Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Artvin den Zonguldak'a kadar bir Karadeniz turu yaptık. Bir çok otelde kaldık, özellikle temizllik konusunda gördüğümüz en iyi otellerden biriydi. Fiyatına kessinlikle değdi Personeli de çok ilgili ve tecrübeliydi. Umarım böyle devam ederler 😁.
Konaklama tarihi: Ağustos 2023
Değer
Yer
Hizmet
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Yeni dekore edilmiş,cok beğendım fıyatını fazlasıyla hakeden bır otel,personel guler yuzlu ve ıyı nıyetli,zonguldak. Ta kalınabılecek guzek bır otel.tavsiye edilir,çarşı merkezde denız manzaralı ve onu açık
Konaklama tarihi: Ekim 2019
Fagun67 adlı kullanıcıdan Mer Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Fagun67
seraps912
7 Nisan 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Daha önce de kalmıstım. Otel yenilenmiş. Çok temiz ve ferah. Personeli güleryüzlü ve ilgiliydi. Ailemle birlikte konakladık. Zonguldak’ta kalınacak en iyi butik otellerden bence. Fiyatını kesinlikle hakediyor.
Konaklama tarihi: Nisan 2019
seraps912 adlı kullanıcıdan Mer Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler seraps912
batuhanbircann
Ankara İli, Türkiye
29 Mart 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
İş için zonguldağa ailemide götürdüm merkezde olması sebebiyle seçtim oteli personel ilgi alakası çok iyi. Odamızın manzarası ve odamız çok güzeldi. Kahvaltısı kaliteli ve seçenek çok. Odamız ve restaurant tertemizdi. Gerçekten tavsiye ederim
Konaklama tarihi: Mart 2019
batuhanbircann adlı kullanıcıdan Mer Otel hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler batuhanbircann
Bedri C
11 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Hiçbir özelliği olmayan tamamen yatma amaçlı kullanabileceğiniz bir otel olmasına rağmen diğer otellerin dolu olması sebebiyle fiyatını beş yıldızlı otel fiyatlarına çekecek kadar fırsatçıdırlar. Alt kata kadar asansör çalışmaz çantalarınızı iki kat taşıdıktan sonra ancak asansöre binebiliyorsunuz interneti iyi çekmiyor. Dışarıda kalmamak için tercih edeceğiniz bir yer olabilir ancak
Konaklama tarihi: Ağustos 2018
Bedri C adlı kullanıcıdan Mer Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Bedri C
hasanakcay010
Zonguldak İli, Türkiye
27 Mayıs 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Eşimle gittiğimiz ancak resepsiyonla konuştuktan sonra vazgeçip gitmediğimiz otel.. eşimin ve benim kimliğimizi isteyip evlimisiniz diye sormak ne demektir acaba.. bu nasıl bi otelcilik anlayışı hiçbi yerde görmedim.. size ne yahu ayrıca milletin evli olup olmamasından.. rezalet
Konaklama tarihi: Mayıs 2018
hasanakcay010 adlı kullanıcıdan Mer Otel hakkında bilgi alın