Sevinç K
Ankara İli, Türkiye

Çok huzurlu ve yeşil...

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 26 Ağu 2020mobil cihaz aracılığıyla
4 gün kaldığımız Kaptanköy motelden çok memnun kalarak ayrıldık. Çalışanlar çok misafirperver ve güleryüzlüler. Odalar sade, yalın. Lüks otel odası aramayanlar için ideal. Oda temizliği istediğinizde talepte bulunmanız gerekiyor. Tesis yanyana bitişik odalardan oluşuyor ve harika bir bahçesi mevcut. Bahçenin içi meyve ağaçları ile dolu. Motelin kendine ait bir plajı var. Plajın olduğu koy sakin ve dalgasız. Şemsiye ve sezlonglari ücretsiz kullanıyorsunuz. Denizi taşlık ancak sığ ve sıcak. Deniz ayakkabısı ile girmek daha rahat oluyor. Oda_kahvaltı konseptiyle çalışıyor. Kahvaltısı bol, lezzetli, güzel ve yeterli geliyor. Pandemi nedeniyle serpme kahvaltı geliyor. Biz akşam yemeklerini de orada yedik. Ancak yemek fiyatları ortalamanın üzerinde. Marmaris genel olarak zaten pahalı bir yer olduğundan burada da parayı manzaraya veriyorsunuz. Akşam yemekleri sahilde kurulan masalarda servis ediliyor. Yemek çeşidi oldukça fazla. Kirmizi et, balık ve tavuk çeşitlerinden tutun da tost, hamburger, makarna vb çeşitlerine kadar pek çok seçenek mevcut. Restoranı hep açık, ne zaman isterseniz sipariş verebiliyorsunuz, isterseniz siz plajda otururken sezlongunuzun yanına getiriyorlar. Odalar plaja çok yakın. Eğer çok fazla lüks aramayan, doğa ve ağaçlarla içiçe, sıcak ve misafirperver bir ortamda tatil yapmayı seven biri iseniz burası tam size göre 🤗
Konaklama tarihi: Ağustos 2020
Kaptankoy Motel noktasına 0.6 km mesafede
    Kaptankoy Motel noktasına 0.2 km mesafede
    İlkim otel
    Kaptankoy Motel noktasına 54.1 km mesafede
    Orhaniye bölgesindeki diğer otellere bakın
    3-8/21 yorum
    22 Haziran 2020 tarihinde yorum yapıldı

Malum pandemi döneminde nasıl izole bir yer bulabiliriz telaşında iken arkadaşlarımız ın referansı ile tanıştık Kaptanköy Butik Hotel ile. Doğa ile iç içe, denizinin muhteşem olduğu, yemeklerinin ve kahvaltılarının lezzette nirvana olduğu bir hotel.
    Başta Erkun Bey, Ramazan Bey ve tüm Kaptanköy Hotel ekibine çok teşekkür ediyoruz.
    Umarım yeniden görüşürüz Kaptanköy =)

Konaklama tarihi: Haziran 2020
    Teşekkürler Zuhal91
    2 Eylül 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kahvaltısı güzel ,samimi ve içten işletmeci lezzetli yiyecekler, fiyatlar ortalamanın biraz üzerinde,denize sıfır olduğu için yine de tercih edebilirsiniz, kahvaltının ekstraları olmadan ücreti kişi başı 40 TL

Konaklama tarihi: Eylül 2019
    2  Teşekkürler 622fadimea
    30 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı

İki kez yemeğe gittik ve çok memnun kaldık. Odalarını görmedik ama yine de keşke kaldığımız yakındaki otel yerine burada kalsaymışız diye düşündük. Yemekler lezzetli, servis iyi (ki buna az rastlıyoruz ve çok önem veriyoruz) ve fiyatlar da makul.

Konaklama tarihi: Ağustos 2019
    Teşekkürler Ç Ş
    16 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Denize sıfır. Kendi şezlongları var ücretsiz. Deniz çok temiz ve sakin. Hiç dalga yok. 20 metre kadar ilerleyince boyu geçiyor. Denizin giriş yeri 4-5 metre kadar taşlık. Deniz ayakkabısı almanızı öneririm. Odaların hepsinde tv ve klima var ama buzdolabı yok. Odalar kısmen küçük ama yeterli. Sabah ve akşam yemekleri doyurucu ve lezzetli. Akşam tek çeşit çorba ve tek çeşit ana yemek, yanında 9-10 çeşit meze mevcut. 2 gece kaldık bir akşam köfte diğerinde balık çıktı. İkisi de güzeldi. Aç kalmazsınız. Sabah kahvaltısı da yeterli. Yemeği dert etmezsiniz. Ekstralar: Küçük çay 3 tl. Ona göre fiyatlayın. Oda+kahvaltı+akşam yemeği 4 kişilik bir aile günlük 750 tl idi.

Konaklama tarihi: Ağustos 2019
    Teşekkürler sosman1717
    27 Ekim 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kurban Bayramında Konaklama Yaptık..Tam Kafa Dinlenecek ve Huzur Bulunacak Bir Yer Özellikle Gece Neredeyse Çıt Yoktu..Ama 1-2 Gece Max. Sonrası Sıkıcı Olabilir..Sahibi Erkun Bey Herşey ile Ailecek İlgileniyorlar..Odalar Temiz Düzenli..Biz Yarım Pansiyon Konakladık,Yeterli Sayılır..Çeşit Fazla Yoktu Ama Sıkıntı Olmadı..Allerjiniz Varsa İlaçlarınızı Unutmayın Çünkü Doğa İle Mavi-Yeşil İçiçe..Deniz Ayakkabısı Kullandık Girişi Biraz Taşlıydı..Genel İtibariyle Fiyat Fayda Yönünden Başarılı Ve Tavsiye Ederiz..

Konaklama tarihi: Temmuz 2018
    Teşekkürler MKA-1912