Traveller

Tercih edilir.

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 25 Şub 2022
Iğdırda otelcilikte gerçekten sorun var fakat bu otel yine kalınabilir iyi bir otel. İş için yaptığım seyahatlerde burayı daha çok beğendim. Park yeri yok fakat bulmak çok zor değil. Çalışanlar sıcak kanlı insanlar. Kahvaltısı çeşitli ve iyi. Temizlik güzel. Oda kullanışlı banyo falan geniş. Havlu biraz sert ve eski ve yırtıktı fakat diğerlerini bilemiyorum belki denk gelmiştir. Yalıtım biraz daha iyi olabilirdi. Ama genel olarak bakıldığında çoğunlukla burayı seçeceğim belli. Fakat çok dikkatli olun yanlışlıkla öteki Dedemin e gitmeyin o kadar memnun kalmazsınız.
Konaklama tarihi: Şubat 2022
Property building
Otel Dedemin noktasına 37.1 km mesafede
Otel Dedemin noktasına 38.9 km mesafede
Otel Dedemin noktasına 39.0 km mesafede
Iğdır bölgesindeki diğer otellere bakın
2-7/12 yorum
28 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı

Hiç temiz değil resepsiyondakiler bir öyleler bir böyleler. İki küçük çocuğum uyuyor olmasa bu saatte karsa gidecektim o kadar berbat. Klimalarda çalışmıyor. Resepsiyonistler yalanlarını birbirlerinin üzerine atıp duruyor.

Konaklama tarihi: Temmuz 2021
Teşekkürler 564leventk
11 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İlgili personel temiz odalar kahvaltısı oldukça iyi sayılır Iğdır da çok otel yok fakat bu otel ihtiyaç karşılar kalınabilecek otel diğer otelleri görecek kadar vaktim olmadı Iğdır’a gidersem tereddütsüz kalınacak otel

Konaklama tarihi: Temmuz 2018
Teşekkürler est7575
6 Eylül 2017 tarihinde yorum yapıldı

İş seyahatim için ramazan ayında 3 gün konaklamıştım. Tipik bir aile oteli diyebilirim. Odalar ufak ama yeterli. Personel gayet eğitimli ve güler yüzlü. Sahur ve iftar yemekleri de lezzetliydi. Hatta ilk gün meşhur Iğdır Kayısı ikramı yapmışlardı :) Iğdır'a yolunuz düşerse ailecek kalınacabilecek bir otel.

Konaklama tarihi: Ekim 2016
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
1  Teşekkürler erhantasyon
18 Nisan 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Dedemin ve dedemin 2 olarak iki otel var ben toplamda 15 gece dedemin 2 otelinde degisik tarihlerde konakladim resepsiyondaki cocuklar arkadas gibi ilgililer guler yuzluler bir derdiniz oldumu hemen ellerinden geldigince cozmeye calisiolar. Otel tamamen aile oteli evli olmadiginiz kisilerle gitmeyin kapida kalirsiniz:)) kahvaltisi cok genis ve kaliteli urunler kahvaltida ne isterseniz var otelin ortalama fiyati 60 70 tl civari kahvalti dahil tek dezavantaji var 2 3 odasi havalandirmaya bakiyor pencereler o yuzden 7 24 karanlik karanlik sevenler ocin tercih edilebilinir:)) odada ayakkabi parlatici kulak cubugu vb. Urunler ve ucretsiz su var. Cok fazla konakladigim bir otel olmasina ragmen hic gurultu sorunu yasamadim karanlik oda istemeyin size tavsiyem:))) igdirda kalinacak en guzel aile oteli

Konaklama tarihi: Mart 2017
5  Teşekkürler Süleyman Y
14 Ekim 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

küçük ölçekte bir otel. odalar biraz küçük ama iyi. havlular kirliydi. personel iyi. kahvaltı güzel. merkezi konumda. güvenle kalınabilir. kaldığım oda, kapalı ortama bakıyor. sabah olduğunu anlayamadım.

Konaklama tarihi: Ekim 2016
1  Teşekkürler kozmen52