jiyan n

Tek kusur nukleer santral inşaatıydı

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 2 Ağu 2023mobil cihaz aracılığıyla
Çalışanlarına ayrı ayrı teşekkürlerimi borç bilirim . Özellikle bar kısmında çalışan hanımefendilere ayrı teşekkürlerimi iletirim . Denizi sığdı ve temizdi . Yemekler ve hizmet çok İyiydi . Tavsiye ederim .

Konudan bağımsız
Sabah 8 de gördüğüm arı gibi çalışan gençleri akşam 9 da da Çalışır şekilde görüyordum . Umarım tatmin edici bir ücret veriliyordur kendilerine. :)
Konaklama tarihi: Ağustos 2023
genel
Marpessa Blue Beach Resort & Spa Hotel noktasına 96.7 km mesafede
Marpessa Blue Beach Resort & Spa Hotel noktasına 90.0 km mesafede
Marpessa Blue Beach Resort & Spa Hotel noktasına 97.7 km mesafede
Silifke bölgesindeki diğer otellere bakın
11-16/128 yorum
22 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı

Ne söylesem az.8 yıldır her yaz otellere tatile gideriz.Mugla ve Antalya da otellerde tatil yaptık.Mersin diye çok beklentimiz olmamıştı giderken.Yorumlar genel olarak olumlu diye seçtik.Şunu söyleyim bu otel Muğla da olsa bir kaç düzenlemeyle Muğla'nın en iyi otellerinden olur.Tabi bu çizgisini bozmazsa.Belki de Mersinde bu kadar kaliteli hizmet vermek daha kolay.Otel konum olarak enfes.Havasi nemli çok sıcak değil.En önemli 3 unsur.Temizlik Yemek Personel..Hepside çok iyi.Oda ilk gün diye temizlenmez dedik ilk gün bile temizlendi.Personeller en ayrıcalıklı tarafı.Muhtemelen oranin gençleri öğrencileri.Hepsi efendi saygılı.sürekli bir isteğiniz varmı efendim diye hitap ediyorlar.sulu tipler değil.ve yemekler.midem çok yemekten ağrıdı.sonrasinda azalttım.her öğün kırmızı et tavuk ve balık hepsinden aynı anda var ve birkac çeşidi var.şunu söyleyim Muğla Antalya'nın kalabalık büyük otellerinden kurtulup sakin kafa dinlemek yiyip içip o güzel denizine girmek yani gerçekten tatil yapmak istiyorsanız kesinlikle gidin.Gidince de bana dua edeceksiniz.Ayrica nerdeyse hergun canlı muzik var ve kaliteli..eklemek istediğim burada bikac kötü yorum var inanın gerçekten kasıtlı diye dusunuyorum

Konaklama tarihi: Temmuz 2023
Teşekkürler Ali O
3 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı

Eşimle beraber bayram tatili için tercih etmiştik. Oteli konum olarak beğenmedik. Otelin karsısında düğün yapılıyordu, denizinde otele cok yakın rafineli tesisi vardı. Plajı halk plajıyla bır bız halkla beraber aynı şenzongları kullanıp denize beraber girdik. Otelin plajında güvenlik durmadığından halk arabasıyla önümüzden geçiyordu. Gelelim hizmete bizi girişte Nilüfer hanım cok sıcak bır şekil de karsıladı fakat odamıza geldiğimizde saat 16.00 olmasına rağmen bizle beraber gelen personel kapı açılmayınca kontrol edin temiz mi diye bize sordu. Biz 319 numaralı oda da kaldık kapısı açılmıuordu 3 kere resepsiyona dememize rağmen ilgilenilmedi. Odalar cok dardı. Hijyen yoktu yastıklar lekeliydi,bardaklar ve kasıklar hep lekeliydi ozellikle ruj lekesi bunu dile getirmeme ragmen bulaşık makinesinin bozuk olduğunu soyediler. Sancak barda Erhan beye ilgisinden dolayı sonsuz tesekkür ederiz bu hassasiyetimi fark edip her seferinde yeniden yıkadı bardakları . Yemekleri gayet güzeldi şefimiz Ertuğrul beye de özel ilgisinden dolayı tesekkür ederiz. Mini barlar sadece 1 kere doluyor 😢 Gece canlı müzik vardı cok guzel eğlendik . 2gece konakladik 3 katta asansörün yanında 2 gece boyunca misafirlerin bıraktığı kirli tabaklar alınmadı sanırım bizden Başka gören olmadı yani bidaha gidermiyiz cok zor

Konaklama tarihi: Temmuz 2023
Teşekkürler 50tayfura
24 Eylül 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Dinlenmeye gittiğimiz tatil gece 23.30a kadar düğün müziği dinlemekle geçti. Ayrıca bölgede sivrisinek olmasına rağmen balkon kapısında tel yok, odanın her yerinde öldürülmüş sivrisineklere ait izler görebilirsiniz. Deniz Eylül ayının sonu olduğu için olsagerek aşırı dalgalı ve hava çok rüzgârlı idi. Denize giremedik, düğün nedeniyle havuz 16.00da kapandığı için havuza giremedik. Havuzbaşında düğün ekibi olduğu için oturamadık. Klimayı 16 dereceye de ayarlasanız oda sıcaklığını 30un altına düşürmüyor. Sinek nedeniyle balkon kapısını açıp da odada oturamadık. Kısaca hayalkırıklığı…

Konaklama tarihi: Eylül 2022
Teşekkürler mervehakkk
8 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı

Geçen senede 4 gece konakladığımız Marpessa oteli seçtiğimiz için memnunuz.
A’dan Z’ye herşey çok güzeldi
Özellikle çocuklu aileler için zaman daha güzel geçiyor
Animasyon ekibine ayrıca teşekkür ederiz(Mustafa,Emre ve Büşra’ya)
Yemekler ve Tatlılar lezzetli ve çok çeşitliydi,Ustalar ayrıca ilgiliydi misafirlerle,bu arada otele gelen insanlara müşteri değil misafir olarak ilgi gösteriliyor
Havuzlar temizdi,odaların temizliği çok iyiydi,temizlik ekibine teşekkür etmek bir görevdir
Barda çalışan arkadaşlarla servis yapan arkadaşlar çok ilgiliydi tüm misafirlerle
Deniz temizdi sahil hafif çakıllıydı,kumda yatma şansı yok, ama keyifle yüzülebilir denizde
Müzik muhteşemdi(hergün farklı sanatçılar vardı)
Eğlenceli akşamlarımız oldu
Müdürler ayrıca ilgililer misafirlerle
Kısacası herşey çok güzeldi
Herkese çok teşekkür ederiz

Oda ipucu: Deniz manzaralı
Konaklama tarihi: Ağustos 2022
Teşekkürler 37umitk
18 Eylül 2021 tarihinde yorum yapıldı

Gittiğimiz zaman sakindi ve ailece güzel vakit geçirdik.çocuğumuz için dahada keyifli bir tatil oldu.Deniz temiz ve sığdı,kumsal hafif çakıllı ama şezlong bölümleri kumdu.Resepsiyon,Servis çalışanları,Bar çalışanları,Şefleri kısacası tüm Çalışanlar çok ilgili ve kibarlardı
Odalar temizdi
Alkollü ve alkolsüz içecekler fiyata dahil
Eylül ayında akşam serinliğinde sanat müziğinden Ankara havalarına kadar uzanan bir müzik şöleniyle güzel vakit geçirebileceğiniz bir otel
Yani Herşey güzeldi biz beğendik gitmesini tavsiye ederim özellikle küçük çocuklu aileler için

Konaklama tarihi: Eylül 2021
Teşekkürler 37umitk