Medine A

Eski mardin'in tarihi yapısının içerisinde muhteşem bir butik otel deneyimi yaşadık personellere ayrıca teşekkürler

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 21 Kas 2024
Mardin'de Gidebileceğiniz en güzel otellerden bir tanesi gerek çalışanları gerek mimarisi ve tarihi yapısından dolayı harika bir Butik otel muhteşem bir hafta sonu geçirdik. odalardan çıkmak istemeyeceksiniz gülistan Hanım'a ayrıca teşekkür ediyorum
Mirsoum Han noktasına 0.1 km mesafede
Mirsoum Han noktasına 2.3 km mesafede
Mirsoum Han noktasına 0.6 km mesafede
Mirsoum Han noktasına 2.2 km mesafede
Mirsoum Han noktasına 0.1 km mesafede
Mardin bölgesindeki diğer otellere bakın
4-9/53 yorum
16 Kasım 2024 tarihinde yorum yapıldı

Bu güne kadar konakladığımız oteller arasında en temiz rahat ve en konforlu otel diyebilirim. Mardinin en eski nadide taş konaklarından biri. Geniş bir terası ve terastan izlenebilecek harika bir mezopotamya manzarası var. Odaların dizaynı çok güzel ve misafirlerin rahatı düşünülerek düzenlenmiş. Odalar geniş ve ferah. Odada bulunan bakır küvet detayları harika. Personeller güler yüzlü ve hizmet konforu çok iyi. Konaklama sürecimiz boyunca bize yardımcı olan güler yüzü ve misafirperverliği için özellikle Gülistan Hanıma ayrıca teşekkür ederim. Düşünmeden tercih edebileceğiniz harika bir butik otel.

Teşekkürler Fasih Y
16 Kasım 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otel çok güzel odalar çok temiz işletmede bize yardımcı olan Gülistan hanıma özellikle çok teşekkür ediyorum
Odalar sıcak ve samimi
Terası ve manzarasında çok güzel bölge hakkında bilgililer bizi doğru gezme ve yeme içme mekanlarına yönlendirdiler onların çizdiği rotada gezdik ve çok memnun kaldık Güleryüz iyi ve kaliteli hizmet arayanlar için doğru adres teşekkürler Mirsoum

Teşekkürler Akın L
16 Kasım 2024 tarihinde yorum yapıldı

Konaklama sürecimiz de çok memnun kaldık gülistan hanımın nazikliği ve hoşgörülüydü odalar temizdi yeni bir oteldi. otel sıcaktı kahve makinadı imkanı terası otel çalışanlarının ilgisi güzeldi biz ailecek helip çok memnun kaldık teşekkür ediyoruz

Teşekkürler Nalan Ç
14 Kasım 2024 tarihinde yorum yapıldı

Muhteşem bir konak, muhteşem bir mimari ve dekorasyon, muhteşem işletme. her detay düşünülmüş. Mardin'in en turistik yerinde. tertemiz yataklarda, çok sessiz bir ortamda uyudum. Sadece terasında , Mezopotamya manzarasında bulunmak bile unutulmazdı. Gece Nezir Bey'in terasta yaktığı ateş ile zamanda yolculuğa çıktım adeta. Odalardaki nespresso makineleri büyük jest. Yıkılmaya terk edilmiş bu konağı ayağa kaldırmak için bütün aile çalışmış. Emeklerine sağlık. Sevgili Gülistan'a ayrıca bir teşekkür .

• Seyahat türü: Tek başına seyahat etti
Teşekkürler füsun y
11 Kasım 2024 tarihinde yorum yapıldı

Yataklar cooook rahat icinde kayboldum resmen. Oda ve manzara HARİKA. bir daha gelsem yine burada kalirim!! calisanlar cok guleryuzlu ve yardimsever. odamiz hazir olana kadar bizi cok guzel agirladilar, kahve ve ev yapimi reyhan serbeti ikram ettiler. bayildikk :)))

1  Teşekkürler Lal E