ALİÇKR

Olmazsa Olmaz Değil

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 30 Tem 2021mobil cihaz aracılığıyla
Otelin konumu şehrin bir kaç km dışında. Elazığ’a tepeden bakıyor. Odada klima sıkıntılıydı, Odada ki yatak ve malzeme kalitesi bu tür bir otele göre zayıftı. Yemek yiyip alkol alabileceğiniz bir mekan mevcut bu seçenek nedeniyle kliması iyi çalışan bir oda da kalmayı tekrar tercih edebilirim.
Konaklama tarihi: Haziran 2021
Windyhill Hotel & Spa noktasına 3.0 km mesafede
Windyhill Hotel & Spa noktasına 4.5 km mesafede
Windyhill Hotel & Spa noktasına 2.9 km mesafede
Windyhill Hotel & Spa noktasına 6.8 km mesafede
Elazığ bölgesindeki diğer otellere bakın
3-8/26 yorum
15 Mart 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bir otelde sıcak su olmaması ne demek yaa!!!? Hayretler içerisinde kaldım. Baştan söyleselerdi hiç rezervasyon yaptırmazdım bile. Onun dışında birçok şey olumlu odalar güzel ama duş dahi alamadığım için bir daha gelmem sanırım

Konaklama tarihi: Şubat 2020
Teşekkürler biququlina
2 Şubat 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Şehrin diğer otelleri de göz önüne alındığı takdirde gayet iyi...
Son depremden etkilenmemiş gözüküyor. Konumu itibariyle sarsıntı endişesi olanalr rahatlıkla tercih edebilir.
Temizlik, kahvaltı iyi
Benim açımdan tek handikap Turkcell çekim gücünün otelde düşük olmasıydı

Konaklama tarihi: Şubat 2020
Teşekkürler 651serkank
2 Ocak 2020 tarihinde yorum yapıldı

Yılbaşı akşamı için oda tuttuk eğlencesi vardı o eğlenceye katılmadık odada lavabodan gelen kötü bir koku vardı şampuan Yoktu istedik vücut şampuanı geldi ikinci gelişim bu sefer hiç memnun kalmadım kahvaltı çok zayıftı bir daha kalmam diyeceğim yerler arasında artık ...

Konaklama tarihi: Aralık 2019
Teşekkürler ebrub2020
15 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı

Organizasyon ve personellerin ilgisi harikaydı.Yemekler,balayı suiti,ikramlarda dahil olmak üzere muhteşemdi.Otel genel anlamda temiz ve müthiş bir manzaraya sahip.Odalar gayet geniş,konforlu ve temiz

Konaklama tarihi: Ağustos 2019
Teşekkürler Yücel B
29 Nisan 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Gördüğüm oteller içerisinde fiziki şartlar ve ışıklandırma olarak en iyisi diyebilirim. Konum olarak ta güzel ve manzaralı bir mevkide fakat oltelin iyi çalıştırıldığını düşünmüyorum. Yine de tercih edilebilir.

Konaklama tarihi: Nisan 2019
1  Teşekkürler 100erola