Nilgun K

İki gece üç gün kaldık ve otelden çok memnun kaldık. Bahçesi huzur dolu kesinlikle tavsiye ederim

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 30 Ağu 2024
İyi ki burayı tercih etmişiz okadar huzur doluyduki bahçe katı suit oda da kaldık çok konforluydu, fiyat performansı olarak iyiydi. kahvaltısı açık büfe ve gayet yeterliydi lezzetliydi bahçesinde oturma alanı mevcut deniz görünüyordu merkeze yakındı tekrar gidersem tercih edeceğim bi otel çalışanlar çok güler yüzlüydü iki gece kaldık ikinci günümüzde de oda temizliğine gelindi teşekkürler oikos
5 baloncuk üzerinden 5,0Odalar
Kahvaltı alanımız
Oikos Bozcaada noktasına 0.5 km mesafede
Oikos Bozcaada noktasına 0.5 km mesafede
Oikos Bozcaada noktasına 0.8 km mesafede
Bozcaada bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/10 yorum
28 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Annem ile 2 gece konakladık. Kahvaltısı, sakinliği, tertemiz odası ile çok memnun kaldık. Güler yüzlü personeli için de müteşekkiriz. Bahçesi için ayrıca parantez açmak isterim. Akşam saatlerinde bolca oturup keyif aldık. Bozcaada'da konaklamak isteyenlere tavsiyesini verebileceğimiz bir yer 🌸🐣

Teşekkürler Tuğçegül Ç
17 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Mutfak çalışanlari başta olmak uzere güler yüzlü personele çok teşekkürler.
Iki aile olarak kaldığımız tesiste kahvaltidan,temizlige hersey on numara kesinlikle tercih edilmesi gerekli.
Birdaha konaklamak üzere...
Teşekkürler.

Oda ipucu: Tek tercih olmalı
Teşekkürler 709umutc
Owner Oikos Bozcaada - Oikos Bozcaada, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 18 Ağustos 2024

Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz! Mutfak ekibimiz ve tüm güler yüzlü personelimiz adına teşekkürlerimizi sunarız. Oikos Bozcaada'da geçirdiğiniz keyifli tatil deneyiminizin beklentilerinizi karşılamış olmasına çok sevindik. Sizleri her zaman ağırlamak isteriz.

16 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Değil otele, adaya atım attığınız andan itibaren son dakikaya rahatınız/konforunuz/memnuniyetiniz için o kadar çabalıyor o kadar uğraşıyorlar ki
Otel temiz ve çok şık, kahvaltı çok güzel herşey taptaze, personel güler yüzlü ve içten, Bozcaada’ya gidecek olan herkese tavsiye edeceğim oteldir

Konaklama tarihi: Temmuz 2024
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler Macide K
İşletme Sahibi Oikos Bozcaada - Oikos Bozcaada, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 24 Temmuz 2024

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Bozcaada’daki konaklamanız boyunca memnuniyetinizi sağlamak için gösterdiğimiz çabaların fark edilmesi bizi çok mutlu etti. Sizi ve sevdiklerinizi tekrar ağırlamaktan mutluluk duyarız. Tekrar görüşmek dileğiyle!

11 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Adaya 5 senedir geliyorum, her seferinde başka bir konaklama deneyimi yaşadım. Ama tartışmasız en iyisi burası oldu. Bir daha gelsem düşünmeden burayı tercih ederim. Merkeze yakınlığı, otopark sorunu olmaması, kahvaltısı başlıca memnun olduğum şeyler olmasını geçtim, özellikle tertemiz olması odaya her girdiğimde mis gibi kokmasını söylemeden geçemeyeceğim. Her bir personel çok ilgili, güler güzlü. Tek olumsuz yani ayrılmak oldu:)

Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Teşekkürler nezihe d

Bozcaada’ya olan sadakatiniz ve otelimiz hakkında yazdığınız harika yorum için çok teşekkür ederiz. Otelimizin temizliği, konumu ve hizmetlerimizden memnun kalmanız bizi çok mutlu etti. Sizi tekrar ağırlamak bizim için büyük bir keyif olacaktır. Tekrar görüşmek dileğiyle!

19 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Öncelikle tüm oikos ekibine teşekkür ederiz. Bayramın 1. Günü 1 gece konaklama yaptık Tolga Bey inanılmaz yardımcı oldu. Odaya saat 9:00 da girmemizi sağladı çünkü müsaitlik vardı ve yardımcı olmak istedi, konum bir tık zor bulunuyor o neden bulamadık oteli, arayınca bizi hemen almaya geldiler. Biz ekonomik bahçe kat odada kaldık 1 gece olduğu için. Oda çok güzel dizayn edilmiş mis gibi tertemiz uhd otellerdeki tüm detaylar oikosta mevcut klima, kasa, bukletler, temizlik herşey on numara. Kahvaltı çok güzeldi ürünler lezzetli ve taze, ekip şahane, dinamik, genç, yardımsever ve Güler yüzlü. Kahvaltıda hiçbir aksama olmadı arı gibi etrafınızda dönüyorlar. Biz çok çok çok memnun kaldık. Her detay üzerine düşünülmüş kaliteli hizmet sunmak için harekete geçilmiş ve başarılı olunmuş tebrik ediyorum.

Oda ipucu: Otel konum olarak Biraz alengirli. En kolay jandarmanın karşısındaki yoldan patikadan mezarlık yanından geçerek dümdüz ileri yürünerek gidiliyor.
Konaklama tarihi: Haziran 2024
Teşekkürler OZLMC8884
Owner Oikos Bozcaada - Oikos Bozcaada, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 20 Haziran 2024

Nazik ve içten geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz Özlem Hanım. Öncelikle, konaklamanızdan memnun kalmanız bizi çok mutlu etti.
Odamızın dizaynı, temizliği ve sunduğumuz imkanlar hakkında yaptığınız olumlu yorumlar, ekibimizin titiz çalışmalarının bir yansımasıdır. Güleryüzlü ve yardımsever ekibimizle misafirlerimize en iyi deneyimi yaşatmayı amaçlıyoruz.
Sizin memnuniyetiniz bizim için en büyük ödül. Her detay üzerine titizlikle düşünerek sunduğumuz hizmetin takdir edilmesi bizi motive ediyor. Bu güzel yorumlarınız için tekrar teşekkür eder, sizi en kısa zamanda yeniden ağırlamaktan mutluluk duyarız.