Covidden dolayı 11 aydır her türlü kura9la uyan biri olarak otele gidereken ciddi endişelerim vardı. Otele girerken bavullarimız komple dezenfekte edildi. Biz aile sıcaklığında karşilayan Bel boy Doruk a tesekkürü bir borç bilirim. Otele 2. Defa gittigimiz icin oda konusunda bize yardımci olan Resepsiyon bölümünde çalışan Alpay Bey ve Cihan BGelelim en güzel bolüme, retaurant bölüme tek kelimeyle şahane... Garson Sude ve Oktay 'a sonsuz teşekkür.. Bu otelin olumlu ozelliklerini yaz yaz bitmez. Odaya şarap ve meyve tabagı göndermeler, telefonla arayıp bir isteğimizin olup olmadiğını sormalar, Alakart restaurant ta ağırlamalar... Oda bosaltıldiğindaey e tesekkür ederim. Otelde gun boyunca cok aktivite vardı. Ozellikle Merve Hanima yaptığı etkinlikler için de teşekkur ederim. sadece nevresimle, havlular değısmıyor, perdeler bile komple değisiyor.Pandemi icin otel çalışanları gerekli özeni gösteriyorlar. Misafirlerin gun icinde ateşleri ölçülüyor. Bu otele 2. gidisimde ama ben bu otele daha çok giderim. Otel çalışanlarının hepsine ayri ayri teşekkur ederim. Devamı
- Ücretsiz otopark
- Havuz