Eşimle beraber bayram tatili için tercih etmiştik. Oteli konum olarak beğenmedik. Otelin karsısında düğün yapılıyordu, denizinde otele cok yakın rafineli tesisi vardı. Plajı halk plajıyla bır bız halkla beraber aynı şenzongları kullanıp denize beraber girdik. Otelin plajında güvenlik durmadığından halk arabasıyla önümüzden geçiyordu. Gelelim hizmete bizi girişte Nilüfer hanım cok sıcak bır şekil de karsıladı fakat odamıza geldiğimizde saat 16.00 olmasına rağmen bizle beraber gelen personel kapı açılmayınca kontrol edin temiz mi diye bize sordu. Biz 319 numaralı oda da kaldık kapısı açılmıuordu 3 kere resepsiyona dememize rağmen ilgilenilmedi. Odalar cok dardı. Hijyen yoktu yastıklar lekeliydi,bardaklar ve kasıklar hep lekeliydi ozellikle ruj lekesi bunu dile getirmeme ragmen bulaşık makinesinin bozuk olduğunu soyediler. Sancak barda Erhan beye ilgisinden dolayı sonsuz tesekkür ederiz bu hassasiyetimi fark edip her seferinde yeniden yıkadı bardakları . Yemekleri gayet güzeldi şefimiz Ertuğrul beye de özel ilgisinden dolayı tesekkür ederiz. Mini barlar sadece 1 kere doluyor 😢 Gece canlı müzik vardı cok guzel eğlendik . 2gece konakladik 3 katta asansörün yanında 2 gece boyunca misafirlerin bıraktığı kirli tabaklar alınmadı sanırım bizden Başka gören olmadı yani bidaha gidermiyiz cok zor