mart 2015 bu tesis bile denemeyecek döküntünün internetteki görüntülerine kanıp gecelik erken rezervasyon yaptırdık.. Telefonda konuştuğumuz tesis sahibi Hakkı da gayet bilinçli bir insan olduğuna inandırdı .. Haziran ayı gelip orhaniyeye gittiğimizde ilk hayal kırıklığını tesis bozuntusunun yerinii bulamamak oldu tek bir tabela yoktu ..Ama daha beteri otel denilen berbat iğrenç binayı görünce yaşandı .Tam bir yumruk yemiş gibi olduk.. Rezervasyon yaptırdığımız odaya giriş yapmak istediğimizde otelde yangın olduğunu söyleyip , o odanın zarar gördüğünü söyledi ..bizi pislikten girilmeyen her parçası eimizde kalan odaya giriş yapmak zorunda kaldık .. yangın dediğide .otelin pisliğine döküntülüğüne uydurulmuş bir bahaneydi .. sanırım 2 palmiye ağacı kendileri tarafından yakılmıştı ..yemeklere gelince iğrençlerdi .ekşimemiş yemek bulmanız o kadar zordu ki kendi odamızı kendi şartlarımızla temizledikten sonra yatma cesaretni gössterdik .. ama olağanüstü çaba göstererek ,tam bir polyanna gibi davranarak 3 gece dayandık .. ama enson odamızın tavanından sular akmaya başlayınca (su deposu patlamış ,elektrik tesisatları olumsuz sinyal vermeye başlayınca .)resmen kaçtık .biz hakkıya bunu söyleyince iğrenç bir suratla tamam dedi . her gün atlatarak bizi dolandırdı hala paramızı almadık .telefonlara çıkmıyor .. facebook sayfasındada engellemiş .. Lütfen bizden sonra internetteki resimlere kanmayın çünkü hala insanları kandırıyor ..