Zeynep B

Mükemmel bir tatil

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 21 Tem 2021
Şans eseri görüp çok büyük beklentiyle gitmediğimiz bir yer olmasına rağmen, tatilin her gününden ayrı zevk aldık. Bir aile işletmesi, herşey doğal, çoğu bahçelerinden, yemekler lezzetli ve kaliteli . Deniz taşlı ama küçük çocukla gitmemize rağmen çok sorun yaşamadık(deniz ayakkabısı mutlaka alın), sabah ve akşam deniz durgun, öğlenleri hafif dalgalı oluyor. Su sıcaklığı tam kıvamında ne soğuk ne sıcak. Tekneler biraz rahatsız edici (hem demir atıp manzara kapatmaları hem de dalga yapmaları). Odalardan denize gitmek oldukça kolay, küçük bir Plajı var, dışarıdan misafir almadığı sürece yeterli. Zeytin ağaçlarının arasında birbirinden ayrık düzenlenmiş bungalov evlerde kalıyorsunuz. Odaları çok büyük değil, yatağı rahat, banyosu tuvaleti yeni ve temizdi. Sahiplerinin sıcaklığı ve samimiyeti ile evinizde tatil yapıyormuş hissi uyanıyor. Bir daha gideceğimiz yerler arasına girdi.
Konaklama tarihi: Temmuz 2021
Sakin Vadi Winehouse noktasına 54.3 km mesafede
Sakin Vadi Winehouse noktasına 36.9 km mesafede
Sakin Vadi Winehouse noktasına 37.4 km mesafede
Sakin Vadi Winehouse noktasına 37.0 km mesafede
Orhaniye bölgesindeki diğer otellere bakın
5-10/37 yorum
16 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı

10-16 temmuz arası burada konakladık iki küçük kızımla beraber çok keyif aldık çok güzel samimi ve huzurlu bir işletme! işletmecisi aile sevgili Aziz bey ve Emine hanım, burası inşa edildiği günden beri çalışan Hasan bey ve güler yüzlü Yeşim hanım misafirlerin huzuru ve memnuniyeti için hertürlü özveri ve özenle, tüm imkanlarını seferber etmeye hazırlar! Biz çift kişilik geniş yatak ve tek kişilik yatak ayrıca içinde birde üçlü kanepe olan bir oda da konakladık oda! diyorum çünkü tertemiz geniş ve ferah ayrıca 2 yetişkin iki çocuk için bir bungalow a göre çok çok üstündeydi! klimalar çalışıyor ve havadardı klimaya bile gerek duymadığımız zamanlar oldu! ayrıca banyoları çok temiz ve geniş kullanışlı çocuklarla hiç zorlanmadık bu sayede! yemeklerine gelince Aziz beyin! yılların restaurant tecrübesi ile servis sunum ve lezzet konusunda bölgedeki en başarılı mutfağa sahip üstelik hasan beyin mezeleri, Emine hanımın pilavları hatta çocuklar için rica üzerine hazırladığı o lezzetli çorbalar hepsi için müteşekkirim gerçekten ev ortamında misafir ediliyorduk! orada tanıştığım güzel aileler kızlarımın yeni dostları herşey bize çok keyif verdi. plajı biraz küçük olsada kalabalık ve yoğunluktan kaçıp gelenler için ideal üstelik suyu temiz henüz buralarda köyken ziyaret edip kafa dinlemenizi tavsiye ederim ama şunu söyleyeyim burası bir bungalowdan bekledğimden çok çok çok üstünde!!!! bu başarıda emeği olan herkese sevgiker ve selamlar seneye görüşmek üzere :)

Konaklama tarihi: Temmuz 2021
Teşekkürler 770eylemg
22 Mayıs 2021 tarihinde yorum yapıldı

Oğlumla beraber 20 gün boyunca unutulmaz güzel,sakin,doğayla iç içe bir tatil geçirmemizi sağladıkları için Aziz Bey,Hasan Bey ve Emine Hanıma çok teşekkür ederim.
Kahvaltısı,organik reçelleri,akşam yemekleri,temizliği,hijyeni,odaların rahatlığı,denizi her şey o kadar güzeldi ki 20 gün kalmamıza rağmen tadı damağımızda kaldı.
Yaz bitmeden tekrar görüşmek üzere.

Konaklama tarihi: Mayıs 2021
1  Teşekkürler Nurgul_1002
26 Mart 2021 tarihinde yorum yapıldı

Eşimle geçen sene farklı bir tatil ararken Sakin Vadi ile karşılaştık; Bungalow tatili mutlaka denenmesi gereken bir tatilmiş bunu anladık. Yemekler, ilgi ve alaka çok güzeldi çok memnun ayrıldık. Bu sene tekrardan gelmek için sabırsızlanıyoruz :)

Konaklama tarihi: Ağustos 2020
Teşekkürler sayin35
16 Eylül 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Öncelikle Covid dönemi için gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz; çok temizdi. Biz üç gün kaldık, ara temizlik olmadi ama talep edilebilir. Sakin, araba girisi olmayan bir yerde o yüzden çocuklu kişiler için de çok keyifli olacaktır. Sağında solunda daha büyük işletmeler var ama biz burasının sıcaklığını sevdik ancak iki kişi çalışıyor ve kalabalık olduğunda hizmette sıkıntı yaşanıyor. Personel sayısı artmalı... Akşam yemekleri çok keyifli, kumsalda denizin yanında... Mutfak da çok lezzetliydi; biz sadece balık yedik. Etrafta yemek içmek için pek alternatif yok; o yüzden biraz oraya mahkum kalıyorsunuz. Keşke konaklayanlarin kullanabileceği bir mutfak olsaydı diye düşündük ama üç dört gün konaklama için gayet keyifli... Bir de pandemi hediyesi koya kaplumbağlar gelmiş; deniz gözlugunuzu kapıp gidin :).

Konaklama tarihi: Eylül 2020
Teşekkürler BTZLIFE
4 Eylül 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Muazzam bir doğal güzelliğin içinde kalabalıktan, gürültüden uzak gayet tatminkar bir tatil gerçekleştirdik.
Balayı için tercih etmiştik ancak müdavimi olmaya kararı verdik. Güne harika bir kahvaltıyla başlayıp sonrasında plajını degerlendirebilirsiniz. Denizi harika...
Akşamları ambians birden değişiyor, ayni plaj kordon boyuna dönüşüyor. Konaklamadan da ayrıca memnun olduk. Bungalovlar cok rahat ve temizdi. Temizlik konusunda da cok özenliler... Hasan Bey'e ve hanimefendiye cok teşekkür ediyoruz

Konaklama tarihi: Eylül 2020
Teşekkürler 476nadirb