Sualti O
Edremit, Türkiye

Güvenle kalınabilir

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 10 Tem 2021mobil cihaz aracılığıyla
Zonguldak merkezde güvenle kalınabilir, konumu iyi ,temiz,personel çok kibar ve istekleri yerine getiriyor.Odada klima yoktu ,pervane temin edildi.Tavsiye ederim,otel yalnız da kalınabilir güvenliği sağlıyor..
Konaklama tarihi: Temmuz 2021
İşletme Sahibi burak karadağ - Staron Otel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 27 Haz 2023
Değerli görüşleriniz için teşekkür eder, sizleri yeniden otelimizde ağırlamaktan memnuniyet duyarız.
Staron Otel noktasına 2.3 km mesafede
Staron Otel noktasına 32.3 km mesafede
Otel yenilenmiş. Çok temiz ve çok ferah. Personel çok güleryüzlü. Ailemle birlikte konakladık. Zonguldak’ta kalınanilecek en iyi butik otel.
Staron Otel noktasına 35.1 km mesafede
Staron Otel noktasına 36.1 km mesafede
Staron Otel noktasına 0.1 km mesafede
Staron Otel noktasına 2.3 km mesafede
Staron Otel noktasına 29.2 km mesafede
Staron Otel noktasına 6.3 km mesafede
Staron Otel noktasına 60.0 km mesafede
Zonguldak bölgesindeki diğer otellere bakın
2-7/12 yorum
27 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı

Zonguldak'ta oluşturulan bir toplantı ve etkinlik programından dolayı konaklamak gerekti. İnternetten araştırma yaptığımda bu otelin puanını beğendim genelde gerçek olmaz ama burası daha fazlasını hak ediyor.
Günün tüm yorgunluğunu attım ve 205 numaralı odada evimde gibiydim.
Bir çok şehire gidiyorum otelde konakliyorum ama Staron işin ehli diyelim. Odalar geniş,temiz ve hijyen üst derecede. Resepsiyonda ki ve kahvalti salonunda ki personel çok ilgili teşekkürler.

Teşekkürler _nc_gen_likz2020
İşletme Sahibi burak karadağ - Staron Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 27 Haziran 2023

23 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı

Pazarlamacıyım her ay Zonguldak’a geliyorum. Normalde kalmıyordum her oteli denedim memnun kalmamıştım ve Zonguldak’ta otel fiyatları çok pahalı araştırıp Starona gittim ve fiyat kalite performansına şahit oldum. Zonguldak’ta ki kalınabilecek tek yer.

Teşekkürler z0narm

18 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı

Zonguldak'a sık sık iş görüşmesi için geliyoruz. Bölgede ki tüm otellerde kalmışızdir. Ama Staron Otel'den çok memnun kaldık şuanda Zonguldak'ta konaklayacak tek yer. Personel guleryuzlu, odalar temiz.

Teşekkürler umute333

28 Haziran 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Son bir yıl içerisinde hemen hemen ayda bir hafta konakladım. Otel temiz ve personelleri güleryüzlüler fazla bir beklentimde yoktu. Fiyatlar makul olmakta tavsiye ederim. Şimdiden iyi istirahatlar 😀😀

Konaklama tarihi: Haziran 2020
Teşekkürler 89selimb

14 Aralık 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İstanbul’dan sabah çıkıp geldiğim Zonguldak’ta tüm gün mağaza dekorasyonu ile uğraşıp akşam nerede kalsam dediğimde karşıma çıkan bu otele, temiz ve bakımlı odaları, mini barı, problemsiz bir banyo için teşekkür ederim. Günün yorgunluğunu sayenizde attım üzerimden. Birazdan güzel bir uyku çekeceğim.

Konaklama tarihi: Aralık 2019
Teşekkürler sepitus