bir aile işletmesi yayla işletmesi olarak düşünürseniz fena değil ama yemekleri çok güzeldi odalar küçük ama temizdi manzarası güzel işletenler sıcak kanlıydı kısa dönem kalmak için idare eder biz turla 1 gece kaldığımız için memnun ayrıldık.
Konaklama tarihi: Ağustos 2015
Yer
Odalar
Hizmet
Filiz Y adlı kullanıcıdan Nehirim Otel hakkında bilgi alın
2 Teşekkürler Filiz Y
Mehtap G
27 Temmuz 2015 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Ayder yaylasında mutlaka gidilmesi gereken yerlerden. Bütün yemekler ve garnitürler çok güzeldi. Özellikle ayder çorbasının tadına bakmanızı tavsiye ederim pişman olmazsınız. Odaları Bungalov olmasına rağmen Olimpos'tan daha temiz.
Konaklama tarihi: Temmuz 2015
Mehtap G adlı kullanıcıdan Nehirim Otel hakkında bilgi alın
4 Teşekkürler Mehtap G
SzkKya
Atina, Yunanistan
4 Haziran 2015 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Nadiye teyze ve dursun amca o kadar şeker iki isletmes sahibi ki, yillardir tanisiyormussunuz gibi hissediyorsunuz. Yemekler sahane odalar idare eder ama ayder konseptine gore tabii. Gidin ve kalin derim. Bu arada nadiye teyzenin muhlamasindan yemeden donmeyin.
Konaklama tarihi: Haziran 2015
SzkKya adlı kullanıcıdan Nehirim Otel hakkında bilgi alın
2 Teşekkürler SzkKya
korayerdem
1 Mayıs 2015 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Eşim ve çocuklarımla Ayder bölgesini gezip görmek için 2 günlük bir gezinti için geldik.4 günlük tatilimizi bu otelde geçirdik.Muhteşem bir doğa, kendinizi evinizde hissettiren bir ortam,güler yüzlü hizmet.Ayder yaylasını ziyaret eden herkese tavsiye ederim.
Konaklama tarihi: Mayıs 2015
korayerdem adlı kullanıcıdan Nehirim Otel hakkında bilgi alın
3 Teşekkürler korayerdem
katıldığımız karadeniz turunda bir gece konakladık. yayla evinden bozma bir yer.odalar çok çok küçük iki parçadan fazla bavul ve eşyanız varsa sığdırmakta zorlanıyorsunuz. banyosu da aynı şekilde küçük ve konforsuz. kaldığımız odada duş başlığı bozuk olduğundan duş bile alamadık. tavsiye etmiyorum
Konaklama tarihi: Haziran 2014
Değer