Emsal Özen
Adana İli, Türkiye

Merkezde Konak keyfi

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 4 May 2022
Bayram yoğunluğuna rağmen çok ilgili ve hizmet bizi çok mutlu etti .Karşılama ve uğurlama Nurettin bey’in nezaketi ile tam bir bayram keyfi oldu .Konum itibarıyla tekrar kalınabilir ..Kahvaltı ve sonrasında terasta kahve ile herşey anlamlıydı ..Bölge olarak otopark sorununa rağmen biz otelin önünde aracımızı park edebilmemiz büyük rahatlık oldu ..
Konaklama tarihi: Mayıs 2022
Mardin Osmanli Konagi noktasına 0.0 km mesafede
Mardin Osmanli Konagi noktasına 0.2 km mesafede
Havaalanı ulaşım hizmeti
Mardin Osmanli Konagi noktasına 0.5 km mesafede
Mardin bölgesindeki diğer otellere bakın
8-13/163 yorum
20 Kasım 2021 tarihinde yorum yapıldı

800 yıllık bir konağın, kültür mirası zerre kadar umursanmadan yapılan restorasyon ile ortaya çıkarılan konfordan yoksun, zevksizlik abidesi odalara sahip. Hafif yırtık bir çarşafın serili olduğu birleştirilmiş rahatsız bir yatak, bozuk çöp kovası ve bozuk rezervuarı ile minicik bir banyoya sahip. Kahvaltı kısmına gelene kadar bu gördüklerinizin çok üzücü olduğunu düşünebilirsiniz; fakat kahvaltı, sözün bittiği yer. İki çeşit bayat peynir, berbat bir patates kızartması, yeniden ısıtılmış haşlanmış yumurta… çay lekeleri ile dolu çay bardakları, öylesine beyaz bir örtü serili, susam ve ekmek kırıntılı masalar… ilgi alaka sıfır. Tek kelimeyle inanılmaz.

1  Teşekkürler 741sezerb
17 Kasım 2021 tarihinde yorum yapıldı

Arkadaşlarımızla ani bir kararla Mardin’e gitmeye karar verince daha önce gittiğimiz ve memnun kaldığımız iki otelde yer bulamadık. Bunun üzerine konumu ve otoparkı olması sebebiyle bu oteli seçmek durumunda kaldık. Daha ilk girişte dar ve hayli yüksek basamaklı bir merdivenle karşılaştık. Küçücük ve temizlik konusunda hiçte iyi olmayan odalarımıza gitmek için girişteki gibi merdivenlerden inmek sonrada çıkmak zorunda kaldık. Odamızdaki sifonu kullanabilmek oldukça güç gerektiriyordu ve arkadaşlarımızın odasındaki klozet musluğundan da kaynar su geldiği için kullanılamıyordu. Yatakların yayları arasında vücudumuza yer bulup Mora yakın beyaz çarşaflarımızda sabahı ettiğimizde kahvaltı ayrı bir hayal kırıklığıydı. Baklava yufkası inceliğindeki kaşar peynir ve peynirli tuzlarımızı (yanlış yazmadım çünkü peynirlerin tuz oranı bunu gösteriyordu) alarak masamıza geçtik. Çalışanlardan birşey istemek içinse mangal gibi bir yüreğe sahip olmanız gerekiyor. Oldukça az elamanın uzun saatler çalıştığı bu tesisten sopa yemeden ayrıldığımız için mutluyuz. Aldığınız hizmete göre fiyatlar pahalı.

Oda ipucu: Bence burada oda seçmek yerine başka otele gitsinler.
1  Teşekkürler TC Serpil K
9 Kasım 2021 tarihinde yorum yapıldı

Başka bir otele 4 ay önce yapmış olduğum rezervasyon otel tarafından görünmeyince ya da görülmek İstenmeyince, sözkonusu otelin sahibi tarafından son dakika Osmanlı Konağına yönlendirildik. Böylelikle 6-7 Kasım tarihleri arasında 1 gece 3 kişi bu otelde konaklamış olduk. Resepsiyondaki hanımefendi giriş işlemlerimizi hızlıca gerçekleştirdi ve bize onların müşterisi değilmişiz hissini hiç vermedi. Diğer personel de saygılı aynı zamanda sıcakkanlıydı. Odalar Mardin mimarisine uygun, geniş ve konforluydu. Havlular ve nevresimler oldukça temiz, yataklar rahattı. Eski Mardinin göbeğinde olması nedeniyle en merkezi konumda olduğunu söyleyebilirim. Kahvaltı çeşitleri yeterli ve lezzetliydi. Otelin Arka bahçesinden mezopotomya manzarasına hakimsiniz. Peki 1 puanı neden mi kırdım? Belki bununla ilgili yapabilecekleri birşey bulunmuyor ancak banyonun oda içinde olması, herhangi bir duvarla ayrılamaması dezavantajdı. İkinci olarak odanın konum itibariyle mutfağın yanında olması sabah gürültüler duymamıza neden oldu. Ve yine odanın pencerelerinin küçük olması ve koridora bakması cam açıp havalandıramamıza neden oldu. Ancak anlaşılacağı üzere oda dışında bir şikayetimiz olmadı. Kesinlikle tekrar tercih edebileceğim bir otel.

Teşekkürler Referee34
30 Eylül 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otelin konumu çok iyi, kaldığım taş oda geniş ve oldukça temizdi. Kahvaltı çeşitliliği otel fiyatına göre oldukça yeterli. Otele gelmeden mutlaka arayıp araç için park yeri rezerve edin, bölgede park büyük sorun. Konağın terasında akşam manzarası çok güzel mutlaka vakit geçirin.

Konaklama tarihi: Eylül 2021
Teşekkürler necro
4 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

28.08.2021 tarihinde otelz.com Üzerinden Mardin Osmanlı konağı ndan iki günlük konaklama rezervasyonu yaparak sistemin istediği şekilde otelin hesabına 120 tl olan havale ücretini eşim yatırdı. otelz.com benim rezervasyonumu yaparken ikinci soyadımı Mardin Osmanlı kulağına iletmemiş. dolayısıyla eşimin yapmış olduğu havale ile soyadı tutmuyor diye rezervasyonu iptal ettiklerini bildiren bir email aldım. o panikle otelz.com’a durumumu iletip düzeltmesini rica edince Mardin Osmanlı konağını arayıp otel müdürü Nurettin bey ile görüşmemi istediler. Nurettin beyi arayıp durumu izah ettim ama soyadı düzeltmesi yapamayacağını söyledi. ben de benim bir hatamın olmadığını bu kadar küçük bir problemin çözülmemesine yardımcı olmamasına şaşırdığımı ifade ettim. arkadaşlarımın da aynı otelde beraber kalacağımız için oda satın aldıklarını söyleyip problemimi çözmesi konusunda ısrarcı oldum. başka bir siteden de oda satın alabileceğini söyledim. ancak başka bir siteden oda alsam da benim bu otelde kalamayacağımı, iptal edeceğini söyledi. kavga, hakaret, saygısızlık gibi bir olay yaşamamıza rağmen böyle bir inatlaşmaya bir anlam verememekle beraber, bu kadar küçük bir problemi çözmeye yanaşmamasına, sorunu çözmek yerine büyütmesine, iki soyadım olmasına tepkisine, otel müdürünün bana karşı bu kadar kaba ve katı davranmasına içerledim ve şikayetçiyim. bir otel çalışanıdır neticede, müdür de olsa çalışan olarak müşteriye böyle ters davranıyorsa otel sahibinin bilgisi olmalı diye de yazıyorum. Mardinleri misafirperver bilirim, öyle olmalarını diliyorum.

Konaklama tarihi: Ağustos 2021
1  Teşekkürler ebrudo