Yalcin B
İstanbul, Türkiye

Harıkulade

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 11 Nis 2022mobil cihaz aracılığıyla
Tarihi dokusu eski çağlara götürüyor sizi çok iyi korunmuş bir otel temiz hijyenik mistik bir ortam bence mardin otelleri arasında en güzellerinden birtanesi taş odalar muhteşem manzarası teras olahan üstü mutlaka deneyimlenmesi gereken yerlerin başında geliyor
Konaklama tarihi: Nisan 2022
Artuklu Kervansarayı noktasına 1.0 km mesafede
Artuklu Kervansarayı noktasına 0.3 km mesafede
Artuklu Kervansarayı noktasına 0.9 km mesafede
Artuklu Kervansarayı noktasına 1.5 km mesafede
Mardin bölgesindeki diğer otellere bakın
15-20/150 yorum
28 Mart 2022 tarihinde yorum yapıldı

bir otel için gereken standartlara sahip değil. temizlik yapılmıyor. ısınma ve sıcak su yok. kaldığımız sürede soğuk ve kar vardı. banyo duş alamadık. kahvaltı salonunda dev klimalar olduğu halde çalıştırılmıyor. kısaca otel olarak çalışması imkansız. derhal kapatılmalı..

Oda ipucu: temiz sıcak suyu olan bir oda.
Konaklama tarihi: Mart 2022
Teşekkürler HurriyetKonyar
25 Mart 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kesinlikle tavsiye etmem. İyi tarafı yok. Otelde bir soda bile bulmanız mümkün değil. Otelin fotoğraflarına aldanmayın. Odalar çok kötü sıcak su yok. Aslında güzel bir bina ama sanırım işletme problemleri var. Kısacası tavsiye edilecek bir otel değil.

Konaklama tarihi: Mart 2022
Teşekkürler Taner S
4 Şubat 2022 tarihinde yorum yapıldı

Çarşaflar bile kıl dolu , yastıklar bir baş kiri kalıp gibi kalmış durumda.Yerler saç,toz, tuvalet lavabo minik parçacıkları ile pislik içinde.Yagmurda mecbur kaldık annem yuruyemedigi için ama kesinlikle kötü.Boyle güzel bir mimarinin pırıl pırıl olmasıni tercih ederdim.Tavsiye etmiyorum.

Konaklama tarihi: Şubat 2022
Teşekkürler Nurdan R
15 Kasım 2021 tarihinde yorum yapıldı

Otel odaları kış ayı olmasına rağmen sivri sinekten geçilmiyor taş aralarına koloni halinde yuva yapmışlar ve sıktığımız ilaç da fayda etmedi odanın temizliği berbat ve banyo ile odalar arasında kapı yok içerdeki tuvalet kokusu odanın içinde havalandırma desen o da yok paramızla eziyet ettirdik kendimize tavsiye etmiyorum

Konaklama tarihi: Kasım 2021
1  Teşekkürler bazidd
12 Kasım 2021 tarihinde yorum yapıldı

Ben mardinliyim, beş gün evimde kalıp son gün eski mardinde otelde kalıp hem orayı gezip, havaalanına da yakın olsun istedim annemle geldik. Gelmeden 1 hafta önce odamı ayırttım. Standart oda almıştım beni arayıp suit oda , teraslı oda mezopotamyaya karşı kahvenizi yudumlarsınız diyip heveslendirdi. Ee tabi normal odadan daha yüksek fiyatı olsun keyfini cıkarılım dedim. O oda benim kimseye vermeyin dedim merak etmeyin özel oda ayırdık rahat olun dediler. Bir geldik standart oda verdler üstelik standart oda fiyatının üstünde. Birde dalga gecer gibi sen beni aradın iptal dedin diyor utanmadan. Mesajları açtım nerede iptal ettigimi söylemisim acaba,tekrar tekrar söylemisim odayı kimseyi vermeyin diye. Tamam telafi ederiz bir dahaki gelmenizde diyorlar dalga geçer gibi!!!! Annemin bacaklarımda platin var zor yürüyor ona zahmet olmasın diye burada kaldom yoksa tek saniye durmazdım burada!!! Birde utanmadan sonra telafi ederiz tamam tamam diyorlar terbiyesizler! Odayı turiste vermisler daha yüksek fiyata,yazık gercekten yazık kendi ülkemizde üstelik kendi memeleketimde turistlere öncelik hatta degil öncelik bizim önceligimizide onlara sunuyorlar üç kuruş için insan kendini satmaz!!!!!!!!

Konaklama tarihi: Kasım 2021
Teşekkürler vesilebastug