Berrin E

Yemekleri ve çalışanlar süper

Hilaz Otel yorumu
5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 26 Tem 2023
Benim gördüğüm en lezzetli ve bol yemekler. Çalışanlar süper iyi ve candan. Teşekkür ederim
Gelen misafirlerime çok güzel davrandılar. Hatta kahvaltı yiyecekleri doğal ve lezzetli doyana kadar yemeli ve içmeli
Konaklama tarihi: Temmuz 2023
Wyndham Rewards Üyeliği Ücretsiz
Hilaz Otel noktasına 45.3 km mesafede
Hilaz Otel noktasına 50.0 km mesafede
ホテル ラコステ この辺りで快適に過ごせるホテルです。 新しい上にデザインも綺麗で豪華なのに価格はリーズナブルで、ゆっくり海を眺めてバルコニーに座るなど観光から帰った後も寛ぎの時間を楽しめます。 歯磨き用品はレセプションに言えば持って来てくれるので必要な物はレセプションに聞いてみましょう。
Hilaz Otel noktasına 54.4 km mesafede
Hilaz Otel noktasına 50.1 km mesafede
Frühstück
Hilaz Otel noktasına 49.3 km mesafede
Hilaz Otel noktasına 63.0 km mesafede
Rize bölgesindeki diğer otellere bakın
3-8/29 yorum
7 Kasım 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

1 gecelik konaklamak amaçlı aydere gittiğimde tercih ettiğim bir yer oldu. Gerçekten ilgi alaka hizmet üst düzeydeydi. Odalar gayet temiz düzenli zaten otel işletmecisi yeni tadilat geçirdiğini söyledi. Şömineli oda zaten kesinlikle ayri bir olay. Gönül rahatlığıyla konaklama yapabilirsiniz. Fakat gidenlerin yayla da bir otelde kaldığını bilmesi gerekir mutlaka..

Konaklama tarihi: Kasım 2020
Teşekkürler Özgür Ö
29 Eylül 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Hayatımda gördüğüm en seviyesiz işletmeciye sahip pislikten bırakın kahvaltı yapmayı, yemek yemeyi, bir bardak çay içmeyi..sağa sola dokunamıyorsunuz, odalar küçücük, dam akıtıyor, böcekler odadaki kontrolü işletmecinin elinden almış, odada yatak yerine Çek yat vardı, ısınma desen yok , buz gibi ..şikayet edince ofislerde ayağımıza üflesin diye kullandığımız küçük fanlardan verildi. Bakın kötü demiyorum rezillik diyorum, berbat diyorum!! köpek kulübesinde yat burada kalma

Konaklama tarihi: Eylül 2019
2  Teşekkürler Escape726749
6 Şubat 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

havluları kirliydi. kahvaltı dahi yapamadık sebebi ise 1 saat etrafta personel aradık, personel bulamayınca otel telefonlarını aradık cevap veren olmadı...sonrasında mağduriyetinizi bildirmek için oteli aradığımızda ise lobidekitatlı konuşan beyefendinin içinden bir hakaret makinesi çıktı, lan ve adam olamamışsınız ifadelerinden sonra buda yetmezmiş gibi telefonu yüzümüze kapattı...kalmamızı tavsiye etmiyorum..(kahvaltı için oteli aradığım saatler 8.03 ile 8.16 arası)

Konaklama tarihi: Şubat 2019
Teşekkürler FATİH MEHMET A
2 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

turla gelip bir gece kaldığımız bir otel..merkezi bir yerde ama odaları o kadar dar ki 2 kişi hareket edemiyorsunuz.banyo tuvalet mezardan daha küçük duşakabin olmamasını geçtim.yataklar yastıklar eski.paramızı alır geçeriz mantığı hissettim biraz

Konaklama tarihi: Ağustos 2018
2  Teşekkürler dtmetin
9 Ağustos 2017 tarihinde yorum yapıldı

Öncelikle otelin konumu merkezde aılem ile gecen hafta yaptığımız karadenız gezısı boyunca personelı bu kadar ilgili ve yardımsever bir otel görmedim.şarj aletim araçta kalmış geçmenin 1 inde özel araçla arabamın bulunduğu parka kadar götürdüler.resepsıyondakı beyefendi gerek karşılaması gerekse müşteri ilişkileri anlamında işinin uzmanı otel çalışanları bölgeyle ilgili sorduğumuz her konuda sorularımızı cevapladılar kahvaltısı güzel kesinlikle tavsiye ederim fiyatı cok uygun bir aile oteli tek tez avantaj duşunda kabın olmamasıydı Onu da hakederler dıye düşünüyorum sessız ve sakın ahdet geçmesi için tesekkurler

Oda ipucu: Balkonlu odaları var biz zemin karttaki odadaydık aralarında fıyat farkı vardır
Konaklama tarihi: Ağustos 2017
Teşekkürler helguera715