Shenny

İşletme el değiştirmiş ve yeni hali çok bakımısız

5 baloncuk üzerinden 2,0Yorum Zamanı: 10 Kas 2018
Haneden Suit Hotel fırtına deresi ziyaretlerimizde sürekli kalmayı tercih ettiğimiz oteldir. Derenin hemen yanında olduğu için gece boyu güçlü su sesi eşliğinde konaklayabilirsiniz. Otel işletmesi el değiştirdiği için şu anda keşke ölü sezonda ya kapatın, ya da işinizi tam yapın dedirtecek bir duruma gelmiş. Odalar kirli ve aşırı bakımsız. Çalışmayan tv, düşmüş banyo penceresi, örümcek ağları ve kıllarla dolu haldeydi... Ayrıca oda içinde bulunan buzdolabı içerisinde bir şişe dahi su yoktu. Musluklardan doğal su akıyor, içilebilir ama o kadar kirli bir lavabodan su içmek istemezseniz başka bir alternatifiniz yok. Resepsiyondan su istediğimizde verilen cevap aşağıda ücretle restorandan su alabilirsiniz oldu. Aşağıda ki restoran ise saat 21.00'de zifiri karanlıktı. ve suyu alamadık. Bunun gibi aksiliklerle dolu bir işletme mantığı o güzelim tesise hiç yakışmadı.
Konaklama tarihi: Kasım 2018
Hanedan Suit Otel noktasına 19.6 km mesafede
Hanedan Suit Otel noktasına 39.2 km mesafede
Hanedan Suit Otel noktasına 31.1 km mesafede
Hanedan Suit Otel noktasına 45.0 km mesafede
Hanedan Suit Otel noktasına 46.8 km mesafede
ホテル ラコステ この辺りで快適に過ごせるホテルです。 新しい上にデザインも綺麗で豪華なのに価格はリーズナブルで、ゆっくり海を眺めてバルコニーに座るなど観光から帰った後も寛ぎの時間を楽しめます。 歯磨き用品はレセプションに言えば持って来てくれるので必要な物はレセプションに聞いてみましょう。
Hanedan Suit Otel noktasına 49.0 km mesafede
Hanedan Suit Otel noktasına 54.9 km mesafede
Hanedan Suit Otel noktasına 44.6 km mesafede
Hanedan Suit Otel noktasına 58.3 km mesafede
Hotel Milano , Eingang
Hanedan Suit Otel noktasına 44.2 km mesafede
Rize bölgesindeki diğer otellere bakın
14-19/31 yorum
6 Ekim 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Karadeniz turumuzda burda yemek yedik...
Rehberimiz bize burada en iyi alabalık yenir tavsiyesinde bulunduğu için alabalık sipariş ettik.45 kişilik grup olmamıza rağmen 30 lira fiyat verildi.hadi bu neyse ama gelen balıkları görünce şok olduk ... abartisiz söylüyorum gelen balıklar hamsi boyutundaydi.ve utanmadan 30 lira para istalediler bu balığa. ..30 lira verip aç kalkmak istemiyorsanız başka yerde yemek yiyin.!!

Konaklama tarihi: Ekim 2018
2  Teşekkürler yaşar e
28 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

2 yıldızı dere için verdim.ilgisiz personel.tur ile gittiģimiz otelde valizleri taşırken tūm personel kapı yanında durup bizi seyretti.odamız pis.klima çalışmıyor.banyoda su ayarı yapmak mūmkūn değil.yemekler ve kahvaltı orta karar.

2  Teşekkürler mehmetlutfi
26 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kurban bayramında ailece süit odada kaldık. Odaları çok kırlı, dolap içleri toz içinde, yerler Saç yumağı dolu, su sıcaklığı bir türlü ayarlanamayan Banyo, umumi tuvaletleri pislik içinde, muhatap bulamadığınız bir yönetim asla tercih edilmeyecek bir otel.

3  Teşekkürler 695sedatb
21 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Rezervasyon yaptığımız odayla ilgili yanlış bilgi verdiler, yanlışlık olduğunu söylediğimizde de yardımcı olmadılar. Şu an geç bir saat olduğu için mecburen kalacağız ama size kesinlikle tavsiye etmiyorum. Hangi oda işlerine gelirse onu veriyorlar. Ayrıca resepsiyon görevlisi kadın da keşke daha kibar ve iş bilen biri olsaydı!

3  Teşekkürler nefisebahadir
15 Haziran 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Hanedan otelde iki gece konakladik, Doğanın içinde fırtına deresinin kenarında muhteşem bir konumda. Konaklama olarak otel bölgedeki en yüksek oda standardına sahip. Oldukça temiz. Otelin eksiklerine gelirsek: Houskeeping odamızı ziyaret etmedi. Bir de banyoda sicak-soğuk ayarını yapamiyorsunuz çünkü basınç ayarı sürekli değişiyor. 5 saniye aralıklarla bir yanıyorsunuz bir donuyorsunuz.
Tesis oda kahvaltı olarak hizmet veriyor. Restaurant Şefi Can bey bölgede eşine az rastlanır bir misafirperverlik ve profosyonellik ile hizmet veriyor. Bu bölgede iyi ve profesyonel hizmet veren işletme sayısı maalesef az. Umarım ileride fazlalaşır. Can Bey'e çok teşekkür ediyoruz.

Konaklama tarihi: Haziran 2018
1  Teşekkürler Kivilcim O