Ajdan A

Mardinnnnnnn..

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 28 Şub 2024mobil cihaz aracılığıyla
Harika bir otel Cem Bey'in sayfasında görmüştüm ama bnm Mardin'de arkadaşım Emre'nin arkadaşı imiş işletme sahibi bizi çok güzel misafir ettiler konaklamanız olmadı sadece tanıştık bir dahaki sefere sizdeyiz kahve için sonsuz teşekkürler görüşmek üzere selamlar...
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
Owner Fairouz Konak Otel - Fairouz Otel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 19 Eyl 2024
Değerli Ajdan Bey,

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz! Fairouz Konak’ta sizi misafir etmekten mutluluk duyduk. Emre’nin arkadaşınız olması da harika bir tesadüf! Kahve keyfi yapmak için sizi bir sonraki ziyaretinizde tekrar bekliyoruz. Görüşmek üzere, selamlar!
Fairouz Otel noktasına 0.5 km mesafede
Fairouz Otel noktasına 1.5 km mesafede
Fairouz Otel noktasına 2.2 km mesafede
Fairouz Otel noktasına 3.0 km mesafede
Fairouz Otel noktasına 0.9 km mesafede
Mardin bölgesindeki diğer otellere bakın
4-9/36 yorum
14 Şubat 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel çok güzel ama asıl etkileyici olan müthiş çalışanlara sahip olması ✨ Bölgenin misafirperver kültürünü benimsemiş çok tatlı insanlardı. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum🙏 ürünler lezzetli ve doyurucuydu. Kahvaltısı geleneksel Türk kahvaltısı.

Teşekkürler ruya r
Owner Fairouz Konak Otel - Fairouz Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 19 Eylül 2024

Değerli Rüya Hanım,

Harika yorumunuz için çok teşekkür ederiz! Fairouz Konak’taki deneyiminizin güzel geçmesine sevindim. Çalışanlarımızın misafirperverliği ve geleneksel Türk kahvaltımızı beğenmeniz bizi çok mutlu etti. Tüm ekibimiz adına teşekkür eder, sizi yeniden ağırlamayı dört gözle bekleriz! 🙏✨

5 Şubat 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Sıcak,samimi ,temiz ve de çok güzel enerjisi olan bir yerdi.Herkes çok yardımcı olmaya çalıştı.Hersey çok güzeldi.bir daha gelip en az 3 gün kalmayı planlıyorum.kesinlikle araya sıkıştırılacak bir yer değil.fiyati da verilen hizmete göre uygundu

Teşekkürler drmuhammet

Değerli Dr. Muhammet,

Nazik yorumunuz için çok teşekkür ederiz! Sıcak ve samimi atmosferimizi beğenmenize çok sevindik. Misafirlerimize en iyi hizmeti sunmak için çaba sarf ediyoruz, bu tür geri dönüşler bizim için çok değerli. Sizi tekrar ağırlamayı dört gözle bekliyoruz; daha uzun bir konaklama planlayarak, otelimizin sunduğu tüm güzelliklerin tadını çıkarabilirsiniz. Tekrar görüşmek dileğiyle!

10 Aralık 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Eski mardin ruhunu hissederek konaklamak isteyenler için kesinlikle tavsiye ederim :) çalışanlar güler yüzlüydü ve hemen her konuda yardımcı oldular. Odalar temiz, geniş ve kahvaltısı çok güzeldi. Konum olarak merkeziydi. Tekrardan teşekkürler :))

Oda ipucu: Mardin sokakları dar ve araba trafiği açısından zor olduğu için otele ulaşım belli bir noktadan sonra yürüyerek yapılıyor
Konaklama tarihi: Aralık 2023
Teşekkürler busecicekdal

Sevgili Buse Çiçekdal,

Nazik yorumunuz için çok teşekkür ederiz! Eski Mardin ruhunu yaşatmak ve misafirlerimize en iyi deneyimi sunmak bizim için çok önemli. Güler yüzlü ekibimizin ve sunduğumuz kahvaltının hoşunuza gitmesi bizi çok mutlu etti. Sizi tekrar ağırlamaktan memnuniyet duyarız. Tekrar görüşmek dileğiyle!

14 Kasım 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otele ulaşımda navigasyon çıkmaz bir yola çıkıyor. Orda oteli aradık hemen yanımıza gelerek yardımcı oldular. Arabayı park ettikten sonra 3 4dk yürüyerek otele ulaştık. Güleryüzle karşılanıyorsunuz. Odamıza girdiğimiz an temizliği hissettik. Gerçekten mis gibiydi. İki gece kaldık ve çok memnun kaldık. Sabah kahvaltıları da kusursuz. Misafirperverliğiniz ve işinizi hakkıyla yaptığınız için teşekkür ederiz. Kalmayı düşünen herkese önerilir.

Oda ipucu: otopark yok ve sabancı müzesinin orası çok yoğun ve park sıkıntısı daha çok yaşanıyor. Üst yolda daha rahat ulaşım sağlanıyor.
Konaklama tarihi: Kasım 2023
Teşekkürler cylnnz

Değerli Cylnnz,

Nazik yorumunuz için çok teşekkür ederiz! Misafirperverliğimizle sizi evinizde hissettirebildiğimiz için mutluyuz. Otele ulaşımda yaşadığınız sıkıntıyı gidermekte yardımcı olabilmek bizim için bir zevkti. Temizlik ve kahvaltımız hakkındaki olumlu görüşleriniz bizi gerçekten sevindirdi. Sizi tekrar ağırlamaktan memnuniyet duyarız. Her zaman bekleriz!

9 Eylül 2023 tarihinde yorum yapıldı

Mardin'i anlatmaya kelimeler yetmez. Onu işin uzmanlarına bırakıp. Mardinde ki evimiz olan fairouz otelle ilgili bir iki cümle yazmadan geçemeyeceğim.
Bir otel düşünün. Ticari kaygıları, şişirme bilgileri,gereksiz fiyatları olmayan. Düşünemediniz değil mi. Çünkü malesef günümüz otelcilik anlayışında,böyle bir otel bulmak neredeyse imkansız.
Şimdi gelin fairouza. Bir terası var ki deniz manzaralı (mezopotamya vahası diyelim) terasında oturuyorsunuz ve otele degilde. Mardin'de çok yakın bir tanıdığınızın evine gelmiş gibi size hizmet ediyorlar. Sınırsız çay,kahve su.
Hiç bir şekilde asık olmayan suratlar.
İnsan utanıyor bu hizmetin karşılığında. Tarihi konağa ebedi bir dostlukla bağlanıyorsunuz.
Arkadaşlar bakın bir tl dahi para alınmıyor. Her şey dahil konseptli otel haricinde. Suyu kahveyi bu kadar Sınırsız veren bir otel söyleyin bana lütfen.
Benden yana binlerce kere teşekkür. Binlerce şükran. Sağolun varolun tüm çalışan kardeşlerim. Ellerinize emeklerinize sağlık. Ben sonuna kadar tavsiye ediyorum.

Oda ipucu: Şiddetle tavsiye ederim.
Konaklama tarihi: Eylül 2023
Teşekkürler 979hasank

Değerli Hasan Bey,

Bu içten ve detaylı yorumunuz için çok teşekkür ederiz! Mardin’i eviniz gibi hissettirebildiğimiz için çok mutluyuz. Misafirlerimize sunduğumuz sıcak hizmet ve samimiyet, otelimizdeki deneyimin en önemli parçalarından biri. Terasımızda mezopotamya manzarasının tadını çıkararak size hizmet edebilmek bizim için bir zevk. Sizi tekrar ağırlamayı dört gözle bekliyoruz! Her zaman bekleriz.