Necla E
İstanbul, Türkiye

Samimi

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 15 Ağu 2019mobil cihaz aracılığıyla
Rize nin merkezinde. Personel çok ilgili ve güler yüzlü...Odalar çok büyük olmasa da temiz ve ihtiyacı karşılıyor... Açık büfe kahvaltı güzeldi ( muhteşem poğaçalar vardı annelerimiz usulü ) Karadeniz turuna çıktık 10 gündür yollardayız kahvaltısı en güzel olan oteldi diyebilirim
Konaklama tarihi: Ağustos 2019
Resepsiyon OtelKeles - Otel Keleş, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 29 Ağu 2019
İlginize ve yorumunuza teşekkür ederiz.

Keleş Otel ailesi olarak sizleri tekrardan otelimizde görmekten mutluluk duyacağız.

Görüşmek dileğiyle.

Rize Keleş Otel
  • Wyndham
Otel Keleş noktasına 5.5 km mesafede
ホテル ラコステ この辺りで快適に過ごせるホテルです。 新しい上にデザインも綺麗で豪華なのに価格はリーズナブルで、ゆっくり海を眺めてバルコニーに座るなど観光から帰った後も寛ぎの時間を楽しめます。 歯磨き用品はレセプションに言えば持って来てくれるので必要な物はレセプションに聞いてみましょう。
Otel Keleş noktasına 4.8 km mesafede
Otel Keleş noktasına 49.1 km mesafede
Otel Keleş noktasına 48.5 km mesafede
Otel Keleş noktasına 48.7 km mesafede
    Otel Keleş noktasına 35.5 km mesafede
    Rize bölgesindeki diğer otellere bakın
    4-9/41 yorum
    5 Aralık 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Yalnız geldim. Yorumlara bakarak kafamda soru işareti ile geldim. Fiyatları çok uygun. 404 nolu odada kaldım. Odalar tertemiz. İlgi çok güzel. Önceki yorumların sebebini anlayamadım. Çok memnun kaldım... Bir daha rizeye ziyarete gelirsem yine burda kalacağım. İyi çalışmalar

Konaklama tarihi: Aralık 2018
    1  Teşekkürler g_kalpg2016
    Resepsiyon OtelKeles - Otel Keleş, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 6 Aralık 2018

İlginize ve yorumunuza çok teşekkür ederiz.

Tekrardan sizleri otelimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız.

Görüşmek dileğiyle.

27 Eylül 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İlgi alaka yok. Otele girer girmez çalışanın sizle konuşma biçimi soğuk. Otopark sorunu var. Bu otele gitmeden iki kez düşünün.Ben girer girmez rezervasyonumu iptal ettim. Yarım saat yol gidip artvinde kalmanız daha mantıklı.

Konaklama tarihi: Eylül 2018
    Teşekkürler Kámil A
    6 Eylül 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Rizeye ailelikce seyahete geldik bi bakalım buralara dedik.403 numaralı odada kaldık. İlk önce kapı kapanmıyor. Anahtarla kapatsak bile açılıyor. Oda geniş güzel temiz. Ama banyodaki hava odayı çok ısıtıyor pencereyi açmamıza rağmen. Neyse güzel uyuduk. Ama sabah kahvaltısı berbat. Akşamdan doğranmış salatalık peynir karşımıza konulmuşdu. asansörü biraz büyütsenizde iyi olur. Panik atak sebebiyle çok küçük diye sıkılıyodum. Sakin bi otel. Ailelikce 1 gecelik kalınabilinir. Minibar boş ama karşıdaki marketden bişeyler alabilirsiniz ama tarihine mutlaka bakın. Tarihi geçmiş gazoz ve doritos cips vardı 🤨. Ben bir genişliyini birde temizliğini sevdim. Verdikleri çayda bile çok kötü tat vardı. 😔 rizeye gelip güzel bi çay içmeyi umuyordum. Arabayıda kapının dışında park etmişdik. Böyle temiz biyerin kahvaltısı ve asansöru daha güzel olmalıydı bence.

Konaklama tarihi: Eylül 2018
    Teşekkürler FarAway756989
    7 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Keles otelde ikinci kalisimiz. Birinci kez memnun kaldigimiz icin ikinci kez de tercih ettik, saygili calisanlar ve otel odamiz genis idi. Rizede aile ile kalmak isteyenler kesinlikle bu oteli tercih edebilir..

Konaklama tarihi: Ağustos 2018
    Teşekkürler Cemile K
    6 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Karadeniz seyahatim boyunca kaldığım kendine 4 yıldızlı otelim diyenlere taş çıkarır.sessiz sakin otopark sorunu var. Karşılama sıcak ilgi tam. Her şey ve herkes sizin memnun ayrılmanız için etrafınızda koşuyor. Otel sahibi sizi hiç ikiletmiyor. Orada çalışanlardan biri olduğunu sanıyorsunuz. Kahvaltı beklediğimiz gibi değildi. Ama odaların temizliği dar olması dışında gayet güzeldi.

Konaklama tarihi: Ağustos 2018
    Teşekkürler Mehmet Y