meltem b

Mardin Rüyası

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 6 May 2024
Kendimizi prenses gibi hissettik. Zengin kahvaltısı, güler yüzlü personeli, temiz ve ikram dolu odalarına bayıldık. Ana caddeye yakın ama gürültüden uzak, bütün şehir ayaklarınızın altında, olabildiğince geniş ufuklara bakan eşsiz manzarasıyla hersey süperdi.
Konaklama tarihi: Nisan 2024
General Manager Zozan ASLAN - Selcuklu Konagi, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 14 May 2024
Sayın Meltem Hanım,

Öncelikle Mardin’e yapmış olduğunuz ziyaretinizde Tarihi Selçuklu Konağı'nı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz . Bizi değerlendirdiğiniz ve tarafımızla paylaşmış olduğunuz güzel yorumlarınız için teşekkür eder, sizleri tekrar Tarihi Selçuklu Konağı çatısı altında, Selçuklu Ailesi sıcaklığı ile misafir etmekten mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla,

Selcuklu Konagi noktasına 0.4 km mesafede
Selcuklu Konagi noktasına 2.7 km mesafede
Selcuklu Konagi noktasına 0.0 km mesafede
Selcuklu Konagi noktasına 1.8 km mesafede
Selcuklu Konagi noktasına 0.4 km mesafede
Mardin bölgesindeki diğer otellere bakın
5-10/107 yorum
14 Nisan 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Daha önce defalarca Mardin’e gelmiş biri olarak ilk defa bu otelde kaldım. Gerçekten mükemmel bir güler yüz, ilgi, çay kahve ikramları ve pırıl pırıl bir odayla kendimizi başka bir boyutta hissettik 🤗🤗🤗 Bu güzel otelin güzel çalışanlarına bir kez daha teşekkürler 🤗🤗🤗

Konaklama tarihi: Nisan 2024
Teşekkürler Coastal10240450153
General Manager Zozan ASLAN - Selcuklu Konagi, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 16 Nisan 2024

Sayın Göknil-Mustafa Çifti,

20 Kasım 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Daha konağın kapısından girerken beraber çok samimi bir karşılama.Sandalyeye otururken daha çay hemen yanınızda.Hizmet personel gerçekten çok iyi.Benim için en önemli şey temizlik idi.Gerçekten gönül rahatlığıyla uyuyabilirsiniz.Oda kapısını açar açmaz mis gibi sabun kokusu tertemiz çarşaflar.Sabah uyanıyorsunuz süper bir kahvaltıya.Kısacası sahibesi Özlem Hanımdan müdürleri sevgili Zozan ve diğer personel arkadaşlar çok misafirperverlerdi.Birdahaki Mardin seyahatimde hiç otel konak arayışına girmeden tek tercih edeceğim yer Selçuklu Konağı.Teşekkürler herşey için.

Konaklama tarihi: Kasım 2023
Teşekkürler ozlemkrts01
Genel Müdür Zozan ASLAN - Selcuklu Konagi, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 22 Kasım 2023

Sayın Özlem Hanım,

29 Ekim 2023 tarihinde yorum yapıldı

Tertemiz beyaz sabun kokulu,tarihi kokladığımız bir odada uyumak inanılmaz bir deneyim .kahvaltısı nefis herşey çok lezzetli ,çalışanlar ilgili ve samimi .Mardin de tek tercihiniz olacaktır .çocuklu aileler için de doğru bir seçim ,banyoda küvet ve duş var ,ısıtıcı çocukların jakuzi keyfi için iyi düşünülmüş .

Oda ipucu: Rezervasyon için erken davranmanız gerekiyor
Konaklama tarihi: Ekim 2023
Teşekkürler Burcu G
Genel Müdür Zozan ASLAN - Selcuklu Konagi, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 31 Ekim 2023

Sayın Burcu Hanım,

10 Ekim 2023 tarihinde yorum yapıldı

Tarihi Mardin taş konağında konaklamak fikri çok cazip geldiği için tercih ettim. Oda dizaynı banyosu çok keyifliydi. Odadan dışarı çıkıyorsunuz ve sizi muhteşem Mezopotamya manzarası karşılıyor ve bu manzara eşliğinde kaliteli ve lezzetli bir kahvaltı yapıp çayınızı yusumlayanilirsiniz. Keyifli bir tatil için tercih sebebi. Tekrar gelsem yine burada kalmak isterim.

Konaklama tarihi: Ekim 2023
Teşekkürler suleguclusakrak
Genel Müdür Zozan ASLAN - Selcuklu Konagi, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 13 Ekim 2023

Sayın Şule Hanım,

1 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı

Konak eski mardin merkez de konum çok güzel popüler yerlere yürüme mesafesi ,otelin içi manzarası o kadar güzel ki mardin tarihini yaşadık .Bizimle ilgilenen Zozan hanıma özelikle teşekkür ediyorum misafir perverliği ilgisi konaklamamızdaki tüm sorularımıza nezaketle cevap verdiği için ,gönül rahatlığıyla konakladık Havalar soğuyunca tekrar ziyaret edeceğim Mardin’deki adresim artık Selçuk Konağı ve zozan hanımla iletişim halin de olacağım Kesinlikle tavsiye :)

Konaklama tarihi: Haziran 2023
Teşekkürler kubra k
Genel Müdür Zozan ASLAN - Selcuklu Konagi, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 6 Temmuz 2023

Sayın Kübra Hanım,