gonulm2015

Eski mardin’de düzgün bir otel

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 28 Kas 2023mobil cihaz aracılığıyla
Eski mardin merkezinde tarihi bir konak. Temiz odalar yeterli, yatak rahat, banyo yeterince geniş. Tek kişilik oda da kaldım. Buzdolabı ve Tv var odalarda. Kahvaltısı standart otel kahvaltısı ama omlet, papates kızartması be sigara böreği de getiriyorlar. Çay kahve su ve meyve suyu var.
Konaklama tarihi: Kasım 2023
HH Babil Konağı noktasına 2.6 km mesafede
Rezervasyon Ücreti Yok
    HH Babil Konağı noktasına 0.9 km mesafede
    HH Babil Konağı noktasına 0.4 km mesafede
    Mardin bölgesindeki diğer otellere bakın
    3-8/75 yorum
    27 Kasım 2023 tarihinde yorum yapıldı

Konakta ikinci defa konaklıyorum. Bu kez kalben deneyimimi paylaşmazsam emeğe saygısızlık olacağını hissettim ☺️Girişte Sevgili Sedanın güleryüzü sizi karşılıyor ve Mahmut beyin çözüm odaklı, saygılı, beyefendi duruşu ile kendinizi evinizde hissedeceğiniz seyahatınız başlıyor. Ve tabi kahvaltıda Ahmet beyi , yine resepsiyonda Kemal bey ve ismini anımsayamadığım diğer sevgili güzel insanlar teşekkürler hepinize 💐💐o kadim toprakların hakkını verdiğiniz , geçmişe yolculuk gibi anlar yarattığınız için müteşekkirim 🙏❤️💐

Oda ipucu: Otelin konumu çok ideal , ulaşım çok kolay.Akşam terasında yıldızlar ve Mezopotamya deniz gibi
    Konaklama tarihi: Kasım 2023
    Teşekkürler Voyage64018658940
    13 Kasım 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İlk rezervasyon anından beri doğru ve samimi yönlendirmesi için öncelikle Seda hanıma ne kadar teşekkür etsem az ♥️ işletmenin hijyeni , lezzeti , çalışan nezaketi ve her yere yakın olan bir lokasyona sahip olması tek kelime ile harika.. yine gelsem gideceğim tek adrestir. Tekrar görüşmek üzere.. sevgiler..

Konaklama tarihi: Eylül 2023
    Teşekkürler Paradise43028844349
    5 Ekim 2023 tarihinde yorum yapıldı

Biz liseden sınıf arkadaşlarımızla kalabalık bir grup olarak otelde konakladık. Havaalanından transfer aracına binip otelin önünde inme şansımızın olması yorulmadan otele varmamızı sağladı. Otel temiz, odalar konforlu, yiyecekler lezzetli, hizmet güler yüzlü idi. Tüm arkadaşlarımın benimle hemfikir olduğu inancındayım. Çok teşekkür ederim

Konaklama tarihi: Ekim 2023
    • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
    Teşekkürler Ayten K
    22 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı

Ah seda... nasıl güzel bir kadın. Her konuda koşulsuz yardımsever. Bol bol kahvelerini ve kaçak çaylarını içtik. Odaları gayet temiz ve "gece denizi" manzaralıydı benim kaldığım. Temiz ve küçük, kötü bir oda da olsa seda hanım için gidilir :)) çok teşekkür ederim tekrar. Müthiş bir deneyimdi.

Konaklama tarihi: Ağustos 2023
    Teşekkürler Canan D
    21 Mayıs 2023 tarihinde yorum yapıldı

Anadolu 2000'li odalardan birinde kalmıştım. Odada çöp kutusu bile yoktu. Banyo giderlerinin olduğu kısım sıva tarzında büyük bir lekeye sahipti, kötü görünüyordu. Otelin fotoğraflarda gözüken terası kapalıydı, kahvaltı zaten hep aynıydı. Tazelikten eser olmayan soğumuş yumurta, yağdan geçilmeyen biber ve patates kızartması. Çayın bile tadı yok, diğer kahvaltılıklara girmiyorum bile. Demlikler bile lekeli, biraz hijyene önem vermenizi tavsiye ederim. Çalışanların müşterilerin yanındaki çizgisi de hiç kurumsal değildi. Otelin tek olumlu noktası konumuydu. Fiyatını göz önüne aldığımda kaldığım en kötü otellerden biriydi diyebilirim, kesinlikle tavsiye etmiyorum. İlla kalmayı düşünüyorsanız da "harikaymışçasına cümlelerle anlatılan (!)" odanızı iyice inceleyin, kahvaltısına vs. bir bakıp öyle karar verin.

Konaklama tarihi: Nisan 2023
    Teşekkürler Emir T