tatsız başlangıçlı rezervasyonumuzu karşılıklı konuşarak iptal etmiş ve paramızın geri verileceği sözünü almıştık. Ancak Hotels üzerinden yaptığımız başvuruda ücret iadesinin otel tarafından onaylanmadığı belirtildi.
Otele girişimizin iptal sebebi; sitede belirtildiği üzere ücretsiz bir otopark ve vale hizmetinin sunulmaması, park edilmesi durumunda ceza kesilecek olan dolu bir park alanı gösterilmesi, 5 kez dolaştıktan sonra yönlendirilen otopark dolu olduğu halde tarafımıza "park yeri bulmak yetenek işidir siz yapamamışsınız, otoparkçılar da sonuçta gelenin yüzüne bakıp yer var mı karar veriyorlar, biz size aramanızı söylemek zorunda değiliz " denilmesi, karşılarında 4 bayan misafir olmamıza rağmen yüksek ses ve azarlama şeklinde ters cevaplar verilmesi, bu durumda istersek giriş yapmayabileceğimizin ve iadenin sağlanacağının belirtilmesidir.
2022 yılında da otelde ailecek konaklamıştık. otelden memnun kaldığımız için seyahatimizde de arkadaşlarımızla oteli tercih ettik. Ancak bu sefer karşılaştığımız tavır ve muamele otel hakkındaki düşüncelerimizi tamamen değiştirmiştir. "Biz haketmediğimiz ücreti almayız, istediğiniz gibi gidebilirsiniz " diyen ancak ücret iadesi de yapmayan bu oteli kesinlikle tavsiye etmeyeceğiz ve gitmeyi düşünenlere de yaşayabilecekleri muamele hakkında uyarıda bulunacağız.