Burcu G

Büyülü bir otel

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 29 Eki 2023
Tertemiz beyaz sabun kokulu,tarihi kokladığımız bir odada uyumak inanılmaz bir deneyim .kahvaltısı nefis herşey çok lezzetli ,çalışanlar ilgili ve samimi .Mardin de tek tercihiniz olacaktır .çocuklu aileler için de doğru bir seçim ,banyoda küvet ve duş var ,ısıtıcı çocukların jakuzi keyfi için iyi düşünülmüş .
Konaklama tarihi: Ekim 2023
Oda İpucu: Rezervasyon için erken davranmanız gerekiyor
Genel Müdür Zozan ASLAN - Selcuklu Konagi, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 31 Eki 2023
Sayın Burcu Hanım,
Öncelikle Mardin’e yapmış olduğunuz ziyaretinizde Tarihi Selçuklu Konağı'nı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz . Bizi değerlendirdiğiniz ve tarafımızla paylaşmış olduğunuz güzel yorumlarınız için teşekkür eder, sizleri tekrar Tarihi Selçuklu Konağı çatısı altında, Selçuklu Ailesi sıcaklığı ile misafir etmekten mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla,
Selcuklu Konagi noktasına 0.4 km mesafede
Selcuklu Konagi noktasına 2.7 km mesafede
Selcuklu Konagi noktasına 0.0 km mesafede
Selcuklu Konagi noktasına 0.4 km mesafede
Selcuklu Konagi noktasına 1.8 km mesafede
Mardin bölgesindeki diğer otellere bakın
8-13/107 yorum
10 Ekim 2023 tarihinde yorum yapıldı

Tarihi Mardin taş konağında konaklamak fikri çok cazip geldiği için tercih ettim. Oda dizaynı banyosu çok keyifliydi. Odadan dışarı çıkıyorsunuz ve sizi muhteşem Mezopotamya manzarası karşılıyor ve bu manzara eşliğinde kaliteli ve lezzetli bir kahvaltı yapıp çayınızı yusumlayanilirsiniz. Keyifli bir tatil için tercih sebebi. Tekrar gelsem yine burada kalmak isterim.

Konaklama tarihi: Ekim 2023
Teşekkürler suleguclusakrak
Genel Müdür Zozan ASLAN - Selcuklu Konagi, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 13 Ekim 2023

Sayın Şule Hanım,

1 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı

Konak eski mardin merkez de konum çok güzel popüler yerlere yürüme mesafesi ,otelin içi manzarası o kadar güzel ki mardin tarihini yaşadık .Bizimle ilgilenen Zozan hanıma özelikle teşekkür ediyorum misafir perverliği ilgisi konaklamamızdaki tüm sorularımıza nezaketle cevap verdiği için ,gönül rahatlığıyla konakladık Havalar soğuyunca tekrar ziyaret edeceğim Mardin’deki adresim artık Selçuk Konağı ve zozan hanımla iletişim halin de olacağım Kesinlikle tavsiye :)

Konaklama tarihi: Haziran 2023
Teşekkürler kubra k
Genel Müdür Zozan ASLAN - Selcuklu Konagi, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 6 Temmuz 2023

Sayın Kübra Hanım,

3 Kasım 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Konaklama secenegi cok olmasina ragmen en iyisi olsun istedik yorumlara baktigimizda mardin icin 1 gecelik konaklamamizda bu oteli tercih ettik biz en nirvana odasinda artuk bey odasinda kaldik inanilmaz guzeldi balkonumuzdaki manzara sabah kahvaltinin balkonumuzda bize ozel hazirlanmasi karsilamadaki ikramlar odadaki temizlik tek kelimeyle harikaydi bu arada otel tam merkezde yolunuz duserse kesinlikle kalmalisiniz

Konaklama tarihi: Kasım 2022
1  Teşekkürler Gozdeks
Genel Müdür Zozan ASLAN - Selcuklu Konagi, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 Kasım 2022

Sayın Gözde Hanım,

30 Ekim 2022 tarihinde yorum yapıldı

Mardin’in büyülü atmosferini yaşamak için mükemmel bir konak. Güne muhteşem Mezopotamya manzarası eşliğinde mükemmel bir kahvaltı eşlik ediyor. Odalar temizlik ve çalışanların ilgisi çok güzel Mardin merkeze yakın olması çok büyük avantaj Selçuklu konağını gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Konaklama tarihi: Ekim 2022
Teşekkürler sevdazeyrek
Genel Müdür Zozan ASLAN - Selcuklu Konagi, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 1 Kasım 2022

Sayın Sevda Hanım,

30 Ekim 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Güleryüzlü hizmet, lezzetli kahvaltı, otantik odalar ve mükemmel manzara.
Ailecek kaldık. Terasta çok keyifli kahvaltı ve molalar verilebilir. Kahvaltısı çok çeşitliydi. Odalar yüksek tavanlı. Yataklar geniş. Boy boy odalar var. Biz Salihbey odasında kaldık.

Oda ipucu: Araba yolu yok. Caddeden 5 dk yürüme mesafesi
Konaklama tarihi: Ekim 2022