Fatos D

Tavsiye etmiyorum

5 baloncuk üzerinden 1,0Yorum Zamanı: 24 Oca 2025
2 gün konaklamak için gitmiştik hayatımda bu kadar kötü ilgisiz konaklama yeri görmedim oda kahvaltılı almıştık odamızı mevcut değil dediler hava soğuk olduğu için akşamları terasa çıkamıyorduk oturup çay veya kahve içilebilecek bir yerleri bile yoktu resepsiyona sorduğumuzda inşaat var dediler madem inşaatınız var bunu başta belirtin hiç menmun kalmadık kimseye tavsiye etmiyorum kahvaltıları bile hep aynıydı tatilinizi zehir etmeyin başka otele gidin
Konaklama tarihi: Kasım 2024
Oda İpucu: Tavsiye etmiyorum güzel bi tatil istiyorsanız bu konağı seçmeyin
5 baloncuk üzerinden 1,0Odalar
HH Babil Konağı noktasına 0.1 km mesafede
HH Babil Konağı noktasına 0.9 km mesafede
HH Babil Konağı noktasına 2.6 km mesafede
HH Babil Konağı noktasına 0.5 km mesafede
Mardin bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/77 yorum
18 Kasım 2024 tarihinde yorum yapıldı

Buradaki fotoğraflar ile odaların alakası yok, odalar standart ucuz otel seviyesinde, tek güzel yeri kahvaltı yapılan bölümde dışarı çıkarsanız, ortalama temizlik var, hizmet zorla alınıyor, eğer çok ucuz ise kalınabilinir ancak fiyatlar aynı ise burayı tercih etmeyin.

Konaklama tarihi: Ekim 2024
  • Seyahat türü: Tek başına seyahat etti
Teşekkürler 994gayeu
11 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Merhaba Babil konağı çalışanları 6 Ekim de geldik 10 Ekim de çıktık yılda 3 kez geliyoruz Mardin'e bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine burada kaldık iyi ki kalmışik herşeyiyle mükemmel özellikle 1034 nolu oda tam bir konak odası daha doğrusu king suit.
Mahmut bey özellikle herşey için teşekkürler görüşmek üzere.
Tavsiye ediyoruz.Kahvaltida höşmerim ilginç ama bn çok severim hiç tahmin etmemiştim..Bizim oranın tatlısı normalde Mardin'de uyarlanması çok güzel...Deneyin.

Konaklama tarihi: Ekim 2024
Teşekkürler Ajdan A
28 Kasım 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Eski mardin merkezinde tarihi bir konak. Temiz odalar yeterli, yatak rahat, banyo yeterince geniş. Tek kişilik oda da kaldım. Buzdolabı ve Tv var odalarda. Kahvaltısı standart otel kahvaltısı ama omlet, papates kızartması be sigara böreği de getiriyorlar. Çay kahve su ve meyve suyu var.

Oda ipucu: Otoparkı yok ancak ileride bir otele yönlendiriyorlar
Konaklama tarihi: Kasım 2023
Teşekkürler gonulm2015
27 Kasım 2023 tarihinde yorum yapıldı

Konakta ikinci defa konaklıyorum. Bu kez kalben deneyimimi paylaşmazsam emeğe saygısızlık olacağını hissettim ☺️Girişte Sevgili Sedanın güleryüzü sizi karşılıyor ve Mahmut beyin çözüm odaklı, saygılı, beyefendi duruşu ile kendinizi evinizde hissedeceğiniz seyahatınız başlıyor. Ve tabi kahvaltıda Ahmet beyi , yine resepsiyonda Kemal bey ve ismini anımsayamadığım diğer sevgili güzel insanlar teşekkürler hepinize 💐💐o kadim toprakların hakkını verdiğiniz , geçmişe yolculuk gibi anlar yarattığınız için müteşekkirim 🙏❤️💐

Oda ipucu: Otelin konumu çok ideal , ulaşım çok kolay.Akşam terasında yıldızlar ve Mezopotamya deniz gibi
Konaklama tarihi: Kasım 2023
  • Seyahat türü: Tek başına seyahat etti
Teşekkürler Voyage64018658940
13 Kasım 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İlk rezervasyon anından beri doğru ve samimi yönlendirmesi için öncelikle Seda hanıma ne kadar teşekkür etsem az ♥️ işletmenin hijyeni , lezzeti , çalışan nezaketi ve her yere yakın olan bir lokasyona sahip olması tek kelime ile harika.. yine gelsem gideceğim tek adrestir. Tekrar görüşmek üzere.. sevgiler..

Konaklama tarihi: Eylül 2023
Teşekkürler Paradise43028844349