Traveller

İdare eder

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 24 Şub 2022
İş için iki gece kaldım. Eski bir otel. Yalıtım çok iyi değil. Temizlik standart. Kapılarda karta geçilse iyi olur. Kahvaltı çok iyi. Park yerine giriş biraz tantanalı. Çalışanlar iyi. Ama her hafta tercih etmezdim. İnternet neredeyse yok gibi.
Konaklama tarihi: Şubat 2022
    Gold Yıldırım Otel noktasına 39.2 km mesafede
    Gold Yıldırım Otel noktasına 39.3 km mesafede
    Bed
    Gold Yıldırım Otel noktasına 39.3 km mesafede
    Iğdır bölgesindeki diğer otellere bakın
    1-6/9 yorum
    6 Ekim 2019 tarihinde yorum yapıldı

Iğdır'a eğitim için gittiğimde, kurum bu otelden yer ayırmış. Ekip güler yüzlü ve yardımsever. Hele kaldıkları yeri görünce çalışanlara daha çok saygı duydum.

Odalar temel ihtiyaçları karşılıyor. Bakımsız ve eskiydi. Dolayısıyla yılların kiri ve kokusu temizlenememişti. Odam caddeye bakmasına rağmen, cam açık yatmak zorunda kaldım.

Kahvaltı da normaldi. Tek sevindiğim iki çeşit meyvenin olmasıydı.

Küçük yerlerde maalesef seçenek çok kısıtlı. Iğdır'a daha iyi bir otel gerekli.

Oda ipucu: Camiye bakan odaları öneririm.
    Konaklama tarihi: Ekim 2019
    2  Teşekkürler MelekBarElmas
    2 Mayıs 2019 tarihinde yorum yapıldı

Otele girişte zannediyorsun ki temiz bir yere geldik. Aman tanrım sabahları yemek kokulu odalar klimaların sesi odaların içinde kahvaltı göz boyamaca odalar küçücük. İranlıların onların hafta sonları perşembe cuma günleri gelip ortalığı dağıttıkları koridorda rezalet çıkardıkları bir yer. Şikayet edince aldığın cevap evet doğru onlar İRANLI. Aileye göre hiç uygun değil 3 yıldız fazla ama dersen 100 liraya ne bekliyorsun doğru buralara bir şey yazdırmasa IĞDIR ın adını kirletmese yeterdi...

Oda ipucu: Odaları görmeden kalmayın ..
    Konaklama tarihi: Nisan 2019
    2  Teşekkürler 34AHMETN
    31 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Eşyalar eski ama odalar temiz. Kahvaltı pek zengin değil. Biten kahvaltılıkları yenilemiyorlar. Şehir merkezinde, iş seyahatleri için uygun. Sadece 1-2 gece kalacaksanız tercih edilebilir. Zaten pek fazla da alternatif yok.

Konaklama tarihi: Temmuz 2018
    Teşekkürler Kanatlibavul
    20 Haziran 2018 tarihinde yorum yapıldı

Yaklaşık iki yıldır iş dolayısıyla Iğdır'a gidip geliyorum. İlk gelişlerimde başka oteller denedim ancak, Otel Gold Yıldırım'da kalmaya başladıktan sonra personelinin güler yüzü, her daim nasıl yardımcı olabilirim tutumu ve otelin sunduğu hizmetin temizliği ve kalitesi size kendinizi evinizde hissettirecektir.
    Iğdır'a yolu düşen herkese gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğim iyi bir aile otelidir.

Konaklama tarihi: Temmuz 2017
    Teşekkürler Sedat H
    15 Şubat 2017 tarihinde yorum yapıldı

açıkçası resepsiyon kadar iyi değil otelin diğer kısımları. resepsiyon biraz aldatmaca. çalışanlar çok sempatik. kahvaltı oldukça iyi. Iğdır gerçekten çok farklı bir şehir. ben oldukça güzel geçirdim zamanımı. odam da bir sıkıntı yaşamadım. sıcak su her zaman vardı. yatak rahattı. ocak ayında gittim, dışarısı çok soğuk odam gayet sıcaktı. tek kişi oda fiyatı 90-100 TL aralığındaydı.

Konaklama tarihi: Ocak 2017
    1  Teşekkürler alimurat42