Emir İzzet
Ankara, Türkiye

Huzur dolu bir tatil

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 25 Ağu 2021mobil cihaz aracılığıyla
Kaptanköy ile hikayemiz yaklaşık 30 yıl önceye dayanır,7 yaşındaki oğlumun yaşındayken de Kaptanköy tatili yapardık:)

Öncelikle denizi çok temizdir,doğası harikadır.Sualtı çeşitliliği çok güzeldir,hatta bu yıl ilk defa Caretta kaplumbağalar ile beraber yüzdük.

Balık tutma merakınızı , bu mekanda 1 kg kadar kefaller tutarak giderebilirsiniz.Hatta oğlumla 4-5 kg balık tutup beraber tesiste yedik.Sağılsun temizlediler kızarttılar…

Sahil kum değil çakıl o yüzden deniz ayakkabıları ile rahat edersiniz.Deniz suyu sıcaklığı muhteşem ne soğuk ne sıcak..Küçük çocuklarınız içinse suyun derinliği çok ideal,hiçbir zaman acaba nerde ne yapıyor telaşınız olmaz.

Tesisi Erkun Bey ve ailesi yönetiyor.Bizler artık 30 yıldır aile gibi olduk.Ailecek çok güler yüzlü ve ilgili kişilerdir.

Tesisin oda kahvaltı fiyatı ise bence makul,öğlen ve akşam yemekleri ise ekstra oluyor.Fiyatlar ekstralar içinde pahalı değil.

Tesisteki odalar çok büyük değil ama sadece akşamları uyumak için kullandığınız için sorun değil.Belki küçük bebek ile rahat edemeyebilirsiniz.

Kaptanköy eğer kafa dinlemek istiyorsanız,küçük çocuğunuz varsa ve özellikle bu dönemde pandemiden kaçıyorsanız en ideal yerlerdendir…
Konaklama tarihi: Temmuz 2021
Oda İpucu: Denizi çok güzel,doğa harika…
Kaptankoy Motel noktasına 0.3 km mesafede
Kaptankoy Motel noktasına 2.2 km mesafede
Kaptankoy Motel noktasına 54.0 km mesafede
Genel görünüm
Kaptankoy Motel noktasına 54.1 km mesafede
Orhaniye bölgesindeki diğer otellere bakın
2-7/21 yorum
26 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

4 gün kaldığımız Kaptanköy motelden çok memnun kalarak ayrıldık. Çalışanlar çok misafirperver ve güleryüzlüler. Odalar sade, yalın. Lüks otel odası aramayanlar için ideal. Oda temizliği istediğinizde talepte bulunmanız gerekiyor. Tesis yanyana bitişik odalardan oluşuyor ve harika bir bahçesi mevcut. Bahçenin içi meyve ağaçları ile dolu. Motelin kendine ait bir plajı var. Plajın olduğu koy sakin ve dalgasız. Şemsiye ve sezlonglari ücretsiz kullanıyorsunuz. Denizi taşlık ancak sığ ve sıcak. Deniz ayakkabısı ile girmek daha rahat oluyor. Oda_kahvaltı konseptiyle çalışıyor. Kahvaltısı bol, lezzetli, güzel ve yeterli geliyor. Pandemi nedeniyle serpme kahvaltı geliyor. Biz akşam yemeklerini de orada yedik. Ancak yemek fiyatları ortalamanın üzerinde. Marmaris genel olarak zaten pahalı bir yer olduğundan burada da parayı manzaraya veriyorsunuz. Akşam yemekleri sahilde kurulan masalarda servis ediliyor. Yemek çeşidi oldukça fazla. Kirmizi et, balık ve tavuk çeşitlerinden tutun da tost, hamburger, makarna vb çeşitlerine kadar pek çok seçenek mevcut. Restoranı hep açık, ne zaman isterseniz sipariş verebiliyorsunuz, isterseniz siz plajda otururken sezlongunuzun yanına getiriyorlar. Odalar plaja çok yakın. Eğer çok fazla lüks aramayan, doğa ve ağaçlarla içiçe, sıcak ve misafirperver bir ortamda tatil yapmayı seven biri iseniz burası tam size göre 🤗

Konaklama tarihi: Ağustos 2020
Teşekkürler 79sevin_k
22 Haziran 2020 tarihinde yorum yapıldı

Malum pandemi döneminde nasıl izole bir yer bulabiliriz telaşında iken arkadaşlarımız ın referansı ile tanıştık Kaptanköy Butik Hotel ile. Doğa ile iç içe, denizinin muhteşem olduğu, yemeklerinin ve kahvaltılarının lezzette nirvana olduğu bir hotel.
Başta Erkun Bey, Ramazan Bey ve tüm Kaptanköy Hotel ekibine çok teşekkür ediyoruz.
Umarım yeniden görüşürüz Kaptanköy =)

Konaklama tarihi: Haziran 2020
Teşekkürler Zuhal91
2 Eylül 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kahvaltısı güzel ,samimi ve içten işletmeci lezzetli yiyecekler, fiyatlar ortalamanın biraz üzerinde,denize sıfır olduğu için yine de tercih edebilirsiniz, kahvaltının ekstraları olmadan ücreti kişi başı 40 TL

Konaklama tarihi: Eylül 2019
2  Teşekkürler 622fadimea
30 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı

İki kez yemeğe gittik ve çok memnun kaldık. Odalarını görmedik ama yine de keşke kaldığımız yakındaki otel yerine burada kalsaymışız diye düşündük. Yemekler lezzetli, servis iyi (ki buna az rastlıyoruz ve çok önem veriyoruz) ve fiyatlar da makul.

Konaklama tarihi: Ağustos 2019
Teşekkürler Ç Ş
16 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Denize sıfır. Kendi şezlongları var ücretsiz. Deniz çok temiz ve sakin. Hiç dalga yok. 20 metre kadar ilerleyince boyu geçiyor. Denizin giriş yeri 4-5 metre kadar taşlık. Deniz ayakkabısı almanızı öneririm. Odaların hepsinde tv ve klima var ama buzdolabı yok. Odalar kısmen küçük ama yeterli. Sabah ve akşam yemekleri doyurucu ve lezzetli. Akşam tek çeşit çorba ve tek çeşit ana yemek, yanında 9-10 çeşit meze mevcut. 2 gece kaldık bir akşam köfte diğerinde balık çıktı. İkisi de güzeldi. Aç kalmazsınız. Sabah kahvaltısı da yeterli. Yemeği dert etmezsiniz. Ekstralar: Küçük çay 3 tl. Ona göre fiyatlayın. Oda+kahvaltı+akşam yemeği 4 kişilik bir aile günlük 750 tl idi.

Konaklama tarihi: Ağustos 2019
Teşekkürler sosman1717