Şehir merkezinde normal bir otel. Çalışanlar ilgili, fiyat fayda dengesi makul, eşyalar ve banyo yeni olmasa da temizlik durumu iyi. Otopark ile ilgili bir sorun yaşamadım çünkü sokağın karşısı müsaitti fakat otelin kendi özel otoparkı var mı yok mu emin değilim.
Konaklama tarihi: Nisan 2018
Oda pisti, duş çok dar, klozetle duşun içinde adeta. Oda geniş dediler alakası Yok! Ruhum bunaldı. Duşakabin filan yok. Kahvaltı idare eder. Gerçi 90 tl lik bir otel çokta şey yapmamak lazım. Ama kalırken bir daha düşünün isterim.
Konaklama tarihi: Şubat 2018
emraaah adlı kullanıcıdan Rize Green Hotel hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler emraaah
nfatihata
Ankara, Türkiye
27 Aralık 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Fiyat kalite dengesi olarak çok iyi.odalar temiz kahvaltı yeterli. Wifi güzel ve park sorunu yok. Çalışanlar çok ilgili ev sıcaklığı veren bir otel. Rize de tek gecerim ve herkese tavsiye ederim. Gönül rahatlığı ile gelin
Konaklama tarihi: Aralık 2017
nfatihata adlı kullanıcıdan Rize Green Hotel hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler nfatihata
portaprol
20 Eylül 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Sanırım kaldığım en kötü otellerden biriydi. Hijyen yok, odalar temizlenmiyor, çalışanlar ilgisiz. Havlular eksik. Lavaboda izmaritler bulduk. Bu kadar merkezi olup, bu kadar kötü yönetilen bir otel gerçekten üzücü.
portaprol adlı kullanıcıdan Rize Green Hotel hakkında bilgi alın
3 Teşekkürler portaprol
613yasind
Ankara, Türkiye
11 Eylül 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Üzülerek belirtmek gerekirse Rize merkezde bulunması tek olumlu yönü olan otelde tur kapsamında konakladım. Odalar basık, rutubetli, karanlık.Temizlik yetersiz mevcut yorgan kirli duşakabin temiz değildi. Akşam yemeğinde ise açık büfe olmasına rağmen her şey sayı ile verildi.Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
613yasind adlı kullanıcıdan Rize Green Hotel hakkında bilgi alın
3 Teşekkürler 613yasind
apenbay
5 Eylül 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Otel sözde yenilenmiş ama herşey rezil durumda,odalar cok kasvetli,nemden çürümüş,banyolar pis ve duşakabin yok,yemek açık büfe deniyor ancak tavuk yetmeyecek diye sınırlı veriliyor,kısacası otel de kalmayın dışarda kalın daha iyi..
apenbay adlı kullanıcıdan Rize Green Hotel hakkında bilgi alın
2 Teşekkürler apenbay