Mehmet Y
Aksaray, Türkiye

Gayet güzel

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 6 Ağu 2018mobil cihaz aracılığıyla
Karadeniz seyahatim boyunca kaldığım kendine 4 yıldızlı otelim diyenlere taş çıkarır.sessiz sakin otopark sorunu var. Karşılama sıcak ilgi tam. Her şey ve herkes sizin memnun ayrılmanız için etrafınızda koşuyor. Otel sahibi sizi hiç ikiletmiyor. Orada çalışanlardan biri olduğunu sanıyorsunuz. Kahvaltı beklediğimiz gibi değildi. Ama odaların temizliği dar olması dışında gayet güzeldi.
Konaklama tarihi: Ağustos 2018
Otel Keleş noktasına 48.5 km mesafede
Otel Keleş noktasına 43.4 km mesafede
getlstd_property_photo
Otel Keleş noktasına 15.3 km mesafede
Rize bölgesindeki diğer otellere bakın
9-14/41 yorum
25 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Keleş otel merkezde yer almaktadır çarşının içinde konforlu temiz güleryüzlü otopark sorunu olmayan açık büfe kahvaltı mevcut geniş odaları banyosu bir gece kaldık çocuklarımızla fiyatlarıda uygun kurtarıcı bir otel denilebilir..

1  Teşekkürler sinem s
23 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Öncelikle karşılamada insanı sıcak misafirperverlikleriyle güvende hissettiriyorlar, odamız gayet güzeldi satış sitelerindeki resimlerle bire birdi. Temizlik gayet iyiydi, kahvaltı açık büfe şeklinde ve güzel.

Teşekkürler Merve K
12 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Balayı için konakladığı mı bu otele Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz yalnızca otopark sorunu cozun lütfen. Ayrıca sabah kahvaltısında zeytinyağlı sarma ve hamsikoli müthiş. Ayrıca sabah kahvaltısında Çetin Bey mutlaka dinleyin

Konaklama tarihi: Haziran 2018
Teşekkürler Dega P
12 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı

Öncelikle şunu söylemek isterim.Otele giriş yaptığımda beni sıcak karşılamaları çok güzel. Daha sonrasında bir şeye ihtiyacım olduğunda hemen yardımcı oldular.Personelleri insanlarla iletişimleri çok güzel. Ben iş amaçlı gelmiştim Rize'ye ve keleş otel de kaldım çok memnunum. Size şu kadar söyleyebilirim ki ailece kalınacak rize de tek adres. Tek kusuru asansörün küçük olması. Onun haricin de herşey güzel Ailem de gördüğüm sıcaklığı da aynı burada gördüm.Keleş otel ailesine teşekkür ederim.

Oda ipucu: Aile Oteli
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
Teşekkürler Guven D
24 Haziran 2018 tarihinde yorum yapıldı

Rize gerçekten otel konusunda çok kısır bir ilimiz. Bu otelde yaklaşık 10 sene önce de konaklamıştım. 10 senede sadece odalarda bir kaç tane mobilya değişmiş. odalar çok dar ve maalesef nem kokuyor. Bence her katta birer odayı iptal edip, bu odadan dolayı edecekleri maddi zararı oda fiyatlarına yansıtsalar çok daha verimli olabileceğini düşünüyorum. Çünkü otelde ki personeller otelin açıklarını kapatıyor.

Konaklama tarihi: Mayıs 2018
Teşekkürler eventmatics