Marmariste eşsiz bir lokasyon Orhaniye Kız kumunda bulunan Azra’s Bungalow konaklama merkezinde eşsiz , rüya gibi bir hafta geçirdik. Temmuz ayında gidişimizde bizi kırmayıp en güzel bungalow evinde konaklamamıza yardımcı olan öncelikle Fazıl beye çok teşekkür ediyorum, çok profosyonel, misafirlerle çok ilgili ve bizlerle bilgilendirici sohbetler yapan, işinin ehli bir dost kazandık. Umarım her seferinde uğrak yerimiz olur ve yine yardımcı olurlar. Bende aynı sektörde olduğum için az çok servis kalitesi ile ilgili söylemeden geçemedim. Ayrıca restorant bölümünde bulunan Serkan bey gördüğüm en ilgili ve kibar, işini muazzam yapan biri. Keza onunla birlikte çalışan Harun ve İmre bey de harikalar. Serkan bey bir hafta konaklamamız boyunca restorant servisinde çok ilgilendi, bizlere iyiki buradayız dedirtti. Gittiğim birçok otelde bu kadar içten ve samimi bir yer görmedim yada çok nadir bir ikidir.
Ayrıca bungalow evleri gayet konforlu ve eşsiz balkon, teras deniz manzarası ile insanı büyülüyor. Konaklama merkezi hafif tepede , kız kumunda ve yeşilin içinde çok güzel bir ortamı var. Bazen bungalow ev çatılarında dağ keçilerinin bile gezdiğini görebilirsiniz. Restorantı hem makul ve aradığınız çeşidi fazlasıyla bulabilirsiniz.
Herkese ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Umarım zorlu geçen bu yangınlarımızda orada olan işletmeler en az hasarla atlatmıştır, herşeyin daha iyi olmasını diliyorum. Herkese selam ve sevgiler.