4 gün kaldığımız Kaptanköy motelden çok memnun kalarak ayrıldık. Çalışanlar çok misafirperver ve güleryüzlüler. Odalar sade, yalın. Lüks otel odası aramayanlar için ideal. Oda temizliği istediğinizde talepte bulunmanız gerekiyor. Tesis yanyana bitişik odalardan oluşuyor ve harika bir bahçesi mevcut. Bahçenin içi meyve ağaçları ile dolu. Motelin kendine ait bir plajı var. Plajın olduğu koy sakin ve dalgasız. Şemsiye ve sezlonglari ücretsiz kullanıyorsunuz. Denizi taşlık ancak sığ ve sıcak. Deniz ayakkabısı ile girmek daha rahat oluyor. Oda_kahvaltı konseptiyle çalışıyor. Kahvaltısı bol, lezzetli, güzel ve yeterli geliyor. Pandemi nedeniyle serpme kahvaltı geliyor. Biz akşam yemeklerini de orada yedik. Ancak yemek fiyatları ortalamanın üzerinde. Marmaris genel olarak zaten pahalı bir yer olduğundan burada da parayı manzaraya veriyorsunuz. Akşam yemekleri sahilde kurulan masalarda servis ediliyor. Yemek çeşidi oldukça fazla. Kirmizi et, balık ve tavuk çeşitlerinden tutun da tost, hamburger, makarna vb çeşitlerine kadar pek çok seçenek mevcut. Restoranı hep açık, ne zaman isterseniz sipariş verebiliyorsunuz, isterseniz siz plajda otururken sezlongunuzun yanına getiriyorlar. Odalar plaja çok yakın. Eğer çok fazla lüks aramayan, doğa ve ağaçlarla içiçe, sıcak ve misafirperver bir ortamda tatil yapmayı seven biri iseniz burası tam size göre 🤗