Temel amaçları insanları kandırmak üzerine kurulu. Kandırmak gibi bir kelime kullanmak istemezdim ama zorunda kaldım. En başta rezervasyon yaparken sahile yakınlığını sordum deniz hemen karşımızda yaklaşık 50-100 metre dediler. Burda bir sorun yok. Deniz gerçekten otelin karşısında ama orada şezlongları yok. Saat başı kalkacak araçlarla 2 km ötede bir yere gitmemiz gerektiğini otele giriş sırasında öğrendik. Sonrasında fotoğraflar en güzel odalarına ait sanırım. 3 ayrı oda tuttuk hiç biri böyle değil. Yani yine kandırıldık. Standart odalarında fotoğrafları kesinlikle olmalı. Bir diğer konu; Cumartesi giriş yaptık ve ilk 2 gün yemekler tam bir rezaletti. Aşçıya yemekler çok kötü dedik. Çok kalabalık 280 kişi var 2 kişi yetiştiremiyoruz dedi. İnandırıcı değildi çünkü yemek var ama tadı çok kötü(tuz ya da herhangi bir baharat yok).Şikayet için Karşımızda muhattap bile bulamadık. Kime söylesek yetkili değilim dedi. 5 gün boyunca o yetkiliyi hiç göremedik. Periler yönetiyor herhalde oteli. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Kimse sizden 5 yıldızlı otel hizmeti beklemiyor bu paraya ama insanlara doğru bilgi verin ki böyle yorumlar yapılmasın. Lezzetli yemekler ve doğru düzgün bir yönetici olsaydı sahil konusu bizim açımızdan çok problem olmazdı. Tabi önceden bilseydik.