenci Batuhan Bey bizlerle çok ilgilendi, extrem hareketlerle göz boyaması harikaydı tatlı sohbeti ve kibarlığı için teşekkür ederiz ve bar ekibine ayrı teşekkür ederiz .

Oda ipucu: Her yer çok sakin
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler Merve Ü
Guest Services / Front Office ELENA DAĞLAR - Green Max Hotel Managed By Fm, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 25 Nisan 2024

24 Nisan 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otel beklentilerimin çok üzerinde. Fiyatına göre müthiş bir hizmet ve tatil imkanı sunuyor. Oda temizliği, yemek çeşitliliği ve kalitesi dışında en çok gözüme çarpan şey personelin olağanüstü yardımseverliği ve güleryüzüydü. Bunu zorunda oldukları için değil içlerinden geldiği için samimi bir şekilde davranıyorlar. Onca otelde konakladım böyle bir durumla karşılaşmadım. Özellikle animasyon ekibindeki Muhammet isimli arkadaş bu konuda bizi evimizde hissettirdi. Ayrıca hayatımda otellerde yediğim en iyi sushiyi yedim. Saliha hanıma bir kere daha teşekkür ederim. Tekrardan geleceğim keyifli bir otel

• Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler Mert S
Guest Services / Front Office ELENA DAĞLAR - Green Max Hotel Managed By Fm, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 1 Mayıs 2024

24 Nisan 2024 tarihinde yorum yapıldı

Kaldığımız süreç içinde restorant ve yemek şerden bide baştan sona kadar bize her konuda eşlik eden animasyondan diyarbakırlı ibrahim kardeşimizden teşekür etmek istiyorum sahil aktiviteler ve ortamın güzeliğinden memnun olduk ailem adınada tekrardan teşekür ederiz🙏

Teşekkürler Ferit S