Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Evet kendi kategorisinde en iyiside diyebilirim .istanbul dan yola çıktık ve türkiye yi geziyoruz .. ailenizle birlikte rahatlıkla kalacağınız güvenli ve fiyat olarakda iyi bir otel .. personel ilgili.ozellikle Anadolu insanının temiz mahcup yüzlerinde olan ifadeye çokça şahit oldum. Başarılar diliyorum. 10 üzerinden 9
Konaklama tarihi: Temmuz 2020
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Harika bir otel herşey çok temiz ilk açıldığı gibi gurupla 19 kişi gittik daha öncede konaklamıştım çok memnun kaldık herkese tavsiye ederim.Harput'ada çok yakın.Kahvaltıda gayet iyiydi tüm odalar çok temizdi.
Konaklama tarihi: Haziran 2019
tcmetinb adlı kullanıcıdan Subartu Hotel hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler tcmetinb
Mst1234dksk
30 Ocak 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Telefon ile farklı fiat söylenmesi gidip kayıt olduktan sonra farklı fiat olması bizi cok üzdü ve mahcup duruma düstük sürekli müsterisi dik tanıdıklara önerirdik ama bu durum bizi üzdü tavsiye etmiyorum asla gitmem
Konaklama tarihi: Ocak 2019
Mst1234dksk adlı kullanıcıdan Subartu Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Mst1234dksk
393ozgurk
Tekirdağ, Türkiye
20 Ağustos 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Arkadaşımın düğünü için gittiğim Elazığ'da sıcak samimi bir otel oda çok temiz kahvaltısı keyifliydi fiyatıda makul rahatlıkla tercih edebilirsiniz personelde güleryüzlü yardımsever günlük düzenli temizlik
Konaklama tarihi: Ağustos 2017
393ozgurk adlı kullanıcıdan Subartu Hotel hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler 393ozgurk
slck65
İstanbul, Türkiye
8 Haziran 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Fırat üniversite hastahanesi için Elazığ'a gittik 2 gün kaldık oteli odayı ve kahvaltı güzel ama akşam yemeği çok kötüydü çabucak pişimiş aşçı oda çok. Sorun olmadı biz et Oburlar için ama personele gelince hakkaten. Sıkıntı var az Gül'ün ya 1 hariç gerisi suratı asık
Konaklama tarihi: Haziran 2016
slck65 adlı kullanıcıdan Subartu Hotel hakkında bilgi alın
2 Teşekkürler slck65
Bu otelde kalışımız bir tesadüf, biz öğretmenevinde kalacak iken kaloriferleri yanmadığı için tavsiye ile bu oteli bulduk. Çok merkezi bir konumda, gece bile otelden çıkıp yürüyerek şehri dolaşabildik. Odalar, banyo çok temiz. İnanılmaz zengin ve kaliteli yiyeceklerle dolu bir kahvaltısı var, herşeyden tatmak istiyorsunuz.
Otel personeli çok güleryüzlü, kısaca bu otelden çok memnun kaldık.
Oda ipucu: Odamız arka tarafa bakıyordu, çok sessizdi.
Konaklama tarihi: Kasım 2014
Değer