mevlüt s

Mardin’de keyifli konaklama

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 1 May 2023mobil cihaz aracılığıyla
Merhaba ,
2 gece konakladık Mardin Hilton da ..şehrin merkezinde ,her yere yakın ..odalar gayet sessiz ,temiz ,düzenli ,geniş .banyoda tek sıkıntı küvetli oda,su gideri ömrünü tamamlamış duş alırken su birikiyor ve bu rahatsız edici bir hal alıyor ,teknik servise bildirdik ,kısmen çözüldü ama günümüz otelleri bunu terkedeli çok oldu .kahvaltı çok başarılı ,personel hizmet odaklı ( özellikle Şehmus Çağan ,Mehmet Anar ,Mehmet Babat ,Masum ve Abdullah isimli restoran çalışanları başta olmak üzere ) otelde tüm personel müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyor .ortak alanların da temizliği çok iyi .Mardin seyahatlerinizde tercih ederseniz pişman olmazsınız
Konaklama tarihi: Mayıs 2023
Yanıtlanma zamanı: 7 Tem 2023
Sayın Baygezgin01,
Deneyiminizi bizimle paylaşmak için zaman ayırdığınız ve olumu geri bildirimler verdiğiniz için teşekkür ederiz.
Bir dahaki sefere bölgemize seyahat edeceğiniz zaman sizi otelimizde ağırlamaktan memnuniyet duyacağız.
Hilton Garden İnn noktasına 2.3 km mesafede
Havaalanı ulaşım hizmeti
Hilton Garden İnn noktasına 2.1 km mesafede
Wyndham Rewards Üyeliği Ücretsiz
Hilton Garden İnn noktasına 3.7 km mesafede
Mardin bölgesindeki diğer otellere bakın
9-14/491 yorum
30 Ekim 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Resepsiyondaki Ridvan adindaki personel cok kaba ve ofansif. Reception Ridvan is so rude and offansive. Diamond ve Gold uyelerin ozellikle boyle karsilanmamasi gerekirdi. Telefonda verilen bilgi ve resepsiyondaki farkliydi. Telefonda bilgi veren yeni baslamis.bilmiyormus, o zaman telefonda bilgi vermesine neden izin veriyorsunuz??

Konaklama tarihi: Ekim 2022
Teşekkürler 331bur_
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro murat gunduz - Hilton Garden İnn, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 14 Kasım 2022

Sayin 331bur_,
Tripadvisor'daki değerlendirmeniz için teşekkür ederiz.
Son konaklamanızdan memnun kalmadığınızı duyduğumuz için üzgünüz.Hilton Garden Inn Mardin ailesi olarak siz değli misafirlerimize kusursuz bir hizmet sunmayı hedeflemekteyiz. Yorumlarınız sayesinde de yaşanan aksaklıkları sayenizde görüyor ve birsonraki konaklamalarınızda benzer durumların yaşanmaması için gereken aksiyonların alınmaktadır.
Otelimize duyduğunuz güveni telafi etmek ve deneyimlediğinizden çok daha iyi bir hizmet sunmak için sizi yakında Hilton Garden İnn Mardin’de tekrar aramızda görmeyi dört gözle bekliyoruz.
Guests Operation Manager

12 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Mardin de genel anlamda iyi,samimi insanlarla karşılaştık. Otelde çalışan arkadaşlarım da çok güler yüzlü,işimizi kolaylaştıran,yardımsever arkadaşlardı. Bunun harici şeylerde çok önemsenecek durumlar değil. Çok memnun kaldık.

Konaklama tarihi: Temmuz 2022
Teşekkürler yunus emre u
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro murat gunduz - Hilton Garden İnn, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 14 Temmuz 2022

Sayın yunus emre u;

12 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Hizmette sorun yok ama Hilton kalitesini de hissetmedim. Kaldığım oda eksi ikinci kattaydı ancak hava almasında sorun yok. Eski Mardin’e uzak bir konumda, taksiyle yol yapmanız gerekir. Artuklu’da tarihi bölgede kalınmasını öneririm.

Oda ipucu: Çıkalım yürüyelim diyeceğiniz bir bölgede değil. Odaları üst katlarda daha ferah yerlerden tercih edebilirsiniz.
Konaklama tarihi: Haziran 2022
Teşekkürler EminAykul

Sayın Emin Aykul;

15 Haziran 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Personel çok ilgili alakalı, kaldığım oda çok bakımsızdı tadilata ihtiyacı var, kulak çubuğu gibi benzer ürünler yoktu odada, açık büfe kahvaltısı epey vasattı.
Otopark alanı epry geniş, konumu güzel, manzarası gayet iyi bir otel....

Oda ipucu: Otopark var
Konaklama tarihi: Haziran 2022
Teşekkürler Arda G
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro murat gunduz - Hilton Garden İnn, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 18 Haziran 2022

Sayın Arda G ;

7 Mayıs 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İnternetten eski diye yorumlardan dolayi tedirgindim. Ancak otel gayet güzel odalar tertemiz ve ferah. restaurantta çeşit bol ve lezzetli biz cok memnun kaldik tum personel cok ilgili.restaurantindan odamizdan ve otelden cok memnun ve mutluyuz doğru seçim

Oda ipucu: Buyuk bir otoparki var
Konaklama tarihi: Mayıs 2022
Teşekkürler Daydream799506
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro murat gunduz - Hilton Garden İnn, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 9 Mayıs 2022

Sayın Daydream799506,