35.5 KSK
İzmir, Türkiye

Fiyat Fayda Başarılı

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 27 Eki 2018mobil cihaz aracılığıyla
Kurban Bayramında Konaklama Yaptık..Tam Kafa Dinlenecek ve Huzur Bulunacak Bir Yer Özellikle Gece Neredeyse Çıt Yoktu..Ama 1-2 Gece Max. Sonrası Sıkıcı Olabilir..Sahibi Erkun Bey Herşey ile Ailecek İlgileniyorlar..Odalar Temiz Düzenli..Biz Yarım Pansiyon Konakladık,Yeterli Sayılır..Çeşit Fazla Yoktu Ama Sıkıntı Olmadı..Allerjiniz Varsa İlaçlarınızı Unutmayın Çünkü Doğa İle Mavi-Yeşil İçiçe..Deniz Ayakkabısı Kullandık Girişi Biraz Taşlıydı..Genel İtibariyle Fiyat Fayda Yönünden Başarılı Ve Tavsiye Ederiz..
Kaptankoy Motel noktasına 0.1 km mesafede
Kaptankoy Motel noktasına 54.1 km mesafede
Kaptankoy Motel noktasına 54.0 km mesafede
Genel görünüm
Kaptankoy Motel noktasına 54.1 km mesafede
Orhaniye bölgesindeki diğer otellere bakın
8-13/21 yorum
18 Eylül 2018 tarihinde yorum yapıldı

Hem dinlendirici hem de keyifli bir 10 günün sonunda kalbimiz Orhaniye'de kalmış olarak geri döndük. Öncelikle tatilimizin en iyi şekilde geçmesi için çabalayan Erkun Bey, ailesi ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.

Kaptanköy Motel; açık ara farkla koydaki en yeşil otel diyebilirim. Tüm bahçe incir, dut, yeşil limon, nar ağaçlarıyla bezeli. Özellikle odamızın önündeki asırlık dut ağacına aşık olduk. Çocukların Oynayabileceği geniş bir alan ve kum havuzu mevcut. 2 yaşındaki oğlumuzu başka bir yerde kolay kolay zaptedemezdik :)

Buraya gelirken Kaptanköy'ün tam anlamıyla bir motel olduğunu bilerek gelmenizi öneririm. 5 yıldızlı oteldeki kadar geniş imkanlar ve lüks bulamayacaksınız. Odalar pek büyük değil ama temiz ve banyolar tamamen yenilenmiş. Amacınız denize girmek, güzel bir aile tatili geçirmek ve yeşiller içerisinde kafa dinlemekse o zaman burası biçilmiş kaftan. Ayrıca her ne sıkıntınız varsa Erkun bey ve ekibi düzeltmek ve sizi memnun etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Sağolsunlar bizim bitmek tükenmek bilmeyen her isteğimize koştular.

Yemekler doyurucu. Çok fazla çeşit yok ama her akşam lezzetli bir sıcak ve 7- 8 çeşit meze bulunuyor. Mutlaka çorba bulabiliyorsunuz. 3-4 günde bir balık ızgara yapılıyor. En güzel kısmı; ızgara hemen bahçede yapıldığı için gözünüzün önünde oluyor, bekletilmemiş oluyor, ne yediğinizi biliyorsunuz ve soğumadan yiyebiliyorsunuz. Tabii otelde yoğunluk olduğunda ızgara sırası bekleyebilirsiniz biraz :)

Koydaki diğer oteller gibi Kaptanköy de aynı zamanda restoran olarak servis yapabiliyor. Mutfağı hep açık. Servis gayet hızlı ve yemekler lezzetli. Fiyatlar için ortalamanın biraz üzeri diyebilirim. Fakat bölgedeki diğer otel ve restoranlara kıyasla daha uygun. Buradaki sorun, arabanız yoksa sadece markete kadar yürüyebilirsiniz. Kapalı bir koy olduğu için çok fazla seçeneğiniz bulunmuyor.

Etrafta gezmek için de pek bir yer yok. Kız kumu çok yakın yürüyerek 5-10 dk'da varılabiliyor. Arabayla gelinirse çevre koylara gitmek daha eğlenceli olabilir. Bizim pek ihtiyacımız olmadı zaten vaktimizi denizde geçirmek istiyorduk.

Denizi taşlık bu sebeple lastik ayakkabıya ihtiyaç duyuluyor mutlaka ama çok berrak. Deniz gözlüğünüz varsa kıyıda birçok küçük balık görmek mümkün hatta. Orhaniye'de her zaman hoş bir meltem bulunuyor. Eylül'e özel mi yoksa hep mi vardır bilemiyorum. Ama bu sayede hiç terlemeden bir tatil geçirdik. Restoran da ağaçlar altında olduğu için öğlen kaçacak delik aramıyorsunuz. Her zaman oturup keyifle içeceğinizi veya çayınızı içebileceğiniz gölge serin bir masa veya bahçede keyifli hamaklar bulabiliyorsunuz.

Özetle; çok lüks beklemiyorsanız, yeşil ve denizi bir arada yaşamak istiyorsanız, sakinlik arıyorsanız veya çocuklarınız varsa (ilginç bir şekilde hem çocuklu aileler hem de sakinlik arayanlar aynı mekanda çok mutlu olabiliyor) burası size göre.

Konaklama tarihi: Eylül 2018
1  Teşekkürler felidea
14 Eylül 2018 tarihinde yorum yapıldı

Motel sakin bir motel.sessiz bir ortam. zaten kız kumu geneli bu şekilde huzurlu. Tatilinizi kız kumunda yapacaksanız otel dışında çok fazla bir yer yok gibi geldi bana. Kız kumunu tercih edecekseniz, otelde konaklayıp kafa dinleyeceksiniz dinlenip denize girecekseniz.Bu yüzden yarım pansiyon ideal. Biz öğle yemeklerini de otelde yedik o yüzden normalden biraz pahalıya geldi.
Odalar güzel sayılır. banyo biraz küçük ama yeni idi.
Yemekler güzeldi.Sabah kahvaltıda sıcak olarak haşlanmış yumurta dışında bişey yoktu. Ekmek kızartma makinesi de odalarda elektrik olduğu halde elektrik olmadığı için çalışmadı garip. Akşam yemeğinde de ana yemek olarak sadece balık vardı.Ama gerçekten lezzetli idi.
Bahçesi büyük sayılır çocuklu aileler için ideal.
Deniz sabah güzel temiz fakat öğleden sonra sahil kısmı çamurlanıyor biraz kirleniyor. Fakat ne sabah ne öğlen dalga yok. küçük oğlumuz burada ilk defa denize girdi o yüzden burayı hep hatırlayacağız.
Sonuç olarak kız kumundaki iyi yerlerden biri burası. Zaten sıra sıra mekanlar,diğer yerlerde de konaklayarak tam bir not verilebilir ama kaldığımız süre içerisinde biz memnun kaldık...

Konaklama tarihi: Ağustos 2018
1  Teşekkürler tarantulaes
18 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

4 güzel gün... gerçekten dinlenebileceğiniz, sakin ve huzurlu... kibar ve güleryüzlü işletmeciler... odalar temiz yalnız buzdolabı eksiklik. Bu güzel yerin hatırına göz ardı edilebilir... yemekler sade ve lezzetli. Tavsiye ederim.

1  Teşekkürler radika35
17 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Sessiz,sakin bir otel.Denize sıfır .Deniz taşlı ama bu genel bir problem yaratmıyor.Deniz yüzdükçe derinleşiyor.Ama 30-40 metre sonra derinleşiyor. Otele gelişte aracınızı otelin yakınlarında bir otoparka park ediyorsunuz.Otoparktan sizi bir golf arabasıyla alıyorlar.Yarım pansiyon şeklinde çalışılıyor.Otel alanı temiz.Odalarda televizyon yok.Oda ve banyo biraz dar.Yemeklerde çok fazla çeşit yok ama olanlar da lezzetli.

5  Teşekkürler gezgin_boi
5 Eylül 2017 tarihinde yorum yapıldı

Kaptanköy'de ilk kez konaklama yaptık ancak son olmayacağı kesin. Bir aile işletmesi olmasının sıcaklığı ve samimiyeti ile birlikte koca koca işletmelere taş çıkartan profesyonelliği bizi çok memnun bıraktı. Erkun Bey'in hem kendisi hem ekibi deneyimiyle ve misafirperverliği ile çok güzel bir tatil geçirmemizi sağladı, hepsine binlerce teşekkür! Mekandan bahsedecek olursak Orhaniye Kızkumu mevkiinin sahil şeridinde bulunan fiyat kalite performansı en yüksek yerlerden biri. Denizden arkaya doğru uzanan geniş ve yeşillikler içinde bahçede sağlı sollu uzanan, herbirinin önünde minik birer bahçesi bulunan odalardan oluşuyor. Biz rezervasyon yaparken oda kahvaltı fiyat almıştık ancak akşam yemekleri o kadar iyiydi ki yarım pansiyona çevirdik. Sabah kahvaltısı da son derece yeterli. Odalar tertemiz, klimalı, sahilde şezlong ve şemsiye bulunuyor. Akşam yemeğinde hafif bir müzik ile birlikte okaliptüs ağaçlarının altında masanızda oturup huzurla yemeğinizi yiyebilirsiniz. Hamak ve salıncaklarda kitap okumak ayrıca keyifli.

Konaklama tarihi: Ağustos 2017
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti