senem e
Muğla İli, Türkiye

Muhteşem bir konak

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 4 hafta önce
Kasri Divan Otel Mardin de gidebileceğiniz en güzel Konak Oteli. 2 gün boyunca çok keyifli vakit geçirdik. Otelde çalışan tüm ekip her konu da inanılmaz destek oluyor ve misafirperver. Kendinizi özel hissettiren tüm Kasri Divan ekibine sonsuz teşekkürler. Gözünüz kapalı gidecegiz bir otel. Kahvaltıları muhteşem ve ayrıca sürekli çay kahve ikramları var. Beklediğimizin üzerinde bir memnuniyet oldu bizler için. Bir daha Mardin e gelsem yine bu otelde kalırım. Hersey için çok teşekkür ederiz...
Konaklama tarihi: Kasım 2024
Kasri Divan Hotel noktasına 0.7 km mesafede
Havaalanı ulaşım hizmeti
Kasri Divan Hotel noktasına 0.4 km mesafede
Kasri Divan Hotel noktasına 2.6 km mesafede
Mardin bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/9 yorum
19 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı

özellikle hamit bey ve bekir beye teşekkürlerimizi sunmak istiyorum. aksilikler karşısında bizlere karşı olan tutumları sayesinde mardin gezimizi iyi hatırlayacağız.
kahvaltısı mükemmel, otelin konumu çok iyi. temiz ve otantik bir tatil için tek konaklama adresiniz burası olmalı

Konaklama tarihi: Eylül 2024
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
1  Teşekkürler 754_zgeb
21 Mayıs 2024 tarihinde yorum yapıldı

Mardin seyahatimizde kaldığımız Kasri Divan otel konumu, konforu , temizliği ve personelin ilgi ve alakası ile muhteşem bir tatil geçirme fırsatı yasamamızı sağladı.
Tüm personele özellikle Hamit bey e gösterdiği ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum.

Kpt. Pilot Asım Doğan

Konaklama tarihi: Mayıs 2024
1  Teşekkürler asimdogan27
8 Nisan 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bu guzel ve muhtesem otele Mart 2024 sonunda konuk olduk, otel son derece mistik, temiz ve tam bir Mardin Konagi, ozellikle Hamit Bey sayesinde cok daha keyifli ve guvenli, diger personelde son derece guler yüzlü ve pozitif, Hamit beyin oteldeki konumu ise gercekten ayri isini cok ciddiye almasi ve benimsemesi mükemmel, yine Mardine gidersem yine bu otelde kalirim, otel musait ise odanizi update etmeleri, ucretsiz kahve cay soft icecek ikramlari icin ayrica tekrar tesekkurler Süleyman

Teşekkürler seratalay
22 Mart 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Mardinin mimarisine uygun restore edilmiş çok temiz çok keyif aldık. Özellikle hamdi beye ilgi alakası güler yüzlü yaklaşımları için teşekkür ederiz
Merkezi konumda bir tesis eski Mardini yürüyerek çok rahat geze bilirsiniz.
Tekrar görüşmek dileğiyle

Oda ipucu: Hamdi beye mutlaka ulaşın. Her konuda yardımcı oluyor. Sıra gecesi gezilecek yerler hakkında
Teşekkürler mustafaKIRCA
22 Mart 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel harika odamız tertemizdi.çalısanlar çok güler yüzlü çok memnun kaldık
Hamdi beye gerçekten ilgisinden dolayı çok teşekkürler harika biri
Yani Mardin’e birdaha gelecek olursak kesinlikle bu otel tekrar tercih edecegımız yer olurdu

Teşekkürler cindytens