elif
Rize, Türkiye

Restoran kafe kısmı

5 baloncuk üzerinden 1,0Yorum Zamanı: 24 Ağu 2022mobil cihaz aracılığıyla
Otel kısmında konaklamadık. Turumuz Ayder e giderken yol üstünde bu işletmede mola verdi restoran ve kafe kısmını aslaaaa tavsiye etmiyoruz. Kasada duran beyfendinin üslubu hem çalışana hemde gelen misafirlere karşı kabaydı. İki Türk kahvesine 60 tl ödedik aşırı derece pahalı. Restoran bölümünde kahve siparişi alıp sonrada burda içilmiyor kalkın şeklinde tavırla karşılaştık ve hiç hoş değildi aşırı kabaydı kısacası paranızla böyle bi hizmet görmek istemiyorsanız burayı es geçin.
Konaklama tarihi: Ağustos 2022
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
Hanedan Suit Otel noktasına 19.6 km mesafede
Hanedan Suit Otel noktasına 39.2 km mesafede
Hanedan Suit Otel noktasına 31.1 km mesafede
Hanedan Suit Otel noktasına 45.0 km mesafede
Hanedan Suit Otel noktasına 46.8 km mesafede
ホテル ラコステ この辺りで快適に過ごせるホテルです。 新しい上にデザインも綺麗で豪華なのに価格はリーズナブルで、ゆっくり海を眺めてバルコニーに座るなど観光から帰った後も寛ぎの時間を楽しめます。 歯磨き用品はレセプションに言えば持って来てくれるので必要な物はレセプションに聞いてみましょう。
Hanedan Suit Otel noktasına 49.0 km mesafede
Hanedan Suit Otel noktasına 54.9 km mesafede
Hanedan Suit Otel noktasına 8.6 km mesafede
Hanedan Suit Otel noktasına 58.3 km mesafede
Hanedan Suit Otel noktasına 45.0 km mesafede
Rize bölgesindeki diğer otellere bakın
3-8/31 yorum
29 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı

Bir dost tavsiyesi Sakın gitmeyin bölgede çokca restoran var rezil bir sahibi terbiyesizce üslup. Ayrıca fiyatlarıda çok pahalı menü halinde 140 tl istiyorlar. Lezzet "0" rezervasyon yapmamıza rağmen sorun çıkardılar

Konaklama tarihi: Temmuz 2022
Teşekkürler 52aydiny
22 Ocak 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Pandemi döneminde kesinlikle tercih edilmemeli.Maliyeti yüksek diye merkezi sistemi kapatmışlar yerine elektrikli ısıtıcı veriyorlar ısınmak kesinlikle mümkün değil ayrıca kahvaltı başlangıcı 09:30 işim gereği devamlı otellerde kalıyorum ilk defa kajvaştı başlangıç saatinin 09:30 olduğunu gördüm

Konaklama tarihi: Ocak 2021
Teşekkürler Cantopcu94
8 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı

Bu tesisi sakın tercih etmeyin oteli çok pis ,iğrenç ve bakımsız restauranı avrupanın en pahalısından pahalı sakın garsonun size şunu getireyim mi gibi bi sunumunu tercih etmeyin hayatımdaki en fazla kat kat fazla hesabı ödedim SAKIN GİTMEYİN

Konaklama tarihi: Ağustos 2020
Teşekkürler kayhann2021
14 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Tur mola verdi 3 kahve,2 su, 1 çay 46TL. Ömrümün en pahalı kahvesini burada içtim. Manzara güzel ama kahve geç geldi, mola bitimine zor yetiştik. Bize stresli bir mola oldu. Ben bir daha gelmek istemem.

Konaklama tarihi: Ağustos 2019
Teşekkürler minikseyyah
17 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı

Gitmeden okuduğum bir kaç olumsuz yorumdan dolayı tedirgin gittiğim tesiste muhlama, nefis fasulye turşusu kavurması, balık (yemedim ama arkadaşlarım çok beğendi , ben çatal kıvamında kuru fasulye yedim, mısır ekmeği, tatlı ile aramın iyi olmamasından dolayı yemesem mi acaba diye tereddüt ettiğim hafif ve lezzetli bulduğum laz böreği yani hepsi güzeldi çok kalabalık bir ekip olmamıza rağmen servis hızlı ve titizdi
Tesisin konumu güzel fırtına deresi kenarında, odaları çok titiz ve zevkli döşenmiş
Otopark problemi yok ayrıca adrenalin isteyenlere zipline de var bence uğramadan geçmeyin.

Oda ipucu: Fırtına deresi manzaralı odalar muhteşem
Konaklama tarihi: Temmuz 2019
3  Teşekkürler EmineAltuntas