Aileniz gibi hissettiren butik otel. Konumu çok iyi Eski Mardinde gezilecek yerlere burdan yürüyerek ulaşabilirsiniz. Mardine tekrar gidersek yine burda kalmayı tercih ederiz. Otoparkından yürüme mesafesi fazla bunu gözönünde bulundurmanız gerekir.
Konaklama tarihi: Aralık 2024
Mardin’e tatile gelinecekse, kesinlikle başka yerde konaklamam. odaları, konumu, işletmecileri her şeyiyle hem profesyonellik hem aile ortamı sıcaklığı harmanlanmış. şimdiden özledik 🙏 herkese şiddetle burayı tavsiye ediyorum
Konaklama tarihi: Aralık 2024
doğuş k adlı kullanıcıdan Ana Talia House hakkında bilgi alın
Teşekkürler doğuş k
AliCan5o
Ürgüp, Türkiye
25 Kasım 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Mardin’de konaklama yapmayı düşünüyorsanız mutlaka tercih etmeniz gereken mükemmel bir aile işletmesi. İlgi ve alakasından dolayı Tufan bey’e Hamdi bey’e ve otele isminin verildiği Ana Talia hanıma çok teşekkür ederiz. Bütün oda isimleri aileden alıyor bizim iki ayrı oda da konaklama imkanımız oldu. Antik döneme ait taşlar oda içerisinde ki bütün kokuyu içine hapsediyor ve mükemmel bir uyku sunuyor. Güzel insanlar güzel mekanlar yaratır deyimi yine burda da karşımıza çıkıyor :) Mardin’e sonraki gelişimizde evimiz belli 🙏🏻
Oda ipucu: Eski Mardin’in genel yapısından dolayı otopark sorunu bütün butik oteller bulunuyor. Cadde üzerinde veya kapalı otoparklarıtercihetmelisiniz
Konaklama tarihi: Kasım 2024
AliCan5o adlı kullanıcıdan Ana Talia House hakkında bilgi alın
Teşekkürler AliCan5o
O kadar büyülü bir atmosferi varki,bayıldım resmen… Otel sahipleri ve çalışanları oldukça güler yüzlü insanlar … Her ihtiyacımız anında karşılandı,odalar konforlu ,ayrılacağımız işin çok üzgünüm … Bir daha yolumuz düştüğünde görüşmek üzere Ana thalia House🤍
Konaklama tarihi: Ekim 2024
Gözde D adlı kullanıcıdan Ana Talia House hakkında bilgi alın
Teşekkürler Gözde D
sevgi t
1 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Kendinizi evinizde hissedeceginiz butik otel ,temizlik ,duzen yeme içme konularında mutlu olacağınız tek mekan diyebilirim tesadüfen kapidan girdik ama bircok kisiye tavsiye ettim Aile ortamı oldugu icin nezih bir butik otel . Eski mardinin tam ortasında heryere ulaşım son derece kolay gece güvenlikli
Konaklama tarihi: Ekim 2024
sevgi t adlı kullanıcıdan Ana Talia House hakkında bilgi alın
Teşekkürler sevgi t
Otel sahipleri çok samimi ve içten davrandılar. Odanın içinde her şey temiz yeni ve kaliteli ürünler kullanmışlardı. Kahvaltımızı çok güzel bir manzaraya karşı yaptık. Konum olacak da gezilecek yerlere çok yakındı. İlgileri için çok teşekkür ederiz çok memnun kaldık.
Konaklama tarihi: Mayıs 2024
slcnbtck adlı kullanıcıdan Ana Talia House hakkında bilgi alın