Mükemmeldi diyemem ama iyi bir deneyim oldu. Öncelikle sıcak bir karşılama ile karşılaştık. Sigara içmediğim için sigara içilen bir odada kalmak biraz rahatsız etti ama oda o kadar güzeldi ki, değiştirmek de istemedim. Balkonda sigara izmaritleri vardı, sanırım balkon temizlenmiyor. banyo aslında temizdi, yani kötü bir şey görmedim, ama his olarak hijyenik hissedemedim bir türlü. Yatak örtüsü ve havlular temizdi. Lokasyon harikaydı, şehir merkezinin de tam merkezinde yer alıyor. Hemen yanında geç saatlere kadar açık marketler var. Kahvaltı güzeldi, yeterliydi, ve özellikle simit olması kahvaltının tadını bence ikiye katlıyor. Açık büfe servis ediliyor. Sıcak yumurta ve su böreği de vardı. Kahvaltı servis personeli bize "Börek de var" vb pozitif yönlendirmelerle "Açık büfe az alsınlar" hissinden çok "Herkes dilediği kadar her şeyden yesin" hissi uyandırdı. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Booking ile telefon fiyatları arasında fark var, telefonda iyi fiyat alabilirsiniz. Ve söz verdikleri oda tipini size sunuyorlar. Son olarak, internet gerçekten çok hızlıydı.