TC Ozgur C

Sıcak ortam

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 23 Haz 2017
Ayder Yaylası'nın içinde, sıcak bir aile ortamı ile hizmet veren bir otel. Odaları küçük ama rahat. Akşam saatlerinde merkezi bir noktada olması sebebi ile yaylada geziye çıktığınızda dönüş için derdiniz olmuyor. Gösterdikleri ilgi ve alaka için teşekkür ederim
Konaklama tarihi: Haziran 2017
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
Nehirim Otel noktasına 0.5 km mesafede
  • Wyndham
Nehirim Otel noktasına 44.3 km mesafede
Nehirim Otel noktasına 0.2 km mesafede
Nehirim Otel noktasına 51.5 km mesafede
ホテル ラコステ この辺りで快適に過ごせるホテルです。 新しい上にデザインも綺麗で豪華なのに価格はリーズナブルで、ゆっくり海を眺めてバルコニーに座るなど観光から帰った後も寛ぎの時間を楽しめます。 歯磨き用品はレセプションに言えば持って来てくれるので必要な物はレセプションに聞いてみましょう。
Nehirim Otel noktasına 53.5 km mesafede
getlstd_property_photo
Nehirim Otel noktasına 37.9 km mesafede
    Nehirim Otel noktasına 16.4 km mesafede
    Nehirim Otel noktasına 58.8 km mesafede
    Nehirim Otel noktasına 62.2 km mesafede
    room's view
    Nehirim Otel noktasına 35.0 km mesafede
    Rize bölgesindeki diğer otellere bakın
    15-20/35 yorum
    28 Mayıs 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Harika bir otel işletmeciliği. Çok hoşumuza gitti biz arkadaşlarla artvinden bisikletle geldik ve kesinlikle deydi. Çalışanları harika , güler yüzlü ve sıcaktılar. Özellikle bizimle ilgilenen Serhat ve Haluk kardeşim e teşekkürler. Odalar biraz küçük ama kesinlikle hissettirmiyor. O güzel manzarayı görmenizi tavsiye ediyorum...

Konaklama tarihi: Temmuz 2016
    Teşekkürler Mustafa K
    2 Mayıs 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Butik otel gibi benim kaldığım oda çok güzeldi. Havanın yağışlı olması nedeniyle biraz nem ve koku vardı. Yemekleri lezzetli idi. Manzarası güzeldi. Lokantasinda küçük oyuncakların olmasından dolayı çocuklar oyun oynadı. Özellikle otel çalışanlardan adını hatırlamıyorum benim çamaşırları yıkamış sabah erkenden güneşe sermişti çok dusunceliydi. Bu nazik ve ince davranışını unutmadım.

Konaklama tarihi: Ağustos 2016
    Teşekkürler Gezgineyup
    31 Ocak 2017 tarihinde yorum yapıldı

karadeniz konseptine uygun mis gibi bir otel .. odalar gayet temiz, bakımlı. çalışan arkadaşlar gayet ilgili.. ( karadenizin o asabi havası yok ) günü birlik gittiğimiz bu gezide aracımız bozulunca bir gece konaklamak zorunda kaldık. iyi ki de kalmışız. oldukça rahat ve güzel bir otel not : mıhlama isteyin sabah :))

Konaklama tarihi: Eylül 2016
    • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
    Teşekkürler gezginblog1007
    26 Ekim 2016 tarihinde yorum yapıldı

Otel niteliği taşımıyor en çok aile işletmesi denebilir,yeri ayder yaylasında olduğu için güzel,odalar çok ufak,konforsuz,yastık yorgan eskiydi,ama temizdi ,yemekler vasat,çeşit az,insanlar sıraya girdiğinde kımıldayacak yer kalmıyor yemek salonunda,yemek salonu yetersiz ve sıkışık.Personeli ilgili,güleryüzlü.1 gece olmasa kalmazdım.

Oda ipucu: orta katlarda kalın.
    Konaklama tarihi: Eylül 2016
    • Seyahat türü: Tek başına seyahat etti
    Teşekkürler tkayadelen
    4 Eylül 2015 tarihinde yorum yapıldı

Otelde odalarda ufak duvarlar çok ses geçiriyor banyo bayagı ufak ve konforsuz ama yemekleri ve elemanları ilgili ve güler yüzlüydüler yayla oteli olarak kalınabilir otele çıkmal için bayagı bir merdiven var

Konaklama tarihi: Ağustos 2015
    • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti