Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. TripAdvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Constance”

- için en uygun fiyatlar
Giriş gg.aa.yyyy Çıkış gg.aa.yyyy
Fiyatlar 1 oda, 2 yetişkin içindir
Fiyatları Göster
En beğenilen seyahat sitelerindeki en iyi fiyatları karşılaştırın
ve 10 işletme daha!
Constance Moofushi
Mükemmellik Sertifikası
Yorum Zamanı: 26 Haziran 2017 mobil cihaz aracılığıyla

Tatil ve hizmet kalitesi anlayışımızda değişiklik yapmamız gerektiğini düşündürdü bize...Dünyadave ülkemizde pek çok otel, tstil köyü ve restaurant deneyimimiz oldu .. Çoğu çok güzeldi ama burası gerçekten cennetti...
Teşekkürler Mina, Hassan, KD ..
Hepinize çok çok teşekkürler

Konaklama tarihi: Mayıs 2017, seyahat türü: Ailecek
2  Teşekkürler Karaksef
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager MoofushiResort - Constance Moofushi, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 29 Haziran 2017
Google Çevirisi

Dear Karaksef,

Sunny Greetings from Constance Moofushi!

Thank you for the kind review about your recent stay at our hotel.

I appreciate your positive comments about the hotel and out team and I feel really proud that you called us a “paradise”. I will pass your words of the appreciation to the Mina, Hassan, KD and the rest of the team.

I’m looking forward to welcoming you back!

With the best regards,

Olivier de Guardia
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Bir Yorum Yazın
Yorumlar (2.149)
Gezgin puanı
Gezgin tipi
Dönem
Dil
  • Diğer diller

1-5/2.149 yorum

Yorum Zamanı: 17 Kasım 2016 mobil cihaz aracılığıyla

Otel harika. Bu güzelliği gördükten sonra o yolun yorgunluğu unutuluyor. Balayı için en mükemmel yer. Her akşam ayrı bir dünya mutfağı çıkıyor. Alizee restoran ve a la carte restoran mevcut. Yalnız buralar için rezerve yaptirmalisiniz. Çalışanlar çok güler yüzlü ve size her konuda yardımcı oluyorlar

Konaklama tarihi: Kasım 2016, seyahat türü: Çift olarak
3  Teşekkürler Seda Ç
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager MoofushiResort - Constance Moofushi, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 28 Kasım 2016
Google Çevirisi

Sunny greetings from Constance Moofushi Maldives!

Thank you for choosing Constance Moofushi for your honeymoon and Congratulations once again. I am so happy to know that we were able to provide you with the perfect honeymoon and appreciate all of your most encouraging feedback.

Furthermore it is great pleasure that you could enjoy our choice of restaurants, our daily changing food and our a la carte Alizee restaurant.

Our team is our biggest asset and it is a true pleasure to hear that our staff and their service made your stay so memorable. I have shared your encouraging feedback with the entire team and they were very pleased.

On behalf of the entire team at Constance Moofushi Maldives, we thank you once more for your kind words and we look forward to welcome you again in our Jewel Island.

With the best regards,

Olivier de Guardia
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 26 Ekim 2016 mobil cihaz aracılığıyla

7 saat 20 dakikalık uçuş sonrasında güvenli bir şekilde bizi yere indiren Türk Hava Yollarının tüm nazik ekibine teşekkür ile başlıyorum. Male havaalanı küçük garip bir yer. İner inmez pasaport kontrollerimizi yaptırdık ve girişte bizi otel görevlilerinden biri karşıladı. Bindiğimiz andan itibaren hep güler yüzlü insanlar ile karşılaştık. Otelimiz farklı bir adada olduğu için oraya deniz uçakları ile ulaşım sağlanıyor. Uçağımız gelene kadar lobide dinlendik ve tüm ihtiyaçlarımız karşılandı. Uçak ile yaklaşık 1 saat lik ilginç ve heyecanlı uçuştan sonra otele ulaştık. Cennetten bir köşe. Gece gökyüzünde milyonlarca yıldız ve samanyolunun keyfini çıkardık. Gündüz paletlerimizi alıp mercan kayalarının dibindeki harika manzarayı keşfettik. Akşamları herbiri ayrı şef tarafından pişirilen uzakdoğu mutfağını tattık. Odamız watervilla tipi ve denizin üzerinde olması odamızdan direk denize girebildik. Bembeyaz kumsalın üzerinde eşimle saatlerce yürüyüp sohbet ettik. Masmavi denize defalarca girdik. Yavru köpekbalıklarının peşinden gittik ilginç balıkları izledik . Özetle biz burada huzur bulduk. Gecenin en karanlık olduğu dönemde ve en sessiz anında milyonlarca yıldızların aydınlattığı gecede hint okyanusunun sesini duyabilirsiniz. Biraz korkutucu biraz garip ama muhteşem. Sessizlik ve huzur arayanlara burayı tavsiye ediyorum. Eşimle 5. Ci evlilik yıldönünümüzde buraya gelmek için konuştuk. Her 5 yılda bir biz burada olacağız. Belki sizlerde burada olursunuz ve tanışırız.

Konaklama tarihi: Ekim 2016, seyahat türü: Çift olarak
2  Teşekkürler OkyarMD
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager MoofushiResort - Constance Moofushi, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 9 Kasım 2016
Google Çevirisi

Sunny greetings from Constance Moofushi Maldives!

Thank you for staying at our Jewel island and we are glad that you shared your review here on Trip Advisor with other travelers. We are grateful that you took the time to describe every detail of your wonderful experience with us.

We are pleased to hear that everything was to your liking from our airport lounge to all the products and services that we have to offer. I am happy that you took the opportunity to explore our extensive house reef, straight off your villa, and that you enjoyed the beautiful views of corals, Milky Way in the night sky, schools of tropical fish and other exotic marine species.

We pride ourselves on our wonderful team members and I am pleased to hear that you found our staff friendly and professional and it is always rewarding to learn that our team members went above and beyond to make your stay more memorable.

On behalf of the entire team at Constance Moofushi Maldives, we thank you once more for your kind words and we look forward to welcome you again in our Jewel Island.

With the best regards,

Olivier de Guardia
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 27 Eylül 2016

Balayımız için Eylül ayında 3 gece konakladığımız Constance Moofushi'de rüya gibi günler geçirdik. Havanın yağmurlu olma ihtimali en başta korkutsa da öyle deli yağmurlar yağmıyor sadece geçişler oluyor ve sıcaklık sürekli +25 derece olduğu için bi sıkıntı yaratmıyor. Water Villa'da konakladık gayet büyük, temiz ve denizin kucağındaydı :) Personel aşırı yardımsever ve güleryüzlü sürekli sizi memnun etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Minibar ve oda günde 2 kez temizlenip yenileniyor. 2 farklı restaurantı var. Yemekleri, tatlıları inanılmaz lezzetli. Sadece kahvaltısı Türk mutfağına göre biraz kısır kalıyor o kadar. Onun dışarısında koktelyleri, şarapları fazlasıyla çeşitli ve inanılmaz lezzetli. Türkiye ve Maldivler arasında 2 saat farkı var, adaya indiğinizde bu farka 1 saat daha ekleniyor ve saat farkı 3 oluyor aklınızda olsun. Maldivler ve herşey dahil konseptli bir otel fikri varsa düşünmeden konaklayabilirsiniz ;)

  • Konaklama tarihi: Eylül 2016, seyahat türü: Çift olarak
    • Değer
    • Yer
    • Hizmet
2  Teşekkürler Efe B
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Executive Assistant Manager MoofushiResort - Constance Moofushi, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 8 Ekim 2016
Google Çevirisi

Sunny greetings from Constance Moofushi Maldives!

Thank you for choosing Constance Moofushi for your honeymoon and Congratulations once again. I am so happy to know that we were able to provide you with the perfect honeymoon you could have imagined, and appreciate all of your most encouraging feedback.

We pride ourselves on our wonderful team members and I am pleased to hear that you found our staff friendly and professional and it is always rewarding to learn that our team members went above and beyond to make your stay more memorable.

Our Culinary team at Manta Restaurant along with all the members and our lovely sommeliers, always strive to provide each and every one of our guests the best food and wine services that compliments with our large variety of wines that came all over the world and we are again proud to read that you appreciate the local catch along with home made ice-creams, cocktails, smoothies and espresso made by our lovely barman.

Thank you again for your review and we hope we have the pleasure to welcome you back for a second stay at our tranquil Island in the not too distant future.

With the best regards,

Srikanth Devarapalli
Executive Assistant Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 16 Eylül 2016 mobil cihaz aracılığıyla

Hersey mukemmeldi! Servis ve personel inanilmaz ilgili ve yardimsever, senior villada kaldik, oda gunde iki kez temizleniyor ve minibar iki kez degistiriliyor, yemekler acik bufe olmasina ragmen cok lezzetli...

Konaklama tarihi: Eylül 2016, seyahat türü: Çift olarak
Teşekkürler berna i
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
General Manager MoofushiResort - Constance Moofushi, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 3 Ekim 2016
Google Çevirisi

Sunny greetings from Constance Moofushi Maldives!

On behalf of the entire team at Constance Moofushi, we would like to thank you for taking time to share your experience with other Guests on TripAdvisor.

We are glad to know that you have enjoyed your stay with us during your holidays in the Maldives from your well appointed villa that has fully stocked minibar to our wide range of food that changes every night from Latin American, Meditteranean, Oriental to Indian Sri Lankan, Seafood and of course the Maldivian night.

Once again, on behalf of the entire at Constance Moofushi, we thank you for your feedback and we look forward to welcome you again to our Jewel Island.

With the best regards,

Olivier de Guardia
General Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Beğenebileceğiniz başka oteller...
Moofushi Island yakınlarındaki bu konaklama yerlerini de dikkate al
21.5 km mesafede
Kandolhu Maldives
Kandolhu Maldives
Kuzey Ari Mercan Adası bölgesinde 17 yer arasından 1.
582 yorum
37.9 km mesafede
Vilamendhoo Island Resort & Spa
Vilamendhoo Island Resort & Spa
Vilamendhoo bölgesinde 1 yer arasından 1.
3.365 yorum
39.1 km mesafede
Vakarufalhi Island Resort
Vakarufalhi Island Resort
Vakarufalhi Island bölgesinde 1 yer arasından 1.
926 yorum
Fiyatları Göster
Fiyatları Göster
Fiyatları Göster
11.0 km mesafede
Diamonds Thudufushi
Diamonds Thudufushi
Thudufushi Island bölgesinde 1 yer arasından 1.
811 yorum
30.2 km mesafede
Mirihi Island Resort
Mirihi Island Resort
Mirihi bölgesinde 1 yer arasından 1.
987 yorum
29.8 km mesafede
Conrad Maldives Rangali Island
Conrad Maldives Rangali Island
Rangali Island bölgesinde 1 yer arasından 1.
2.242 yorum
Fiyatları Göster
Fiyatları Göster
Fiyatları Göster

Constance Moofushi - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!

Bir Yorum Yazın Resim Ekleyin

Constance Moofushi hakkında ek bilgiler

Adres: 20026
Telefon numarası:
Konum: Maldivler > Alifu Atoll > Güney Ari Mercan Adası > Moofushi Island
Olanaklar
Bar/Oturma Salonu Plaj İnternet Bağlantılı İş Amaçlı Bölüm Spor Salonlu/Spor Odalı Fitness Merkezi Ücretsiz Kahvaltı Ücretsiz Yüksek Hızda İnternet (WiFi) Ücretsiz Otopark Restoran Oda Servisi Spa Süitler Yüzme Havuzu
Otel Stili:
1 Moofushi Island Oteli içinde 1. sırada
Fiyat Aralığı: ₺3.525 - ₺9.675 (Standart Oda için Ortalama Fiyatlar temel alınmıştır)
Otel Sınıfı:5 yıldız — Constance Moofushi 5*
Oda sayısı: 110
Rezervasyon Seçenekleri:
TripAdvisor, Booking.com, Tatilsepeti ve Agoda ile iş ortaklığı yapmaktan gurur duyar, bu nedenle Constance Moofushi rezervasyonlarınızı güvenle yapabilirsiniz. Her zaman en iyi indirimler ve özel tekliflerle, her ay milyonlarca seyahat edene hem tatil hem de iş seyahatleri için yardımcı oluyoruz.
Diğer Adı:
Constance Moofushi Resort, Maldives Hotel South Ari Atoll
Moofushi North Ari Atoll

Bu Sizin TripAdvisor Kaydınız mı?

Bu işletmenin sahibi veya müdürü müsünüz? Yorumlara yanıt vermek, profilinizi güncellemek ve bunun gibi pek çok şeyi yapabilmek için kaydın size ait olduğunu ücretsiz olarak doğrulayın.

Kaydınızın Size Ait Olduğunu Doğrulayın