Zonguldak genel olarak konaklamanin oldukca dar oldugu bir bolge, diger secenekler ile kiyaslandiginda otelin butce dostu oldugunu soyleyebilirin. Ancak rakamin 3 yildizli bir otele gore ortalamada yinede biraz yuksek oldugunuda eklemek istiyorum.Otel konum olarak merkezi sayilabilecek bir yerde ve cevresinde mini bir oto sanayi bulunmakda. Otopark acisindan ben bir sıkıntı yasamadim ancak gunduz erken saatlerde gelirseniz problem olma potansiyeli mevcut gibi. Otel personeli guler yuzlu ve ilgili bu konuda memnun kaldim, checkin sureci oldukca hizli. Otelde asansor mevcut, odalar oldukca genis ve ferah, temizlik iyi seviyede banyo malzemeleri yeterli.Bizim odamizdaki sıcak su basinci epey bir dusuktu ayrica isinmasida oldukca zaman aliyor. Diger bir husus odalarda herhangi bir klimasyon ve sogutma tertibatı bulunmamakta, zonguldak icin bu cokda gereklimidir soru isareti, odada kucuk bir fan bulunmakta. Kettle, cay, kahve ve su ucretsiz, mnibar ucretli. Otelin kahvaltisi 5.katta, bence guzel ve yeterli. Son olarak bir olumsuzluktan bahs etmem gerekirse gece sivrsinek saldirisi ve kopek sesleri uyku kalitemi ciddi olarak etkiledi, beni en ciddi rahatsiz eden konulardan biri bu idi. Disari ve yola bakan odalarda bu onemli bir problem, kisisel olarak bulabileceginIz cozum kulak tikaci veya oda degistirmek olabilir, Otel yonetimi bu konuda nasil tedbir alabilir dusunmelerinde musteri memnuyeti adina fayda var. Sivrisinek benim yasadigim munferit bir problem degilse otel yonetimi bu konuda da bence bir adim atmali. Genel olarak bir kac olumsuzluga ragmen iyiydi diyebilirim.