Ufuk Dere

Mükemmel bir Konak

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 6 Eki 2022
Özellikle Hızır Bey, Dilber Hanım ve tüm çalışanlara gösterdikleri misafirperverlik ve yakın ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Konakta 3 gece kaldık. Odalar gayet temiz ve çok zevkli döşenmiş. Kahvaltısı, akşam yemeği ve servis mükemmeldi, mutfak çalışanlarına ayrıca teşekkürler. Konağın en üst katındaki panoramik Mezopotamya manzaralı terası, hem dinlenmek için hem hoş sohbetler için çok güzel bir mekan. Hızır Beyin ayarlamış olduğu tur rehberleri gezimize ayrı bir güzellik kattı. Doğu turumuzda bize eşlik eden Şoförümüz Hakan Beye de nazik misafirperverliğinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Mardine yolu düşen herkesin konaklaması gereken nadide bir mekan.
Konaklama tarihi: Ekim 2022

Mardius Tarihi Konak noktasına 0.0 km mesafede
Mardius Tarihi Konak noktasına 0.9 km mesafede
Mardius Tarihi Konak noktasına 2.3 km mesafede
Mardius Tarihi Konak noktasına 0.6 km mesafede
Mardin bölgesindeki diğer otellere bakın
7-12/124 yorum
21 Haziran 2022 tarihinde yorum yapıldı

Daha mardine adım atar atmaz çok ilgili güleryüzlü dilber hanım karşıladı bizi.Annem ile beraber gittik bu kadar mütevazi ilgili çalışkan bir elip kendimizi 2 gün boyunca evimizde hissettik.Kahvaltı tek kalimeyle mükemmel çok doyurucu herşey var.Konakta herşey misafirler için düşünülmüş Bütün mardius ekbine teşekkür ederiz hoşgörülü nazik ve misafirperver oldukları için.Dilber hanım ve mahmut bey tanıdığımız için memnun olduk mardin için kalınabilecek tek lokasyon
sedef aracı

Konaklama tarihi: Haziran 2022
Teşekkürler Sed55
Genel Müdür Hızır AKBEY - Mardius Tarihi Konak, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 22 Haziran 2022

Sedef Hanım,

5 Haziran 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Mardin’in en nazih konaklama yeri diyebilirim kesinlikle. Biz kaldığımız sırada çoğunluk yurt dışından gelen misafirlerden oluşuyordu. Konak sahiplerinden Günal bey de o hafta sonu oradaydı. Konağın tarihçesi ve detaylı restorasyon sürecinden bahsetti.

Ailenin hem anne ve babalarının daha evvel yaşadığı bu konağa sahip çıkması hem de bunu biz Mardin misafirleriyle bir ev rahatlığında paylaşması çok değerli.

Tüm ekip çok nazik ve işini titizlikle yapan kişiler.

Tatilimizin çok güzel geçmesinde Mardius’un payı büyük. Teşekkür ediyoruz.

Konaklama tarihi: Mayıs 2022
Teşekkürler Mustafa Ö
Genel Müdür Hızır AKBEY - Mardius Tarihi Konak, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 6 Haziran 2022

Sayın Mustafa Bey,

21 Mayıs 2022 tarihinde yorum yapıldı

Mükemmel otel! Çok güzel karşılandık, ağırlandık. Belki Mardin de eşsiz bir konak.
Dilber Hanımın nezaketi, güler yüzlülüğü, içtenliği. Mahmut Beyin canlılığı, sıcaklığı. Hilmi Beyin yardımseverliği. Sahibi Tahir Beyin ilgisi. Her şeyi ile güzel insanların bulunduğu muazzam bir ortamda çok güzel bir gün geçirdik. Tüm çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Başka zaman tekrardan buluşmak dileğiyle. O muhteşem Kahvaltı sofrasını anmadan olmaz. Kesinlikle tavsiye ediyoruz. Herşey için teşekkürler.
Nuran & Neslian

Konaklama tarihi: Mayıs 2022
Teşekkürler nuranyil
Genel Müdür Hızır AKBEY - Mardius Tarihi Konak, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 Haziran 2022

Sayın Nuran Hanım ve Neslihan Hanım ,

22 Ocak 2022 tarihinde yorum yapıldı

haftasonumu 2 günlük tatılımızde bizi memnun etmek için butun ekıp seferberlikte .... Herşey için tüm çalışanlara ve özellikle HIZIR BEYE çok teşekkür ederiz... Çok memnun kaldık hijyenik dekorasyonu çok ıyı

Oda ipucu: dekorasyon otantik kendını özel hissediyorsunuz
Konaklama tarihi: Ocak 2022
Teşekkürler gullukocaman
Genel Müdür Hızır AKBEY - Mardius Tarihi Konak, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 24 Ocak 2022

19 Kasım 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Atmosferi, kalitesi,temizliği, konforu,şıklığı, tarihi dokusu, manzarası,lezzetleri,misafire ilgi ve iletişim tarzıyla kusursuz ve tekrar tekrar gelme isteği uyandıracak bir konak…Tatil yapmaktan öte gerçek kaliteyi yaşatan bir otel

Oda ipucu: Mardin kadar Mardius Konak’ta da vakit geçirip, tadını çıkarsınlar
Konaklama tarihi: Kasım 2021