Banu m

Mirsoum Han Otel

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 4 hafta önce
Mirsoum Han Otele 2. Gelişimiz. İlk gelişimizde hem otelden hem hizmetten çok memnun kaldığımız ve Mardin’den güzel anılarla dönmemize vesile olduğu için 8 ay sonra yeniden gelmek istedik. Otel çok güzel. Otantik yapı bozulmadan modernize edilmiş. Son derece konforlu. Diyar Bey geçen gelişimizde olduğu gibi bu gelişimizde de, hem öncesindeki telefon görüşmelerimizde hem otelde kaldığımız sürece bize içtenliği ve güler yüzüyle çok güzel evsahipliği yaptı. Gülistan Hanım herzaman olduğu gibi güleryüzle, güneydoğu insanı sıcaklığı ve evsahipliği ile bizi çok güzel ağırladı. Fırat Bey de güzel sohbeti, hizmetleri ve içtenliği ile bizlere çok güzel evsahipliği yaptı. Geçen gelişimizden farklı olarak mutfak tadilatta olduğu için otelin diğer şubesi olan Mirsoum Otelde kahvaltılarımızı yapmamız teklif edildi. Bu teklifi, Mirsoum Han Oteldeki kahvaltı ile aynı kalitede olacağını düşünerek kabul ettik. Fakat maalesef Gülistan Hanım ve Medine Hanım’ın özenle hazırladıkları, hem ürün kalitesine, hem lezzetine önem verdikleri, zerafetle sundukları ve Davut Bey’in sohbetleri eşliğinde yaptığımız Mirsoum Han Hotel kahvaltılarının yerini hiç tutmadı. Görsel olarak benzermiş gibi olsa da ürünler kalitesiz, hizmet özensiz, sunum şekli kaliteli bir otelde olması gerekenden çok uzaktı. Orada sadece Gülistan Hanım’ın bizim için oraya gelmesi, bizimle ilgilenmesi, bizi memnun etmek için elinden geleni yapıp terasta kahve ikram etmesi çok özeldi. Otelde bu gelişimizde üzüldüğümüz şey ise; ilk gelişimizde hizmetlerinden çok memnun kaldığımız, otele ruh katan Davut Bey’in, güzel yemekleri ve güleryüzüyle bizi ağırlayan Medine Hanım’ın ve otelin profesyonel kurucu müdürü Kubilay Bey’in otelden ayrılmış olmasıydı. Otele hizmeti Mardin’e hizmet olarak, otelin kazanmasını Mardin’in kazanması olarak düşünerek özveriyle çalışan ancak otelden ayrılmış bu değerli insanları tanımak bizim için ayrıcalıktı. Bizden sonra gelecek misafirlerin de Mardin’e ve otele bu kadar sahip çıkan bu değerli insanların otele kattıkları o ruhu yaşamasını isterdim. Bana göre, hizmet kalitesinde devamlılık esas olmalıdır.
Otelde bizi çok güzel ağırlayan Gülistan Hanım’a, Diyar Bey’e ve Fırat Bey’e çok teşekkür ederiz.
Konaklama tarihi: Kasım 2024
    Mirsoum Hotel noktasına 0.5 km mesafede
    Mirsoum Hotel noktasına 0.5 km mesafede
    Mirsoum Hotel noktasına 2.1 km mesafede
    Mirsoum Hotel noktasına 0.3 km mesafede
    Mardin bölgesindeki diğer otellere bakın
    1-6/29 yorum
    27 Nisan 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Mardin eski şehir kısmında konaklamak keyifli mistik bir şehir.tarihi yerler açık hava müzesi gibi ama daha gelişebileceğini inanıyoruz mesela henüz onarılmamış antik kentler mevcut.Otelimiz mirsoum üst şubesi merkezi konumda odalar güzel personel de iyi güleryüzlü ve ilgili tavsiye ederim.Personel eksikliği var daha çok çalışan gerekli müşteriler için .

Oda ipucu: Arabayla gelecekseniz eski şehirde park etmek zor
    Konaklama tarihi: Nisan 2024
    Teşekkürler Ganga G
    27 Haziran 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

genelde eski mardin taş yapılardan oluşuyor mirsoum da bunlardan bir tanesi güzel bir otel çalışanlar güler yüzlü ve yardımcı olmaya çalışıyorlar temiz kahvaltısı güzel kahvaltıyı bahçede verirlerse bence iki katı güzel olur diye düşünüyorum keyifli bir deneyimdi teşekkürler

Oda ipucu: mardin gerçekten bir çık kültürü bsrındırıyor ancak bir nokta varki çok önemli oraya gidip insanını tanımak lazım hakkaten herkes yardımcı o
    Konaklama tarihi: Haziran 2023
    Teşekkürler irme-mehmet
    8 Mart 2023 tarihinde yorum yapıldı

Mardin çok güzel ve fazlasıyla merdivenlerden oluşan bir şehir. Merdivenler insanı çok yoruyor ama tatlı bir yorgunluk. Mardin’e gidipte tabi taş konakta kalmamak olmazdı. Biz bu otele tercih ettik ve çok doğru bir karar verdiğimizi otele ilk girdiğimizden itibaren hissettirildi. İyi ki burayı tercih etmişiz çalışanlar çok ilgili ve güler yüzlülerdi herkese çok teşekkür ediyoruz. Biz süit 101 numaralı odayı tercih ettik tepe pencereli bir oda ama çok loş ve romantik bir oda. Kahvaltısı mükemmeldi. Kendi şarapları var denemenizi tavsiye ediyorum, Mezopotamya ovasına karşı akşam üstü içebilirsiniz.

Konaklama tarihi: Eylül 2022
    Teşekkürler Medine S
    25 Ocak 2023 tarihinde yorum yapıldı

Öncelikle Mardin zaten tamamen merdivenlerden oluşmaktadır. Bu otele giderken de biraz merdiven çıkmanız gerekmektedir :) Ama bu bir problem mi hiç değil zaten Mardin’i gezerken bir sürü merdiven inip çıkacaksınız. Bu otelde tarihi ve turistik gezilebilecek yerlere yürüme mesafesinde. Bazı restoranlara 3-5 dakika yürüme mesafesinde. Otel çok güzel.

Oda ipucu: Fiyat performansını fazlasıya hak ediyor
    Konaklama tarihi: Mayıs 2022
    Teşekkürler Fahriye Y
    25 Ocak 2023 tarihinde yorum yapıldı

Otelde konakladığı süre içinde çalışanların güler yüzü ilgi ve alaka karından çok memnun kaldım ben büyüleyen en güzel yönü terasında oturup Mezopotamya ovasına karşı içilen şarap oldu karşılama esnasında valizlerimizi katır sırtında tarihi Mardin sokaklarında otele taşıdılar mardin'deki tarihi konak ısrarla tavsiye ederim herşey için teşekkürler 🙏🙏

Konaklama tarihi: Aralık 2022
    Teşekkürler fehmis2023