Aner04
İstanbul, Türkiye

Midilli gezisi için konforu, temizliği ve konumu ile Frini Stüdyo kesinlikle doğru tercih.

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 8 Ağu 2024
Frini Stüdyo; Plomari merkez meydana, organize beach bar sunan Agios Isidoros plajına ve marketlere yürüme mesafesinde. Ancak park ve park ücreti gibi problemler olmadığından her yere araba ile ulaşım sağladık. Ayrıca odamıza bir kaç adım mesafede hemen girip çıkabileceğiniz pırıl pırıl denize sahip Saint Isidoros plajı mevcut. Frini Stüdyo'nun fiziki konfor ve yeterliliği bir yana en önemli artı faktörün yeni dostumuz Hermes Lakis olduğunu düşünüyorum. Anlatması zor bir misafirperverlik yaşadık. Karşılaştığımız ilgiye istinaden, tecrübeli gezginler olarak bizde etki bıraktı.
Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Oda İpucu: Plomari küçük bir yerleşim. Eski Ege balıkçı köyleri kıvamında. Denizi ve sakinliği seven aileler...
Frini Studios noktasına 0.2 km mesafede
    Frini Studios noktasına 21.4 km mesafede
    Frini Studios noktasına 6.2 km mesafede
    Πισίνα
    Frini Studios noktasına 1.8 km mesafede
    Plomari bölgesindeki diğer otellere bakın
    1-6/168 yorum
    24 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Stüdyonun sahibi Hermes gerçekten çok yardım sever çok neşeli iyi bir insan. Hem kendisine hem personeline tatilimizi iyi geçirmemize yaptıkları katkılardan dolayı çok teşekkür ederiz. Odamız rahat, temiz ve bir odada bulunmasını bekleyebileceğimiz birçok eşyaya sahipti. Mutfağı kullanışlı, manzarası güzel bir deniz manzarasıydı. plaja, restoranlara yerel küçük marketlere yürüyerek kolayca ulaşılabiliyordu bu nedenle de sürekli araç kullanmamız gerekmedi.

Konaklama tarihi: Haziran 2024
    • Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
    Teşekkürler eren k
    27 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı

Tertemiz ,harika bir otel.Süper ötesi manzarası,kendine özel plajı ve sahibi sevgili Hermes sayesinde mükemmel bir tatil geçirdik.Rezervasyonu yaptırdığımız andan itibaren bizimle sürekli ilgilendi ve her zaman bir telefon ötemizdeydi .Herşey için teşekkürler,tekrar geleceğiz

Konaklama tarihi: Temmuz 2023
    Teşekkürler Demet Zeliha A
    9 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel sahibi Hermes çok konukseverdi. İhtiyacımız olan her şey küçük mutfakta bulunuyordu. Çevreki aktivitelerle ilgili birçok bilgiyi Hermes’ den aldık, çok yardımseverdi. Temizlik ve servis çok başarılıydı. Odalar , manzara muhteşemdi. Mutlaka tekrar geleceğiz.

Oda ipucu: Odada her şey var. Boşuna ekipman taşımaya gerek yok
    Konaklama tarihi: Haziran 2023
    Teşekkürler Ebru K
    2 Eylül 2022 tarihinde yorum yapıldı

Odalar çok temizdi ve her şey düşünülmüştü. Hatta fotoğraftakinden bile daha güzel. Balkonlu bi odada kaldık. Manzaramız muhteşemdi. Hermes biz gelmeden önce mail ile çok açıklayıcı ve yardım edici bir metin yollamıştı. kendisi aşırı misafirperver, arkadaş canlısı, kibar ve pozitif bir insan. Kendisini çok sevdik. Aklınıza takılan her şeyi sorabilirsiniz severek cevaplayacağına eminim. Bu işi severek yaptığına şüphe yok. Konumu Plomari'de ve etrafında bir sürü beach ve yiyecek mekanı var. Yine Ouzo Müzesi çok yakın mutlaka gidin. Gitmeden araç kiralama kısmını mutlaka halledin aksi halde bulamayabilirsiniz ve ada çok büyük arabasız zor olur. Her şey için Hermes'e çok teşekkür ediyoruz.

Oda ipucu: En güzel manzaralar
    Konaklama tarihi: Ağustos 2022
    Teşekkürler fusun_kural
    15 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Odalar cok konforlu ve temiz, her türlü detay en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş, manzara harika, otelin konumu çok iyi. Otelin sahibi Hermes inanılmaz ilgili ve çok yardımsever. Hermes e tekrar çok teşekkürlerBundan sonra her gittiğimde kalacağım tek yer👌

Konaklama tarihi: Ağustos 2019
    2  Teşekkürler 871eceme